Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku że do nowo kupioneego pieca trzeba było dosypać niezbędnego surowca, to trzeba przyznać, że w te święta z GoG-iem zasypało, że ho ho! ;)

29yle2f.jpg

• Plusik 1
Opublikowano
10 minut temu, ireniqs napisał:

GZouVLr.jpg

Ależ będzie jeżdżone na dziurawym, siedmioletnim procku Intela i przewspaniałym, pełnym aktualizacji Windows 10 :banderas:

Gdzie kupiłeś za taki pieniądz? :obama: 

Opublikowano

Trzeba liczyć 40 + 9 ten Vacik. czyli niecałe 50zł jakby co.

Było na promo w tym linku co podał _Be_ przez 2 tygodnie (okres świąteczny). Kupione dużo wcześniej, zapomniałem tylko o wrzuceniu fotki.

Opublikowano

rayY2Rx.jpg

Simsy na padzie heh, podobno nawet da się grać (oba tytuły ogrywa kobita). 

Ciekawe kiedy będzie jakieś promo na Hot Wheels do FH3. Zaraz upgrade dla koxa i myślałem, że do tej pory już się zaopatrzę.

Opublikowano
13 minut temu, Kinoji napisał:

c9kUsKY.jpg

kupione dla dziewczyny, ale sam też zagram i zobaczę czy faktycznie takie dobre, jak niektórzy mówią (@Hela )

Jedna z najlepszych serii ostatnich lat, będziecie się zaje.biście bawić. 

• Plusik 2
Opublikowano

olLpyxG.png

Pierwszy raz od 2002 roku, wkręciłem się w tę dyscyplinę niesamowicie. Opinie są mieszane, ale dla nowego gracza chyba będzie git.

Opublikowano (edytowane)

Promocje na PSN trwają, no to wpadła piła na posiadówki z ziomkami i rekracyjne pykanie meczyków między większymi produkcjami, a do tego The Frozen Wilds :)

BozdLSz.jpg

Edytowane przez Frantik
  • Plusik 1