Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No na bank rozi miał te same tekstury i efekty jak w oryginalnych wydaniach :pawel: 

Pewnie oświetlenie miał jak na poprzedniej generacji 

Re2O6NH.jpg

Opublikowano

?

Przeszedłem wszystkie gry na PS3 i znowu na PS4, nie miałem żadnych błędów, zwiech. Nie chodzę z lupą i nie szukam gorszych tekstur, ja po prostu gram.

Opublikowano

No bugi mają to do siebie, że nie zawsze występują absolutnie u każdego. Gdyby gra kasowała każdemu save'y, to nawet nie powinna przejść i tak dość luźnego procesu certyfikacji. Zgaduję więc, że zdarza się to wybranym osobom, a więc część tego też nie doświadczy. Ale dlatego pytam, czy już naprawili problemy i piszę, że problemy były. Jeśli je poprawiono, no to spoko. Sława tych remasterów była dość kiepska po premierze. 

Opublikowano
21 godzin temu, Ins napisał:

wHlAh8c.jpg

Gra właśnie wskoczyła do wstecznej i jest w promocji na XBL (14zł)

Dzieki za info, tez kupilem :banderas: Teraz czekac na promke Amular.

• Lubię! 1
Opublikowano

Ale to już chyba niegrywalne próchno ten The Darkness c'nie? Pamietam, że to jak wyszło mimo fajnego klimatu to jednak momentami irytowało sterowaniem, ale etap podczas drugiej wojny :obama: 

Opublikowano (edytowane)

Ograłem demko i od razu poleciałem do sklepiku:

UiRFVZC.jpg

Chyba pierwsza gra, którą zakupiłem w rozszerzonej wersji :)

Edytowane przez Ins
  • Plusik 2
  • Lubię! 4
Opublikowano (edytowane)

No a jak pan Sepncer powiedział? 

ZiYrtef.png

@Rozi

W tej generacji - Sony pozmiatało. Ale pan Specner bawi się w (pipi)onego Doctora Strangea i chyba widział wszystkie możliwe kombinacje dzięki którym wygra z niebieskimi. 

tenor.gif?itemid=12322919

Edytowane przez Kalel
  • Plusik 4
  • Haha 1
Opublikowano
105 zł? To niedługo za poniżej stówkę się wyrwie :obama: 
Cena początkowa była dużo wyższa.
Ostatnio na olx był duży wysyp konsolowych kodów i po negocjacjach udało mi się wyrwać za 105 zł.
Opublikowano

O6PRsFS.png

Gierka dla fanów RE4, powrót do serii i przejście Emily, oraz drugie podejście do Talosa, może granie po Bioshockach nie było miarodajne.