Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

38GB? Chyba te nagrania audio w każdym języku tyle zajmują. 

Ps. Jak zes przykleił pudełko z crashem do TV?

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 418,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

Nie przykleił tylko otwarte "nałożył" na TV.

Opublikowano

Tylko na oledzie takie bajery. Dobrze miec :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Świetnie gra się ze znajomymi online :fsg:

4MEuEum.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z kodzikiem rabatowym wyszło 75 złota, zobaczymy co to (a recenzje zachęcają):

F6Sji8R.png

Opublikowano

Ograne trochę na PC, teraz czas na jedynie słuszną wersję

C118NPb.jpg

Opublikowano

9sKJgtu.png

gierki dzieciństwa dziś za bezcen na gogu latały, więc wziąłem z pocałowaniem w rękę :banderas:

Opublikowano

z0pADd4.jpg

Nostalgia za 3 dychy mnie dzisiaj chyciła. :beksa:

Elder Scrollsy same wpadły, bo nie brałem. :dunno: 

Opublikowano

Nie przepadam za horrorami, ale te kilkanaście minut spędzone w demie robiło nieźle, więc w końcu wziąłem na promce. Teraz tylko będzie się trzeba zebrać aby odpalić i grać.

Resident Evil 2.png

Opublikowano

czG9T3Z.png

GOTY i Klasyk ktory ogrywalem na PS4 dzieki PSPlus ale czas mięć na PC gdzie więcej gram

Opublikowano
W dniu 30.11.2019 o 01:10, maciucha napisał:

9sKJgtu.png

gierki dzieciństwa dziś za bezcen na gogu latały, więc wziąłem z pocałowaniem w rękę :banderas:

Aż się skusiłem na tego SWOS-a i przepaliłem 5, 79 złotego jakby jutra miało nie być. No ale, albo ja nie umiem w PC (bo w sumie nie umiem) albo nie da się w to grać padem XOX-a 

Kolego @maciucha grasz w SWOS na klawiaturze czy w ogóle nie odpaliłeś? 

Opublikowano

pitWGEQ.png

Jest w promocji więc się skusiłem za te 33zł. Oczywiście PS Store jest tak zyebany, że znowu były problemy z podpięciem karty więc musiałem na szybko kupić zdrapkę za 36zł. :reggie: 

Jestem ciekaw kiedy Sony wprowadzi możliwość płacenia PayPalem w Polsce. 

Opublikowano
23 minuty temu, suteq napisał:

więc musiałem na szybko kupić zdrapkę za 36zł.

Czemu na szybko, skoro promocja do 24.12?

Opublikowano

W sensie, że chciałem zakupić od razu bo po pracy będę chciał pograć. Taki skrót myślowy. :D 

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Aż się skusiłem na tego SWOS-a i przepaliłem 5, 79 złotego jakby jutra miało nie być. No ale, albo ja nie umiem w PC (bo w sumie nie umiem) albo nie da się w to grać padem XOX-a 

Kolego @maciucha grasz w SWOS na klawiaturze czy w ogóle nie odpaliłeś? 

ale prosze mnie tu nie obrażać

wgrywasz kolego programik JoyToKey, w 2 minutki programujesz przyciski i grasz jak księciunio, jeśli chcesz to nawet na kierownicy :banderas:

https://joytokey.net/en/download

Opublikowano

WVBm2E6.jpg

No to zobaczymy czy rudy z Shameless nie będzie wqrwiać.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

kurła kiedyś synonimem bogactwa były edycje kolekcjonerskie, a teraz widzę że tylko paniczów stać na cyfrówki za 290pln :obama: 

Opublikowano

Po pierwsze nie 290 tylko 160zł za zdrapeczkę. Po drugie gdyby się dało to bym kupił taniej zwykłą wersję. Nie poyebało mnie by dodatkowo płacić za jakiś "Making of" w opcjach xD

Opublikowano

Lekko się zawiodłem jak Housemarqe pokazało pierwsze materiały z MatterFalla, no ale w końcu postanowiłem dać grze szansę

lmdK2VF.jpg