Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JChbE26r.jpg

Trochę się tego uzbierało w ciągu 2 miesięcy:

- Tachyon Project

- Violett

- Plantera DX

- Earth Wars

- SteamWorld Heist

- Transcripted

- Oxenfree

- Aces of the Luftwaffe

- Cat Quest

- Ironcast

- The Next Penelope

- Hammerwatch

- Has Been Heroes

- Rive

- Mantis Burn Racing

- Phantom Breaker: BGOD

Łącznie uzbierało się już 42 gry na Switcha :hi:

• Plusik 5
  • Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

VicHiMc.jpg

Pierwsza FIFA, którą kupiłem za własne pieniądze. Ze dwie  wpadły dzięki EA Acess, wcześniej dostałem jakąś przy zakupie Xboxa One, kilka sezonów, później kupiłem PS4 oczywiście z FIFĄ w gratisie. No masz EA te moje 125 złote,  nażryj się. Tfu.

Edytowane przez chris85
  • WTF 2
Opublikowano

Cyfrowa fifa za 125zł jak za pare miesięcy będzie nowa? :notbad: 

Opublikowano (edytowane)

@_Be_ Wiem, że jesteś fanem PESa i pewnie masz w dvpie produkt  EA (tfu), ale ta część cieszy się rekordową popularnością.  A jak mawiał mój dziadek- "dwajściazłoty dupy ni mo". No więc  nie będę czekał, aż przecenią, tę produkcję na 99 PLNów na PSN ( tfu).

FIFA 19 będzie miała premierę w październiku, a to dopiero za 7 miesięcy. 15 września biorę ślub i chvj wie, czy żona 16 września nie sprzeda mojej konsoli :dunno: to sobie pogram chociaż w 18tkę. 

Edytowane przez chris85
  • Haha 1
  • WTF 1
  • Smutny 1
Opublikowano
W dniu 11.02.2018 o 03:14, chris85 napisał:

15 września biorę ślub i chvj wie, czy żona 16 września nie sprzeda mojej konsoli :dunno:  

Co kurwa

Opublikowano
W dniu 2/11/2018 o 03:14, chris85 napisał:

15 września biorę ślub i chvj wie, czy żona 16 września nie sprzeda mojej konsoli :dunno:

pierwsze co, to te komiksy dla dzieci powinna wywalic na makulature. 

Opublikowano
W dniu 11.02.2018 o 03:14, chris85 napisał:

15 września biorę ślub i chvj wie, czy żona 16 września nie sprzeda mojej konsoli

084.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na obnizke Battle chasers czekałem od dawna, Observer mnie ujął klimatem no i wreszcie dokupiłem season pass do pierwszego epizodu Kings Quest z plusa.

ezlA4aA.jpg

• Dzięki 1
Opublikowano

Bez screena bo jestem na telefonie i nie umiem ale kupiłem bridge constructor portal w fajnym bundlu z bridge constructor. Niestety jako że społeczność na xbox nie chce się dzielić musiałem sam zapłacić 40 zł:(

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

ofWThhu.jpg

93 na metacritic, według opinii najlepsze co może być w gatunku platformówek 2d ostatnich kilku lat obok NSMBU, Super Meat Boya i Donkey Kongów. wymagające, z piekielnie precyzyjnym sterowaniem.

jako entuzjasta gatunku nie mogę przejść obojętnie obok takich haseł, więc trzeba sprawdzić tą Celeste.

Edytowane przez ragus