Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Ukukuki napisał:

Tych gier nie ma na PS4 czy jak? Miałem mnóstwo tego kupionego na PSVita i nigdzie nie widzę żeby pobrać na PS4.  Tutaj też widzę tylko PS3,Vita i PSP.

Mamy 2018 rok, ale niektórzy widzę jeszcze nie wiedzą. PS4, po PS2, PS3, PSP i PSV posiadających wsteczną kompatybilność z grami na PS1, tej funkcji nie wspiera :). #4theplayers

Opublikowano
1 minutę temu, Ukukuki napisał:

Jeszcze zaśmiecę temat, a mają w planach wprowadzić gierki z PSXa na PS4? Konsola już ma 5 lat ;d  

Jakby mieli w planach to by było na premierę, skoro wszystkie poprzedniczki to miały.

Opublikowano
3 minuty temu, Ukukuki napisał:

Jeszcze zaśmiecę temat, a mają w planach wprowadzić gierki z PSXa na PS4? Konsola już ma 5 lat ;d  

A po co mieliby to robić? PS4 i tak się sprzedaje wyśmienicie, do tego nie mogliby robić remake'ów gier z PS1 (to znaczy mogliby, ale niektórzy mogliby ich nie chcieć gdyby mieli oryginały dostępne) oraz sprzedawać sprzętów jak PS1 Classic.

Opublikowano

Problemy były wszędzie, na konsolach również. Były problemy z wydajnością, bugami, glitchami, znikające save'y, crashe. Tekstury są pozmieniane, czasami brakuje pewnych efektów wizualnych. A do tego dźwięk jest gorszej jakości jak w oryginale.

Opublikowano
12 godzin temu, Ukukuki napisał:

Chyba tylko poprzez Playstation Now

12 godzin temu, devilbot napisał:

Jako świadomi klienci kupujecie te gry na PSOne oczywiście z amerykańskiego PSNa, w normalnej rozdzielczości i prędkości?

Nie wiem jak na PSNie ale na Wii U dodawali do e-shopu wersje NTSC dla Europy też 

Opublikowano
Godzinę temu, raven_raven napisał:

Problemy były wszędzie, na konsolach również. Były problemy z wydajnością, bugami, glitchami, znikające save'y, crashe. Tekstury są pozmieniane, czasami brakuje pewnych efektów wizualnych. A do tego dźwięk jest gorszej jakości jak w oryginale.

Przeszedłem wszystkie trzy gry i nie miałem ani jednego z tych problemów.