Opublikowano 10 marca 20232 l Kasa ze zdrapek plus 25 PLN od PlayStation i wyszła całkiem przyjemna cena.
Opublikowano 15 marca 20232 l Oj strasznie postarzała się ta gra, jak ogromna większość fpsów z tamtych lat
Opublikowano 16 marca 20232 l Muszę w końcu dorwać Big Boxa tego sztosa Kolejne Steam sale, trochę dobroci na Decka. I coś do piecyka.
Opublikowano 28 marca 20232 l Stitchy in Tooki Trouble. https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-download-software/Stitchy-in-Tooki-Trouble-1948153.html
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Lenistwo bierze jednak górę, nie chce mi się przerzucać płytkami No i w Gamestopie dostałem w sumie za nie więcej niż wydałem na PSN
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Obiecałem sobie, że nie będę kupował gier na zapas. Tylko, że dodatki się nie liczą Spoiler Ale jednak nie mogłem się oprzeć
Opublikowano 27 kwietnia 20231 r Znowu więcej kupuję, niż jestem w stanie ograć I fura gierek, które tylko pogorszą cieśń nadgarstka. Jebnąłem się z Lanota, nie doczytałem, że to touch-screen only...