Opublikowano 20 marca 20223 l Goblin Styx w promocji na Steamie, skradanka na 6/10. Edytowane 20 marca 20223 l przez Dragon13
Opublikowano 22 marca 20223 l Może i DNF to padaka, ale książę jest tylko jeden. No i za 16 zeta to można no nie
Opublikowano 23 marca 20223 l W ostatnim czasie wpadło: Spoiler Dobre przeceny są, to warto było kupić.
Opublikowano 5 kwietnia 20223 l Remember Me pamiętam że było bardzo spoko, a że nie mam już PS3 to trzeba było dodać do biblioteki, to samo Sleeping Dogs. Kane and Lynch 2 nigdy nie grałem podobno paździerz, ale mam jednego chętnego gagatka do coopa.
Opublikowano 11 kwietnia 20223 l W dniu 22.03.2022 o 21:15, ProstyHeker napisał: Może i DNF to padaka, ale książę jest tylko jeden. No i za 16 zeta to można no nie No, teraz DN3D mam na każdą platformę, brakowało mi tylko Xboxa No i jest za dyszkę, hehe Edytowane 11 kwietnia 20223 l przez ProstyHeker
Opublikowano 11 kwietnia 20223 l Poyebane jest jak wyśmienity jest to tytuł, nawet po tych wszystkich latach.
Opublikowano 11 kwietnia 20223 l Żona mówi, że jestem yebnięty, bo gram w to od ponad 20 lat i nadal się nie nudzę Najlepszy shooter wszech czasów.
Opublikowano 11 kwietnia 20223 l Może niech żona znajdzie P A S J Ę to będzie wiedzieć jak coś może się nie znudzić przez 20 lat
Opublikowano 11 kwietnia 20223 l XDDDD Hehehe.... Ciekawe ile osób nie robi cyfrowych zakupów i ile czasu minie, jak długo wytrzymam bez tego zakupów. Co mogę to fizyczny nośnik Nie chcę znów mieć pseudo-produktów, który nie jest mój i nie mogę go sobie postawić na półce Cytat Nie no Square nie rob wstydu. Twoja ulubiona gra w cyfrze A ja w przeciwieństwie do niego mam pudełko Edytowane 11 kwietnia 20223 l przez Soyokaze
Opublikowano 11 kwietnia 20223 l 12 godzin temu, ProstyHeker napisał: No, teraz DN3D mam na każdą platformę, brakowało mi tylko Xboxa No i jest za dyszkę, hehe Kurcze ograłbym sobie remaster tego jakiś, bo na ps3 klatkarz jest nie do przyjęcia Oj @Pupcio aż musiałem wlepić plusika, bo nt. bab to zawsze w punkt Edytowane 11 kwietnia 20223 l przez oFi
Opublikowano 11 kwietnia 20223 l Wersji na XBX jeszcze nie odpalałem, ale na PS4 framerate był spoko, jedynie dźwięki skopali i brzmią jakby miały okrojoną częstotliwość próbkowania - nie ma w ogóle górnego pasma i są strasznie stłumione. Port 3D world tour na Nintendo Switch tego efektu nie ma (jedyny minus to nakładające się na siebie dźwięki podczas zadawania obrażeń octabrainom) i jeśli chodzi o konsole, to jest imo najlepszy. Najbliżej mu do wersji PC. Na PS3 była megaton edition, dobrze pamiętam @oFi?
Opublikowano 12 kwietnia 20223 l 9 godzin temu, ProstyHeker napisał: Wersji na XBX jeszcze nie odpalałem, ale na PS4 framerate był spoko, jedynie dźwięki skopali i brzmią jakby miały okrojoną częstotliwość próbkowania - nie ma w ogóle górnego pasma i są strasznie stłumione. Port 3D world tour na Nintendo Switch tego efektu nie ma (jedyny minus to nakładające się na siebie dźwięki podczas zadawania obrażeń octabrainom) i jeśli chodzi o konsole, to jest imo najlepszy. Najbliżej mu do wersji PC. Na PS3 była megaton edition, dobrze pamiętam @oFi? Chodziło mi o duke nukem forever. Gra prostacka i bez szału, ale podobała mi się jako całość
Opublikowano 12 kwietnia 20223 l Dziś wreszcie premiera Danganronpy V3 na iOS i z tej okazji przy okazji przecena. Brać i się nie zastanawiać, ta gra to życie
Opublikowano 1 maja 20222 l Nienawidzę cyfrowych gier, ale jak pudełka nie ma to co zrobić. A promka jest 56zl
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Dwie gierki, które chodziły mi po głowie od jakiegoś czasu. Assetto Corsa Ultimate, żeby spróbować i zobaczyć jak się jeździ w sim racingach. I chwalone na forumku Prey Choć ostatnio prawie w ogóle nie gram więc gierki trafią na później bo najpierw trzeba skończyć CP77. Edytowane 12 czerwca 20222 l przez mitra