Square 8 539 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2020 Jeszcze gdyby ta płyta była potrzebna do czegoś innego niż wczytanie licencji. Cyfra jest zajebista, tylko szkoda, że tak droga. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 444 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2020 znowu zadyma o to? Ja lubie jak płyta się kręci w napędzie przy starcie gierki. Ale takie multi w codziku to wole zeby juz płyty nie było. Cała filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2020 Ja na konsole jak mogę to kupuję grę zawsze w pudełku. Na PC tylko cyfra bo pudełkowe wydania w dobie przypisywania do konta nie mają sensu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2020 Ja też wolę cyfrowe wydania ale są tytuły, które wypadało by mieć w pudełku.Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2020 ja staram sie brac tylko cyfre, nie zawsze jest to opłacalne bo często jest tak ze gre przejde i juz do niej nie wracam xD jeżeli chodzi o pudelka to jedynie te na switcha robie robotę imo i swietnie wyglądają no ale to tez nie dla mnie, cyfra all the way Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2020 Na Switcha kupowanie pudełek jest dobre bo kupujesz grę za 210zł, a za 2 lata kosztuje ona tylko 10zł mniej albo aż 50zł więcej. Inwestycja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2020 No na switchu pudełka to tanie granie, szczegolnie jak na premiere sie nie kupuje, przechodzisz gre i sprzedajesz za tyle samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 11 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2020 Wlasnie pozyczylem od kloegi Days Gone, pierwsza od 2 lat plyta w moim napedzie i instalacja trwa dluzej niz sciagala by mi sie cyfrowka. Mam nadzieje ze gora w PS6 ta technologia odejdzie do lamusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 676 Opublikowano 11 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2020 Ale cyfrowki tez sie instaluja po sciagnieciu, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 407 Opublikowano 11 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2020 No, nie. Kończysz pobierać i grasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 724 Opublikowano 11 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2020 Tzn jakas instalacja jest w tle. Ja brałem teraz cyfrę Days Gone, to pasek pobierania sie zapełnił na kilkunastu GB. A potem to chyba instalowało sie do 38gb Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 11 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2020 Zalezy tez na jakiej konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 539 Opublikowano 11 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2020 22 minuty temu, drozdu7 napisał: Tzn jakas instalacja jest w tle. Ja brałem teraz cyfrę Days Gone, to pasek pobierania sie zapełnił na kilkunastu GB. A potem to chyba instalowało sie do 38gb Na PS4 najpierw pobiera to co jest potrzebne do odpalenia gry, więc wystarczy np. ściągnąć 10/40GB i można grać, a reszta się w międzyczasie dociąga. Jak ściągnie całość to nie ma instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 13 września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Pudełkowcy wymierający gatunek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 Dla mnie są tytuły, które po prostu muszę mieć w pudełko. Reszta może być w wersjach cyfrowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Pudełka. Szczególnie na Switcha, takie nie za małe, nie za duże. Sexy. Na których się nie traci, jeśli grę stworzyło Ninny. Tworzę kolekcję i to jedyna, którą mam zamiar zatrzymać. Z kawałkiem historii. Liczę na SMG2 i będą wszystkie Mariany. Liczę jeczcze na kilka Zeld i będą wszystkie Zeldy. Jak dobrze pójdzie to nawet gry z mojego top10 się pojawią, większość. Jest BioShock, niedługo Ninja Gaiden i plotkuje się o Metroidzie Prime. W tym wypadku mogą być cyfry pierwszych części za 10e, jedynie Metroida wziąłbym całą trylogię. Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Na konsolach tylko pudła. Na PC cyfra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 11 minut temu, japco napisał: Na PC cyfra. No wyboru nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 szkoda że blu-raye ominęły komputery premierowych gier i tak bym nie zbierał, ale jakieś wybrane edycje goty czy definitive/complete tak Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 (edytowane) 7 minut temu, Ukukuki napisał: No wyboru nie masz Możesz sobie kupić pudełko z kodem w środku. Chuj wie po co, ale możesz. Na konsolach zazwyczaj i tak jest już podobnie. Niby masz płytkę, ale i tak trzeba ściągnąć 50GB day 1 patcha żeby ta gra w ogóle jakoś działała. Edytowane 2 marca 2021 przez japco Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 24 minuty temu, krzysiekp392 napisał: szkoda że blu-raye ominęły komputery premierowych gier i tak bym nie zbierał, ale jakieś wybrane edycje goty czy definitive/complete tak I tak byś miał kod do sklepu. 24 minuty temu, japco napisał: Na konsolach zazwyczaj i tak jest już podobnie. Niby masz płytkę, ale i tak trzeba ściągnąć 50GB day 1 patcha żeby ta gra w ogóle jakoś działała. Często jest to prawda ale sporo gier jest już fajnie wydana nawet day one. Do tego masz reedycje z łatkami czy różnego rodzaju edycje goty. Jest jeszcze sens zbierać pudełka. Jeśli w ciągu tej generacji nie będzie nowej technologii nośników danych to następna będzie raczej full cyfra. Sony kilka lat temu zaczeło pracę z Panasonicem nad nowym typem nośnika optycznego ale cisza w temacie. Z tego co pamiętam jedna warstwa miała mieścić 300GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Z racji, że Xbox jest moją główną konsolą to ostatnio głównie cyfra, wygoda jak i naprawdę przyzwoite ceny momentami, o zagranicznych promocjach nie wspominając. W przypadku Switcha ino pudełka, ceny lepszych tytułów w cyfrze to jakiś kosmos. W przypadku PS4 i pewnie PS5 będzie podobnie, wiele tytułów na Sonkę to jednostrzałowce, które warto później odsprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Ja tak jak user powyżej może to nawet ja się nie przelogowałem bo myślę tak samo. Xbox full cyfra, a switch pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 switch i przekladanie kartow mimo ze pudełka ładne to tylko niepotrzebne zbieracze kurzu, no ale ja lubuje się w cyfrówkach już od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi