Opublikowano 7 grudnia 20195 l Wykosztowałem się, ale liczę na szampańską przygodę (jedynkę strasznie cenię, choć to inny gatunek)
Opublikowano 7 grudnia 20195 l Jest progres, ostatnie zdjęcie pamiętam TV stał na podłodze a teraz na dwóch taboretach :d
Opublikowano 8 grudnia 20195 l Promki: Na ten zakup dostałem jeszcze 10$ od wujka Spencera A na to 20% od Sony A na to 10%. Zakupy dedykuję forumowiczowi @Kmiot A to za jakieś 32 zł na cdkeys. Edytowane 8 grudnia 20195 l przez marbel007
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Ostatni, wyczekiwany przeze mnie tytuł tego roku, niestety na twitterze pisali, że fizycznej wersji nie biorą pod uwagę, więc pozostało mi zakupić bezduszny plik
Opublikowano 16 grudnia 20195 l akurat pomyślałem ostatnio o tej gierce a tu miła promocja - 20zł, zaskakująco się wkręciłem, rdr2 leży na razie
Opublikowano 16 grudnia 20195 l 21 minut temu, tukan napisał: akurat pomyślałem ostatnio o tej gierce a tu miła promocja - 20zł, zaskakująco się wkręciłem, rdr2 leży na razie A ja się właśnie zastanawiam czy nakarmić mojego backloga czy nie. Chyba miałbym wtedy wszystkie numerowane części... Antologię cyfrową na PS3 kupiłem i tam było chyba do piątki. Szóstki mogę nie mieć jak nie było w GwG lub ww. kolekcji. Nawet RE2 na X1 kupiłem ostatnio. Rzecz w tym, że wieki temu przeszedłem tylko RE4 na PS2 (bawiłem się dobrze), a horrorów nie trawię...
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Jak nie trawisz horrorów to nie wiem co ci powiedzieć @marbel007. Tu jest mniej residentowo a bardziej silent hill momentami. Klimacik mi siadł.
Opublikowano 17 grudnia 20195 l za 75ziko z japonskiego eshopu nigdy nie mialem kontaktu z tytulem jeszcze wiec licze ze bedzie elegancko.
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Gry które musiałem mieć w kolekcji. Kiedyś miałem ich fizyczne wersje niestety dawno gdzieś zaginęły. Fajnie że gog je pod windows 10 odświeża. Blade Runner to moja ulubiona przygodowka wszech czasów. 3 część monkey island to wg mnie najlepsza cześć (wiem jestem w mniejszości) - czemu? bo w końcu nie było technicznych ograniczeń i jest najbogatsza w detale i najlepiej udźwiękowiona. W okolicach premiery obie robiły graficznie. Blade Runner był prawie fotorealistyczny dla mnie a mokey island jak film disneya ze złotych czasów filmów 2d Święta spędzam z tymi grami. Edycja: takie ceny że jeszcze 2 ulubione klasyki dokupiłem Edytowane 18 grudnia 20195 l przez blantman
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Blade Runner też pewnie wleci. Zawsze chciałem ograć, a przynajmniej zobaczyć na własne oczy.
Opublikowano 19 grudnia 20195 l Miałem już nic nie kupować ale rozmowa o ds 3 spowodowała że znowu je kupiłem tym razem na xboxa z dlc i w końcu dlc zaliczę oraz przy okazji cała grę od nowa. Szkoda tylko że bez patcha na koksa plus Children of morta które pan @Hum polecał.
Opublikowano 19 grudnia 20195 l Nikt mi nie odpisał, czy warto dopłacić do edycji Gold, to sam ocenię czy dobre są te DLC
Opublikowano 19 grudnia 20195 l Szkoda, że na Steamie nie ma Tetris Effect. Jakoś nie mam ochoty robić zakupów na EGS.