Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem 3 miesiące temu i zupełnie zapomniałem o tej perełce. Zawsze chciałem ograć ten tytuł ale tylko trójkę dorwałem za czasów PS2. Dziś nadrabiam zaległość z 2001 roku. 

Screenshot-20200117-114914.png

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Rozi napisał:

Pre-order, odważnie

W sumie nie do końca wiem czemu, ale jestem wewnętrznie spokojny akurat o tę gierkę :lapka:

@ireniqs Z tego co się orientowałem, kluczyki będą chyba tylko na biedacki launcher Bethesdy, gdzie nie ma nawet tak elementarnych funkcji jak mierzenie czasu gry czy achiewmenty. No ale gdyby nie to, że zostało mi trochę grosza w steamowym portfelu na zbicie ceny, to też bym polował gdzie indziej

Edytowane przez Frantik
Opublikowano

ehh gdzie te czasy że był stresik 'czy ultima/muve/konsoleigry wyśle w czwartek żeby było na piątek?' i potem czatowanie w oknie na kuriera, albo kilometrowa kolejka przed paczkomatem przy premierze gta v

Opublikowano (edytowane)

@Frantik@Bzduras

Nikt mnie nie goni z tym zakupem, wpadnie i tak wersja cyfrowa, więc czy zakupię teraz, czy w dniu premiery, na to samo wyjdzie. :cool:

Edytowane przez ireniqs
Gość suteq
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Figaro napisał:

Poprawie cie, jedna z najlepszych gier generacji czeka na plycie od roku.

Szczególnie z tym zayebistym systemem trafień. XD 

Edytowane przez suteq
Gość suteq
Opublikowano

Skończyłem jedynkę i dwójkę więc ciągnij wafla. :cool: :lapka: 

Opublikowano

No ostatnio nie kupuję gier na premierę. Tutaj o tyle zabawna sytuacja że kupiłem już kiedyś 7 lat temu epizod 1 na pc xD. Czuję że może być goty 2020

5r3qpPR.jpg

Obiecuję skrobnąć recenzję po ograniu całości

Spoiler

lDqtsZQ.jpg?1