Opublikowano 12 czerwca 20222 l Wy z mamusią przy obiedzie, ja na storze hajs ostatni... Shotgun Farmers Back in 1995 AER: Memories of Old Panzer Dragoon: Remake Batman: Arkham Knight: Season Pass Capcom Arcade Stadium: Cyberbots: Fullmetal Madness Powered Gear: Strategic Variant Armor Equipment Pirate Ship Higemaru Section Z Cieplutkie pozdrowionka.
Opublikowano 13 czerwca 20222 l Jak na kogoś, kto dba o KONSOLOWĄ TRADYCJĘ to coś za dużo cyfry kupujesz kolego. A u mnie wleciało od razu, jak tylko zobaczyłem, że jest dostępne na Steamie. Pierwsza część to najlepszy crap wszechczasów, na dwójkę liczę równie mocno. Dialogi, klimat, York
Opublikowano 13 czerwca 20222 l Nie potrafię dbać o konsolową tradycję na sprzętach, które nie są już do końca konsolami. PS4 mi zwisa, nie czuję mięty, dostałem od kolegi. W tym przypadku już nie ma ceremonii, po prostu gram w gry, niestety . Poza tym dzisiejsze pudła już tak nie kręcą. W retailu wolę zakupić coś na PS1 lub SMD (Z Chin). Edytowane 13 czerwca 20222 l przez ciwa22
Opublikowano 13 czerwca 20222 l Uzupełnienie kolekcji retro gierek na PC z promek + The Evil Within i Songs of Conquest do pogrania.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Spoiler Dobra jest obecna wyprzedaż na PSS. Dragon's Dogma za 15 zł, Shenmue III Deluxe i Broken Sword 5 po 17 zł, dwie części Larrego za 44 zł, nic tylko brać. Edytowane 15 czerwca 20222 l przez Snake_Plissken
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Nie mam pojęcia. Lubię Larrego ze względu na 7 część. xD Spodziewam się mocnej 7-ki.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l On 6/13/2022 at 7:20 AM, Bzduras said: Jak na kogoś, kto dba o KONSOLOWĄ TRADYCJĘ to coś za dużo cyfry kupujesz kolego. A u mnie wleciało od razu, jak tylko zobaczyłem, że jest dostępne na Steamie. Pierwsza część to najlepszy crap wszechczasów, na dwójkę liczę równie mocno. Dialogi, klimat, York O kurde, nie wiedziałem, ze jest na Steama. Będzie grane na Steam Deck jak mi już przyjdzie. Jedynkę uwielbiam, skończyłem na Xboxie i splatynowałem na PS3.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l @20inchDT narobił smaka w statusach, więc kupiłem sobie podróbkę Yakuzy od Square Enix. Bardzo dobre recenzje ma od kupujących, więc się obada. Cena dość przystępna. Zapłaciłem jakoś 2 funy, a nie 4, bo mi punkty lojalnościowe się wbiły.
Opublikowano 16 czerwca 20222 l Uwielbiam goga i zakładkę good old games Stronghold Crusader to już chyba 4 raz kupiłem. I jeszcze te gierki bez DRM i możliwość pobrania instalki, tak powinna wyglądać cyfrowa dystrybucja.
Opublikowano 20 czerwca 20222 l Kiedys na DS sporo sie gralo, nawet szczerze mowiac nie wiedzialem ze wyszla wersja na pc. Tylko wyskoczyla, reklama ze na przecenie jest, dzieki
Opublikowano 21 czerwca 20222 l Nie słyszałem nawet wcześniej o tej gierce, trafiłem przeglądając letnią wyprzedaż. Kozacka eksterminacja zombiaków w konwencji rail-shootera w redneckich klimatach. Meta Quest2 Edytowane 21 czerwca 20222 l przez dee
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Kiedyś coś pograłem na konsoli, ale raptem sam początek. Dorzuciłem mody na grafike i oznaczenia pada PS. Kolejny tytuł sprzed lat się nadrobi.
Opublikowano 24 czerwca 20222 l U mnie dzis było tak (wczoraj jeszcze Spelunky 1 bo chyba 5zł kosztuje obecnie):
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Chciałbym, żeby ten temat nazywał się "Pogram w zakupy cyfrowe!". Wtedy dalibyśmy do zrozumienia pudełkowcom, że nie wstydzimy się grać w cyfrowe wersje gier, ba, odczuwamy z tego powodu pewnego rodzaju dumę.
Opublikowano 24 czerwca 20222 l A u mnie wczoraj było tak: Akurat po wypłacie wychodzi Sunbreak, TO NIE MOŻE BYĆ PRZYPADEK
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Demyt moze na swieta sobie kupie MH. Chwilowo budzet sie skonczył wiec musi poczekac.
Opublikowano 24 czerwca 20222 l W Worlda się wkręciłem, satysfakcjonująca gierka w opór. Nawet wywaliłem Diabolo z SSD żeby zrobić dla niej miejsce na dysku wewnętrznym konsoli, a to już duża nobilitacja. A Rise akurat na jutro się przyda, bo sobota pracująca
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Tym razem z letniej wyprzedaży steam. Dark Messiah, Heroes 3 HD i Fallen Order typowo pod Steam Decka. Serious Sam bo nie mam a dodatek do AoE2 i AoE3 DE się ogra na pewno.
Opublikowano 1 lipca 20222 l Steam ma teraz spoko wyprzedaże. Niektóre oferty są lepsze, niż na cdkeys.com Za parę groszy powiększyłem więc sobie backlog o dobre pozycje
Opublikowano 5 lipca 20222 l Aż żal nie kupić na premierę w takiej cenie. Nie wiem kiedy zagram bo się trochę w czołgi wciągnąłem. I trochę gierek dokupionych jeszcze na summer sale pod steam decka.