ProstyHeker 1 851 Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Nie pamiętam, kiedy ostatnio miałem coś na premierę. W sosie cebulowym smakuje oczywiście lepiej, wysoka piątka dla kolegów z forumowego Discorda za polecenie turystyki zakupowej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Mialem czekac na promki ale te recenzje sa przesadzone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 834 Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Gier cyfrowych kupionych liczę na dwóch palcach. A na premierę to 1 raz. Tzn premiera z lekką obsuwą, bo forumowe posty namówiły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 632 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Żeby nie było, że sam Alan Wake na stronie: Fajny Gundam z cyklu "nie umiem grać w bijatyki". Jak tylko w tutorialu widzę słowo "cancel" w odniesieniu do jakiegoś ruchu, dasha, czy combosa, to już mój mózg nie ogarnia, o palcach nie wspominając. Ale i tak fajnie się klepie. Naprawdę porządna i dopracowana młócka. Ma nawet pokaźną scenę turniejową. Ale ja się ograniczam do casualowego "gundumb goes brrrrrr". Jak by ktoś był ciekaw, to w promce jest jedna z poprzednich odsłon serii - Gundam Versus za 17zł. Hot Pursuit kupiłem licząc na coś w stylu Burnouta. No i nie do końca tego się spodziewałem, ale i tak fajna arcade'owa ścigałka z lekką rozwałką. Czuć klimat starych Burnoutów od Criterion, ale to mimo wszystko nie to samo. Do pogrania od czasu do czasu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Bo Hot Pursuit to jest coś w stylu Burnouta - trójki (Takedown) konkretnie. Most Wanted to z kolei Burnout Paradise 2. No ale żeby utrzymać natężenie Alanów na stronie: A tutaj przegapiłem pudełko na ULTIMIE, więc póki co cyfra. Kolekcja MGS wleci kiedyś po taniości, a w zamian gierka, która z tych staroci kręci bekę: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 961 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Godzinę temu, Suavek napisał: Hot Pursuit kupiłem licząc na coś w stylu Burnouta. No i nie do końca tego się spodziewałem, ale i tak fajna arcade'owa ścigałka z lekką rozwałką. Czuć klimat starych Burnoutów od Criterion, ale to mimo wszystko nie to samo. Do pogrania od czasu do czasu. Hot Pursuit to coś między Burnoutem a Driveclubem/PGR. Arcade'ówka ale z wyczuwalną masą samochodów i różnicami w ich prowadzeniu. Trzeba wcześniej reagować na to co się dzieje na ekranie bo auta nie są tak zwrotne i doklejone do podłoża ale przez to że jest trudniej to po jakimś czasie satysfakcja z jazdy jest większa niż w Burnoutach. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 598 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Jakoś mnie ominął ten Hot Pursuit, ale wygląda jak Rivals z 2014 (a raczej Rivals wygląda jak HP). Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 430 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Godzinę temu, Wredny napisał: Bo Hot Pursuit to jest coś w stylu Burnouta - trójki (Takedown) konkretnie. Most Wanted to z kolei Burnout Paradise 2. No ale żeby utrzymać natężenie Alanów na stronie: A tutaj przegapiłem pudełko na ULTIMIE, więc póki co cyfra. Kolekcja MGS wleci kiedyś po taniości, a w zamian gierka, która z tych staroci kręci bekę: Unmetal genialny. Czekam na twoje wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Podtrzymuję combo Alana. Moja pierwsza cyfra w wersji Deluxe na premierę i chyba w ogóle pierwsza gra AAA w cyfrze day 1. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Remedy combo. Jedno do grania na 65 calach, drugie do przenośnego grania jak telewizor będzie zajęty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Będzie grane na Decku Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Po wpisie @smoo w temacie o trofeach wziąłem jedynkę na próbę. Jak podejdzie to na następnym promo wleci dwójka do coopa online. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Mam co prawda pudełko, ale stwierdziłem, że wygodnie jest posiadać wersję cyfrową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 za 12 zł split/second na x360, ale działa na XS i max payne 1 za 30parę złotych, z classica, ale działa na XS kupuję starocia z trzech generacji na tym małym xboxie series s Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Powodzenia z tym sterowaniem z Pierwszego Max Payne na padzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 No broni nie można było zmienić (brak przypisanego klawisza)i odwrócone osie były… ale na ps4 też kupiłem kiedyś wersję z ps2:/ tylko nie przypominam sobie żeby sterowanie było do bani. Zobaczymy. Wolę dziś takiego Maxa niż odpalać taką starą grę na steam. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 W mp1 jest sterowanie prawa gałka w 8 kierunkach, dlatego odpadłem bo żeby gościa trafić trzeba najpierw ruszyć dwa razy, np. trochę w lewo i w górę dopiero. Jakby się kurwa w jebane statki grało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Mnie ciekawi jak oni wpadli na to rozwiązanie, pograłem wtedy jeszcze na pierwszym xboxie 30 minut i podziękowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Najpierw jednak przeczytam książkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 430 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 4 godziny temu, LukeSpidey napisał: Najpierw jednak przeczytam książkę. Książka jest mocno związana z grą? Znaczy czy jest wiele wątków, które mocno podkreślają ich wydźwięk znając lore pierwowzoru? Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Z tego, co słyszałem to lepiej książkę znać, niż nie znać przed przystąpieniem do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 104 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Cyfrowy zakup growy? Ostatni, i to w miarę szczęśliwy i udany? Pomyślmy... kupna konkretnych, za określoną kwotę gier, czy to w cenie regularnej, czy to w promce Black Friday na PS Store czy na Androida z Google Play lub przez kupno jakichś ,,kluczy" na Allegro czy gdziekolwiek indziej nie było. Zdecydowałem się na zaopatrzenie się w roczny abonament PS Plus Extra (370 zł - coś koło tego) oraz roczną subskrypcję EA Play na PlayStation (80zł). Źle na tym, tak sądzę, na razie nie wyjdę, sporo tytułów do ogrania, a około 15 (a to zaledwie początek! XD) dodałem do listy ulubionych. Jeśli dany tytuł uda mi się ,,splatynować" to jeśli będzie on w wersji pudełkowej dostępny do kupna, to wtedy go sobie po prostu zakupię - to jest taka dziwna zasada jeśli chodzi o kolekcje gier video: tylko gry splatynowane na konsoli PlayStation posiadam w swojej kolekcji pudełkowej gier Ps4 i Ps5. To jedynie screenshot z tego, co kupiłem cyfrowo na PsStore - z racji obu subskrypcji, o których wspomniałem - i jako tako zacząłem już grać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Kupiłem trzy gierki na xboksa z poziomu PC i nie zauważyłem, że jest opcja dodawania do koszyka:) Kindome Come bo wersja z wszystkimi DLC tanioszko, Duke jakoś bym sobie popykał znowu a The Last Faith podobno bardzo spoko soulslike w 2D. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 430 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 W końcu piękna przecena na tą perłę to dowiem się czy przebiję chrono triggera Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 834 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 (edytowane) Czekałem licząc na promocję jakąś ale cisza. Pudełka 350 ok, ale wysyłka do nas 80zl, to zrobi 450 prawie- przesada. Nie grałem w 1 i 2 Edytowane 2 Grudnia 2023 przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi