Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Wy z mamusią przy obiedzie, ja na storze hajs ostatni...

Shotgun Farmers
Back in 1995
AER: Memories of Old
Panzer Dragoon: Remake
Batman: Arkham Knight: Season Pass
Capcom Arcade Stadium:

Cyberbots: Fullmetal Madness
Powered Gear: Strategic Variant Armor Equipment
Pirate Ship Higemaru
Section Z

Cieplutkie pozdrowionka.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 414,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

Jak na kogoś, kto dba o KONSOLOWĄ TRADYCJĘ to coś za dużo cyfry kupujesz kolego.

A u mnie wleciało od razu, jak tylko zobaczyłem, że jest dostępne na Steamie. Pierwsza część to najlepszy crap wszechczasów, na dwójkę liczę równie mocno. Dialogi, klimat, York :fsg:

image.png.4eb00ac1e9b054c2e0942baebf4be8f0.png

Opublikowano

Nie potrafię dbać o konsolową tradycję na sprzętach, które nie są już do końca konsolami. PS4 mi zwisa, nie czuję mięty, dostałem od kolegi. W tym przypadku już nie ma ceremonii, po prostu gram w gry, niestety :/. Poza tym dzisiejsze pudła już tak nie kręcą. W retailu wolę zakupić coś na PS1 lub SMD (Z Chin).

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano
Spoiler

image.png.4571133d15e06fbca98cc63ef8f261b0.png

Dobra jest obecna wyprzedaż na PSS. Dragon's Dogma za 15 zł, Shenmue III Deluxe i Broken Sword 5 po 17 zł, dwie części Larrego za 44 zł, nic tylko brać. :notbad:

Edytowane przez Snake_Plissken

Opublikowano

A ten Larry to spoko?

Opublikowano
On 6/13/2022 at 7:20 AM, Bzduras said:

Jak na kogoś, kto dba o KONSOLOWĄ TRADYCJĘ to coś za dużo cyfry kupujesz kolego.

A u mnie wleciało od razu, jak tylko zobaczyłem, że jest dostępne na Steamie. Pierwsza część to najlepszy crap wszechczasów, na dwójkę liczę równie mocno. Dialogi, klimat, York :fsg:

image.png.4eb00ac1e9b054c2e0942baebf4be8f0.png

O kurde, nie wiedziałem, ze jest na Steama. Będzie grane na Steam Deck jak mi już przyjdzie. Jedynkę uwielbiam, skończyłem na Xboxie i splatynowałem na PS3.

Opublikowano

@20inchDT narobił smaka w statusach, więc kupiłem sobie podróbkę Yakuzy od Square Enix. Bardzo dobre recenzje ma od kupujących, więc się obada. Cena dość przystępna. Zapłaciłem jakoś 2 funy, a nie 4, bo mi punkty lojalnościowe się wbiły. 

Capture.jpg

Opublikowano

Uwielbiam goga i zakładkę good old games :wub: Stronghold Crusader to już chyba 4 raz kupiłem. I jeszcze te gierki bez DRM i możliwość pobrania instalki, tak powinna wyglądać cyfrowa dystrybucja. 

image.thumb.png.2a79e4b308ca37a2cc90fb4e961f90b3.png

Opublikowano

image.png.30d34676235d72864941b1f3378c30c9.png

image.png.77c4bfb95484f398d1fd718a530e4ef8.png

Kiedys na DS sporo sie gralo, nawet szczerze mowiac nie wiedzialem ze wyszla wersja na pc. Tylko wyskoczyla, reklama ze na przecenie jest, dzieki :newell:

Opublikowano

Nie słyszałem nawet wcześniej o tej gierce, trafiłem przeglądając  letnią wyprzedaż. Kozacka eksterminacja zombiaków w konwencji rail-shootera w redneckich klimatach.  Meta Quest2

Schowek01.jpg

Edytowane przez dee

Opublikowano

Kiedyś coś pograłem na konsoli, ale raptem sam początek.  Dorzuciłem mody na grafike i oznaczenia pada PS. Kolejny tytuł sprzed lat się nadrobi. 

orca-image--604203294.jpeg

Opublikowano

U mnie dzis było tak (wczoraj jeszcze Spelunky 1 bo chyba 5zł kosztuje obecnie):

image.png.912e7f4f46abf703619e60525690ad37.png

Opublikowano

Chciałbym, żeby ten temat nazywał się "Pogram w zakupy cyfrowe!". Wtedy dalibyśmy do zrozumienia pudełkowcom, że nie wstydzimy się grać w cyfrowe wersje gier, ba, odczuwamy z tego powodu pewnego rodzaju dumę.

Opublikowano

A u mnie wczoraj było tak:

image.png.e778285361268fd225f0d0e8fbb9a115.png

image.png.114b132026cae2b0b8f5f1286714df96.png

Akurat po wypłacie wychodzi Sunbreak, TO NIE MOŻE BYĆ PRZYPADEK

Opublikowano

Demyt moze na swieta sobie kupie MH. Chwilowo budzet sie skonczył wiec musi poczekac.

Opublikowano

W Worlda się wkręciłem, satysfakcjonująca gierka w opór. Nawet wywaliłem Diabolo z SSD żeby zrobić dla niej miejsce na dysku wewnętrznym konsoli, a to już duża nobilitacja. A Rise akurat na jutro się przyda, bo sobota pracująca :nosacz3:

Opublikowano

Tym razem z letniej wyprzedaży steam. Dark Messiah, Heroes 3 HD i Fallen Order typowo pod Steam Decka. Serious Sam bo nie mam a dodatek do AoE2 i AoE3 DE się ogra na pewno. 

image.thumb.png.7dfed621ce00b4b0f740fd642bc00d6e.png

Opublikowano

Steam ma teraz spoko wyprzedaże. Niektóre oferty są lepsze, niż na cdkeys.com

Za parę groszy powiększyłem więc sobie backlog o dobre pozycje :we_need_to_go_deeper:

Capture.jpg

Capture.jpg
Capture.jpg

Opublikowano

Aż żal nie kupić na premierę w takiej cenie. Nie wiem kiedy zagram bo się trochę w czołgi wciągnąłem. 

image.png.b5027fa81b5e284bde8838bc805c9bce.png

I trochę gierek dokupionych jeszcze na summer sale pod steam decka. 

image.thumb.png.e8a0d60c9042bc4e7be656c5c9602fe8.png