Opublikowano 2 stycznia 20196 l Teraz, Rayos napisał: polecam minimalizowac zakupy i konczyc to co masz najpierw ament
Opublikowano 2 stycznia 20196 l 21 minut temu, Rayos napisał: polecam minimalizowac zakupy i konczyc to co masz najpierw Gorzej jak kupisz coś co robiło w dzień premiery, a po kilku miesiącach/latach/grach nie masz już ochoty na to splunąć, a co dopiero ogrywać.
Opublikowano 2 stycznia 20196 l Autor no to nie kupuj na premierę, jak masz w co grać w danym momencie i problem z głowy
Opublikowano 2 stycznia 20196 l a żeby to człowiek wiedział wcześniej to więcej pieniążków by w kiermanie zostało no ale lepiej późno niż wcale
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Mam nadzieję, że nie będę tego Owlboya żałował. Jak wpadnie tu ragus i powie, że nie będę, to pewnie będę...
Opublikowano 7 stycznia 20196 l Do premiery REmake 2 juz niedaleko. Postanowiłem trochę pograć onilnie w Tekkenca, zanim wsiąknę na dobre i tym samym wykupiłem PS+, az na rok. Słyszałem też, ze dobre gierki wpadają Dokupiłem też drugi kubek żeby z żonka normalnie kawkę pic. W końcu śniadanie to jeden z ważniejszy posiłków dnia, który decyduje o reszcie dnia. Dobry start to udany dzien Edytowane 7 stycznia 20196 l przez MEVEK
Opublikowano 13 stycznia 20196 l Raw data- demo podeszło to wziąłem w promocjiThe lost bear- chłopaki pisali, że fajne to za 16,5 zl można zobaczyć
Opublikowano 15 stycznia 20196 l Jedynka tam dobrze dziś wjechała w cebuli na na XO, że od razu wziąłem dwójkę.
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Nabytki z niedawnej promocji na Playstation Store: Edytowane 25 stycznia 20196 l przez lukas_k96
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Team Cyfra, Lekcja Historii The Glenlivet z lodem bedzie do tego pasował Edytowane 26 stycznia 20196 l przez Welna