pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 42 minuty temu, Czoperrr napisał: Binary Domain to dziadostwo, nie da się w to grać na padzie jak człowiek, strasznie skopana wersja. Dlaczego? Ja zagralem jedna misje na SD i bylo elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 1 minute ago, pawelgr5 said: Dlaczego? Ja zagralem jedna misje na SD i bylo elegancko. U mnie problemy na desktopie, a na Steam Decku nawet mi się nie chce włączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia A to nie wiem dlaczego, u mnie na domyslnych smiga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia W sumie na Steam Decku może być faktycznie lepiej niż na PC bo gry często automatycznie uruchamiają się z ustawieniami sterowania społeczności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Może włączę przy moim backlogu gdzieś w 2028 ale obok gier firaxis nie mogę przejść obojętnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 601 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Mega faza na 2WW mi się odpaliła - czytam Beevora, oglądam dokumenty w kolorze, to i CoD 2, 3 i WAW musiały wlecieć na xboxa. Dzięki pan Spencer za wsteczną Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Wleciała wypłata to i kolejne gierki do kolekcji na gog.com W pierwszej kolejności lecę z Against The Storm. U4 dawno ograny ale kolekcja wleciała dla DLC które mnie ominęło. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 430 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Ale bym sobie zagrał w taki dobrze zrobiony remake medal of honor allied assault z dwoma dodatkami Ostatnio ograłem podstawkę i dalej w to się dobrze strzela. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Tez pamietam te czasy, kiedy jeszcze coda nie bylo na swiecie a MoH wymiatal Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 630 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 14 godzin temu, Ukukuki napisał: Wleciała wypłata to i kolejne gierki do kolekcji na gog.com W pierwszej kolejności lecę z Against The Storm. U4 dawno ograny ale kolekcja wleciała dla DLC które mnie ominęło. Bad Mojo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 1 godzinę temu, Szermac napisał: Bad Mojo Kogucik zrobił kiedyś fajny materiał o tej gierce Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 632 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Skromnie tym razem, jeśli chodzi o GOG. Ale skoro Master Collection jest rzekomo takie "upośledzone", to będzie również alternatywa w postaci wersji w wysokiej rozdzielczości i paroma modyfikacjami. Plus trochę drobiazgów i bundli na Steam. Bo mam słabą wolę i mimo tego, że w większość pewnie prędko nie zagram, to i tak biorę "na lepsze czasy", "bo tanio". Chociaż przymierzam się do gier wydanych przez Annapurna. Sir Whoopass też w sumie może być zabawny... Homefront The Revolution kupiony tylko i wyłącznie ze względu na obecną "grę w grze", tj. TimeSplitters 2. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 22 minuty temu, Suavek napisał: Homefront The Revolution kupiony tylko i wyłącznie ze względu na obecną "grę w grze", tj. TimeSplitters 2. Nie wiedziałem o tym, dodaje do listy życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 632 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 3 minuty temu, Ukukuki napisał: Nie wiedziałem o tym, dodaje do listy życzeń Wspomniałem nawet na forum parę tygodni temu: Sprawdzone, działa. Ogrywam właśnie Story po raz pierwszy, bo na PS2 tylko FuturePerfect grałem u siebie, a TS2 wyłącznie multi u kumpla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 630 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 430 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 1 minutę temu, Szermac napisał: Jestem ciekaw tego księcia. Rednacze ze szmatlawca byli nim zachwyceni na pokazach dla prasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 033 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Chyba się rozpłaczę jak to odpalę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Dałem się skusić. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Polecacie, polecacie to i w weekend będzie grane 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 564 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Ależ mnie naszło zagrać w jakieś strategie, powiem Wam. Ale tak wiecie, wygodnie, z padem w łapach. Wybrałem zatem chyba dwie najlepsze dostępne opcje, i do walki, i do ekonomicznej czilery & budowania: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia W dniu 17.01.2024 o 19:30, mitra napisał: Polecacie, polecacie to i w weekend będzie grane Tak trzeba żyć 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Odliczanie do klepania mordy juz rozpoczęte.. Biere cyfre aby nie żonglować płytami przy każdej chęci obicia komuś japy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Czy tu musi być ze skrinszotem, inaczej nikt mi nie uwierzy albo coś? Alan Wake II na PS5. Wiedziałem, że wcześniej czy później będę chciał w to zagrać, bo AW jest super, ALE! Nadganiałem zaległy PSXE z listopada (już mi został tylko grudniowy, raczej nie zdążę przed przyjściem styczniowego, ale kto wie. Czytam szmatławca mniej więcej tak, jak gram w gry: z dużym opóźnieniem) no i doszedłem do recenzji AWII. I pyk, 5 minut później wpadło. Prawdopodobnie w większości będę grał na SD przez Chiaki. Cholera by was wzięła z tymi entuzjastycznymi recenzjami. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Wszedłem se dziś w apke do monitorowania promocji a tam promocja kończy się jutro! Przez czasy PSXa i demo one, warto chyba ograc dziś tą część w takiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi