Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 2.03.2018 o 18:54, Shen napisał:

Na obnizke Battle chasers czekałem od dawna, Observer mnie ujął klimatem no i wreszcie dokupiłem season pass do pierwszego epizodu Kings Quest z plusa.

ezlA4aA.jpg

Tez skorzystalem :)

28576807_1811994785517551_70827147669253

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 418,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano
  • Autor

Celeste za 60 zł 30 gr? A poproszę, bardzo chętnie. Do tego jeszcze trzy piętnaście zwrotu w złotych monetkach? Bosko :obama: Dziękuję, Pan Nintendo! 

vvYIzJj.jpg

Opublikowano

fq4YrwK.jpg

25 zł za taki zestaw? Jasne, że biere. 

Opublikowano
11 godzin temu, MYSZa7 napisał:

25 zł za taki zestaw? Jasne, że biere. 

Tam Kratos nawet jest:)

Opublikowano

SB2FtxP.png

Czas odpocząć od tych fałszywych mesjaszów.

Opublikowano

Obok spelunky najlepsza "mala" gra. Calak na bąku, platynki na ps4 i vicie oraz 100% na PC - przehoi gra.

Opublikowano

Też się skusiłem na Vikinga za grosze i jest wymagający sztos :banderas:

SPRAWDZIMY CZY TAKIE FAŁSZYWE KAMIL. 

Opublikowano

Nie znalazłem dzisiaj kolekcji Devil May Cry HD w pudełku, a wersja cyfrowa jest w zasadzie lepsza, bo mogłem ją od razu ściągać, więc kupiłem

vFtYZub.png

Capcom wafle osikane, Maria Madeline jest pierwsza w kolejce.

Opublikowano

Tak mnie jakoś ostatnio wzięło na przypomnienie sobie starego, nadal dobrego Kratosa.

Patrzę na PSN, a tu akurat promocja :cebula:

SbIbAeI.jpg

W oryginał grałem z 6 lat temu, więc zdążył mi się już odpowiednio zatrzeć w pamięci. Może to i najsłabsza część oryginalnej trylogii, ale myślę, że sympatycznie sobie przypomnieć przed kwietniową premierą "rebootu"

No a dodatkowo coś do online na piecu:

GYM4fEI.jpg

Opublikowano
W dniu 3.03.2018 o 18:29, ragus napisał:

Celeste

tę kolego

Opublikowano

nie poczułem nic daj bit

Opublikowano

a chciałem być tylko miły weź sie

Opublikowano
  • Autor

Pudełkowe goty w folii sprzedane, to trzeba było ogarnąć cyfrę :) 

KNOnaUm.jpg

Opublikowano

W końcu poznam prawdę o Zamówieniu i ułomności Trico.

pxWqhcs.png

Opublikowano

po ogrywaniu hirołsów 3 w pracy zachciało mi się nowych hirołsów w domu. Super promo 45 zł za VII z dodatkami to trzeba było wziąć. Ja nie z tych co tylko steam. Czasem trzeba gdzie taniej a nie gdzie lepiej :D Screen taki bo mi nawet maila z potwierdzeniem zakupu nie dali. Mam nadzieję że strzałka się podoba sam robiłem

mtEfJ0c.jpg

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Strzałka się podoba, cała reszta już mniej.

Z drobnymi wyjątkami.

Opublikowano

To są gry głównie z CDA, więc spoko. Ja tam też mam trochę na GOGu, trochę na uPlayu, baaa, nawet na nielubianym Originie od EA mam sporo gier. Kiedyś myślałem, tylko Steam, ale przecież gra to gra, a czy ja ją odpale na Steam, czy Blizardzie, to nie robi różnicy. Jedynie GOG ma te tapetki i czasem soundtracki (w sumie uplay też nagradza).