Skocz do zawartości

Cyfra vs Pudło

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 5.01.2023 o 16:28, Square napisał:

Coś tam ściemniasz grzybiarz.

Screenshot_2023-01-05-16-27-21-212-edit_com.scee.psxandroid.jpg Screenshot_2023-01-05-16-27-51-562-edit_com.scee.psxandroid.jpg

na pleju PS4, wpisuję w bibliotece Hitman i nie ma, w apce też. To masz ze strony Sony? Bo ja przeglądałem jakieś stare print screeny i widziałem że 30.04.2020 dodałem do biblioteki:

2020-04-30-11-16-25-store-playstation-co

W ogóle tego Hitamana jedynki z białym tłem nie widzę w całym PSS.

(tylko edycja gry roku)

---

Przeglądam 9 stron na PC zakupów i tam też nie ma:

https://library.playstation.com/recently-purchased/1

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 106,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Uważam, że ten co preferuje cyfrę nie uważa gamingu za pasję. Pasjonata kupi pudełko i do tego przeleci jeszcze kilka sklepów. Hobby czy pasja to nie pójście na łatwiznę. Na tacy podają rolki na Insta

• Powodzenia w dostaniu P.T. na płytce, oh wait  

• Proponuję grać i się nie przejmować, a jak te serwery w końcu wyłączą to będziemy się martwić. Dzisiaj nie śpisz po nocach bo serwery wyłączą i paczy nie będzie, a jutro przykładowo pierdolnie Cię aut

Opublikowano
20 minut temu, grzybiarz napisał:

To masz ze strony Sony?

Z apki na telefon.

Opublikowano

no to jak widać oszukali mnie banda decydentów. 

Prowadze te swoje spisy zakupionych gier w cyfrze i ciekaw jestem czy jeszcze coś poznikało. Np. taki tony hawk 5 crap, czy znikł mi z biblioteki, bo z PSS chyba wywalili. 

Opublikowano

Czemu ten steam jest tak ubóstwiany? Jakoś łatwiej się gra przez neta? Po roku grania na komputerze lata mi koło chuya czy używam goga/steama/epica chociaż ten akurat rzeczywiście wydaje się najbardziej zdauniony. Ja przy każdej możliwości wybieram goga

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie przypominam sobie, żeby ktoś o tym wspominał w temacie, a na pewno nie na ostatnich stronach: skutecznie od kupowania gier na płytach odstraszają mnie te pierdolone odrzutowce zwane napędami w PS5/XSX. Nie wiem, może mnie pamięć zawodzi, ale skoro nie pamiętam, to na PS3 poza jakimś lekkim stukaniem było spoko. Wiadomo, że ma to związek z postępującą cyfryzacją gier, a napęd to tylko niechciany (z perspektywy producenta) dodatek, więc tną tutaj koszt produkcji i na rękę jest im obrzydzanie pudełek.

Opublikowano

Kto grał na 360, a już bez instalacji na dysku, to już w ogóle. Ten na cewkę, ani inne swędzenie z tyłu głowy, nigdy nie powie złego słowa.

Opublikowano

Naped w x360 slim to jest odrzutowiec. Ale moze tylko moja wersja tak ma. Jak odaplilem XSX to az sie zdzwilem ze tez wyje na starcie. A niby taka cicha konsola, chyba boty zapomnialy dodac, ze kiedy nie uzywa sie napedu i krzyzaka.

Opublikowano

Kiedyś sprzedałem ziomkowi ps3 to po 2 dniach mi oddał bo go głośny napęd wkurwiał xD co kardridże to kardridże. Nintendo znowu miało racje :gigabeta:

Opublikowano
W dniu 9.01.2023 o 16:30, Pupcio napisał:

Czemu ten steam jest tak ubóstwiany? Jakoś łatwiej się gra przez neta? Po roku grania na komputerze lata mi koło chuya czy używam goga/steama/epica chociaż ten akurat rzeczywiście wydaje się najbardziej zdauniony. Ja przy każdej możliwości wybieram goga

Steam jest jakiś taki sexy.

Opublikowano
36 minut temu, Paolo1986 napisał:

Klucz z jakiegoś lewego źródła?

cdp

Przechwytywanie.thumb.JPG.4c34f4a236df1cddf6d9004ec0850fd8.JPG

Opublikowano

Masakra xddd też teraz namiętnie używam steama podjarany cenami gierek ale ta świadomość że kupujesz możliwość grania, a nie stajesz się posiadaczem gry jest dalej do mnie nie do przeskoczenia.

Na switchu miałem w szczytowym momencie ponad 60 pudel, nie dość że każda z tych gier była faktycznie na carcie więc zagram nawet jak fallout się urzeczywistni jak tylko będzie dostep do prądu to wietrząc kolekcje i sprzedając tytuły często dostawałem za nie więcej hajsu niż kiedy kupowałem tytuł albo różnica wynosiła 30zl

Opublikowano

Aż spojrzałem na swój steam, gdzie mam - uwaga uwaga - jedną grę xD Deponia Complete Journey z kodu kupionego legitnie w Morelach za 7 zł xd Wszystko jest na miejscu :obama: 

Pojebane, że w ogóle taka sytuacja może mieć miejsce - problem z płatnością po X latach xdd Gdybym zakupów z PSN nie wbijał do Excelka, to bym totalnie nie zauważył, jak coś by zniknęło z biblioteki (ot chociażby któryś stary sherlock holmes, który zmienił wydawcę i musiałbym kupić od nowa, gdybym nie doszukał się głęboko na liście, że już go miałem - chociaż tu sytuacja o tyle lepsza, że nie usunięto pierwotnego wydania z mojej kolekcji, lecz z PS Store'a).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 12.02.2023 o 16:19, Mejm napisał:

Jak odaplilem XSX to az sie zdzwilem ze tez wyje na starcie. A niby taka cicha konsola, chyba boty zapomnialy dodac, ze kiedy nie uzywa sie napedu i krzyzaka.

to co Ty z PS3 na XSX przeszedłeś?

Opublikowano

Nie, ale mialem przyjemnosc posluchac jej kultury pracy.

Opublikowano

Napędy w obu konsolach hałasują, krzyżak w padzie od Seriesa jest głośny, ale sama konsola jest asłyszalna.

Opublikowano

Kultura pracy konsoli jest bardzo dobra, można mieć zastrzeżenia jedynie do głośności pada i napędu, który jest chyba wyciągnięty prosto z Xboxa One X bo brzmi dokładnie tak samo.