Opublikowano 23 października 20195 l 38GB? Chyba te nagrania audio w każdym języku tyle zajmują. Ps. Jak zes przykleił pudełko z crashem do TV?
Opublikowano 18 listopada 20195 l Z kodzikiem rabatowym wyszło 75 złota, zobaczymy co to (a recenzje zachęcają):
Opublikowano 30 listopada 20195 l gierki dzieciństwa dziś za bezcen na gogu latały, więc wziąłem z pocałowaniem w rękę
Opublikowano 30 listopada 20195 l Nostalgia za 3 dychy mnie dzisiaj chyciła. Elder Scrollsy same wpadły, bo nie brałem.
Opublikowano 1 grudnia 20195 l Nie przepadam za horrorami, ale te kilkanaście minut spędzone w demie robiło nieźle, więc w końcu wziąłem na promce. Teraz tylko będzie się trzeba zebrać aby odpalić i grać.
Opublikowano 1 grudnia 20195 l GOTY i Klasyk ktory ogrywalem na PS4 dzieki PSPlus ale czas mięć na PC gdzie więcej gram
Opublikowano 2 grudnia 20195 l Akurat się trafiło na promocji w PSS. Mając XO nie zdążyłem ograć w GP, to może teraz na spokojnie pyknie
Opublikowano 2 grudnia 20195 l W dniu 30.11.2019 o 01:10, maciucha napisał: gierki dzieciństwa dziś za bezcen na gogu latały, więc wziąłem z pocałowaniem w rękę Aż się skusiłem na tego SWOS-a i przepaliłem 5, 79 złotego jakby jutra miało nie być. No ale, albo ja nie umiem w PC (bo w sumie nie umiem) albo nie da się w to grać padem XOX-a Kolego @maciucha grasz w SWOS na klawiaturze czy w ogóle nie odpaliłeś?
Opublikowano 2 grudnia 20195 l Jest w promocji więc się skusiłem za te 33zł. Oczywiście PS Store jest tak zyebany, że znowu były problemy z podpięciem karty więc musiałem na szybko kupić zdrapkę za 36zł. Jestem ciekaw kiedy Sony wprowadzi możliwość płacenia PayPalem w Polsce.
Opublikowano 2 grudnia 20195 l 23 minuty temu, suteq napisał: więc musiałem na szybko kupić zdrapkę za 36zł. Czemu na szybko, skoro promocja do 24.12?
Opublikowano 2 grudnia 20195 l W sensie, że chciałem zakupić od razu bo po pracy będę chciał pograć. Taki skrót myślowy.
Opublikowano 2 grudnia 20195 l 2 godziny temu, dee napisał: Aż się skusiłem na tego SWOS-a i przepaliłem 5, 79 złotego jakby jutra miało nie być. No ale, albo ja nie umiem w PC (bo w sumie nie umiem) albo nie da się w to grać padem XOX-a Kolego @maciucha grasz w SWOS na klawiaturze czy w ogóle nie odpaliłeś? ale prosze mnie tu nie obrażać wgrywasz kolego programik JoyToKey, w 2 minutki programujesz przyciski i grasz jak księciunio, jeśli chcesz to nawet na kierownicy https://joytokey.net/en/download
Opublikowano 2 grudnia 20195 l No to zobaczymy czy rudy z Shameless nie będzie wqrwiać. Edytowane 2 grudnia 20195 l przez Ins
Opublikowano 2 grudnia 20195 l kurła kiedyś synonimem bogactwa były edycje kolekcjonerskie, a teraz widzę że tylko paniczów stać na cyfrówki za 290pln
Opublikowano 2 grudnia 20195 l Po pierwsze nie 290 tylko 160zł za zdrapeczkę. Po drugie gdyby się dało to bym kupił taniej zwykłą wersję. Nie poyebało mnie by dodatkowo płacić za jakiś "Making of" w opcjach xD
Opublikowano 4 grudnia 20195 l Lekko się zawiodłem jak Housemarqe pokazało pierwsze materiały z MatterFalla, no ale w końcu postanowiłem dać grze szansę