Opublikowano 4 października 20204 l Już październik, zaraz Wszyskich Swiętych, Wigilia , Sylwester i zleci do premiery CP w maju 2021
Opublikowano 6 października 20204 l Ej, nawet nie strasz 19.11.2020 idę do sklepu, omijam sebixów kłócących się o ostatnią sztukę PS5 i biorę z półeczki wersję w zielonym pudełku
Opublikowano 6 października 20204 l 25 minut temu, Wredny napisał: Ej, nawet nie strasz 19.11.2020 idę do sklepu, omijam sebixów kłócących się o ostatnią sztukę PS5 i biorę z półeczki wersję w zielonym pudełku Wczoraj gra ozłocona, tera crunch nad łatką DAY ONE
Opublikowano 25 października 20204 l Nie oparłem się: Jak bedzie na turingu źle działać to kupię na konsole.
Opublikowano 27 października 20204 l Całkiem możliwe ,że zagrasz na 3080 Wspieram goga żeby mieli hajs na nadgodziny do grudnia. Może uda się załapać na tą promkę z darmowym kluczem na Children of Morta. Edytowane 27 października 20204 l przez Ukukuki
Opublikowano 7 listopada 20204 l Jest na promo za 58 zł. To gra od Amanita Design, czyli twórców takich gier jak Machinarium, Botanicula, Samorost
Opublikowano 7 listopada 20204 l NFS Hot Pursuit Remastered, może nie do końca można nazwać ja Remastered bo mam oryginał na PC i w 4K można powiedzieć ze nawet lepiej to wygląda ale przy tym tytule się dobrze bawiłem (szczególnie z multi z kolegami) wiec chętnie jeszcze raz pogram i będzie walka o czasy na trasach
Opublikowano 7 listopada 20204 l + Hades na Switcha w promocji za 80 zł. Edytowane 7 listopada 20204 l przez Bigby
Opublikowano 10 listopada 20204 l Miałem ochotę mocno na NG to przy okazji zakupu konsoli od razu kupiłem NGB nie czekając na remastery bo ile można.
Opublikowano 20 listopada 20204 l Spytam tutaj większa szansa że ktoś odpowie - na storze są jakieś spersonalizowane promki czy mi się coś poj ebało że cena była na przykład 50 i 20minut na zakup a potem w przeglądarce jak sprawdzałem to już wyższa mimo że dalej to promka?
Opublikowano 21 listopada 20204 l Yakuza 3 ostatnio skończona, z rozpędu od razu odpaliłem 4, a tu mi się o czymś takim przypomniało Edytowane 21 listopada 20204 l przez Frantik
Opublikowano 21 listopada 20204 l Zabijcie mnie, człowiek stary, a głupi To co z tym patchem dla XSX?
Opublikowano 21 listopada 20204 l 20 godzin temu, messer88 napisał: Spytam tutaj większa szansa że ktoś odpowie - na storze są jakieś spersonalizowane promki czy mi się coś poj ebało że cena była na przykład 50 i 20minut na zakup a potem w przeglądarce jak sprawdzałem to już wyższa mimo że dalej to promka może sprawdziłeś na zalogowaniu, gdzie miałeś plusa, a potem widziałeś cenę dla userów bez abonamentu. Nie ma promek na parę minut, chyba że jakieś błedy cenowe, ale to się zdarza raz na parę lat.
Opublikowano 21 listopada 20204 l Będzie jakoś 13 minut temu, dee napisał: Zabijcie mnie, człowiek stary, a głupi To co z tym patchem dla XSX? Będzie w 2k21