Opublikowano 7 stycznia 20232 l W dniu 5.01.2023 o 16:28, Square napisał: Coś tam ściemniasz grzybiarz. na pleju PS4, wpisuję w bibliotece Hitman i nie ma, w apce też. To masz ze strony Sony? Bo ja przeglądałem jakieś stare print screeny i widziałem że 30.04.2020 dodałem do biblioteki: W ogóle tego Hitamana jedynki z białym tłem nie widzę w całym PSS. (tylko edycja gry roku) --- Przeglądam 9 stron na PC zakupów i tam też nie ma: https://library.playstation.com/recently-purchased/1
Opublikowano 7 stycznia 20232 l 20 minut temu, grzybiarz napisał: To masz ze strony Sony? Z apki na telefon.
Opublikowano 7 stycznia 20232 l no to jak widać oszukali mnie banda decydentów. Prowadze te swoje spisy zakupionych gier w cyfrze i ciekaw jestem czy jeszcze coś poznikało. Np. taki tony hawk 5 crap, czy znikł mi z biblioteki, bo z PSS chyba wywalili.
Opublikowano 9 stycznia 20232 l Czemu ten steam jest tak ubóstwiany? Jakoś łatwiej się gra przez neta? Po roku grania na komputerze lata mi koło chuya czy używam goga/steama/epica chociaż ten akurat rzeczywiście wydaje się najbardziej zdauniony. Ja przy każdej możliwości wybieram goga
Opublikowano 12 lutego 20232 l Nie przypominam sobie, żeby ktoś o tym wspominał w temacie, a na pewno nie na ostatnich stronach: skutecznie od kupowania gier na płytach odstraszają mnie te pierdolone odrzutowce zwane napędami w PS5/XSX. Nie wiem, może mnie pamięć zawodzi, ale skoro nie pamiętam, to na PS3 poza jakimś lekkim stukaniem było spoko. Wiadomo, że ma to związek z postępującą cyfryzacją gier, a napęd to tylko niechciany (z perspektywy producenta) dodatek, więc tną tutaj koszt produkcji i na rękę jest im obrzydzanie pudełek.
Opublikowano 12 lutego 20232 l Kto grał na 360, a już bez instalacji na dysku, to już w ogóle. Ten na cewkę, ani inne swędzenie z tyłu głowy, nigdy nie powie złego słowa.
Opublikowano 12 lutego 20232 l Naped w x360 slim to jest odrzutowiec. Ale moze tylko moja wersja tak ma. Jak odaplilem XSX to az sie zdzwilem ze tez wyje na starcie. A niby taka cicha konsola, chyba boty zapomnialy dodac, ze kiedy nie uzywa sie napedu i krzyzaka.
Opublikowano 12 lutego 20232 l Kiedyś sprzedałem ziomkowi ps3 to po 2 dniach mi oddał bo go głośny napęd wkurwiał xD co kardridże to kardridże. Nintendo znowu miało racje
Opublikowano 12 lutego 20232 l W dniu 9.01.2023 o 16:30, Pupcio napisał: Czemu ten steam jest tak ubóstwiany? Jakoś łatwiej się gra przez neta? Po roku grania na komputerze lata mi koło chuya czy używam goga/steama/epica chociaż ten akurat rzeczywiście wydaje się najbardziej zdauniony. Ja przy każdej możliwości wybieram goga Steam jest jakiś taki sexy.
Opublikowano 15 lutego 20232 l Cyfra taka dobra, mi tez wyjebali klucz kupiony na muve. https://steamcommunity.com/app/214340/discussions/0/3761105130209291031/?ctp=2&fbclid=IwAR2VEJiRxNfEPnKMzHFDzPSd4gfV9mk0s6kcKUjYMa0dPRbmdrNL4BP06Rk
Opublikowano 15 lutego 20232 l Masakra xddd też teraz namiętnie używam steama podjarany cenami gierek ale ta świadomość że kupujesz możliwość grania, a nie stajesz się posiadaczem gry jest dalej do mnie nie do przeskoczenia. Na switchu miałem w szczytowym momencie ponad 60 pudel, nie dość że każda z tych gier była faktycznie na carcie więc zagram nawet jak fallout się urzeczywistni jak tylko będzie dostep do prądu to wietrząc kolekcje i sprzedając tytuły często dostawałem za nie więcej hajsu niż kiedy kupowałem tytuł albo różnica wynosiła 30zl
Opublikowano 15 lutego 20232 l Aż spojrzałem na swój steam, gdzie mam - uwaga uwaga - jedną grę xD Deponia Complete Journey z kodu kupionego legitnie w Morelach za 7 zł xd Wszystko jest na miejscu Pojebane, że w ogóle taka sytuacja może mieć miejsce - problem z płatnością po X latach xdd Gdybym zakupów z PSN nie wbijał do Excelka, to bym totalnie nie zauważył, jak coś by zniknęło z biblioteki (ot chociażby któryś stary sherlock holmes, który zmienił wydawcę i musiałbym kupić od nowa, gdybym nie doszukał się głęboko na liście, że już go miałem - chociaż tu sytuacja o tyle lepsza, że nie usunięto pierwotnego wydania z mojej kolekcji, lecz z PS Store'a).
Opublikowano 15 lutego 20232 l Na łowcach nawet jest o tym temat https://lowcygier.pl/aktualnosci/goodbye-deponia-legalnie-zakupiona-gra-usunieta-z-kont-graczy-na-steam/
Opublikowano 9 marca 20232 l W dniu 12.02.2023 o 16:19, Mejm napisał: Jak odaplilem XSX to az sie zdzwilem ze tez wyje na starcie. A niby taka cicha konsola, chyba boty zapomnialy dodac, ze kiedy nie uzywa sie napedu i krzyzaka. to co Ty z PS3 na XSX przeszedłeś?
Opublikowano 9 marca 20232 l Napędy w obu konsolach hałasują, krzyżak w padzie od Seriesa jest głośny, ale sama konsola jest asłyszalna.
Opublikowano 9 marca 20232 l Kultura pracy konsoli jest bardzo dobra, można mieć zastrzeżenia jedynie do głośności pada i napędu, który jest chyba wyciągnięty prosto z Xboxa One X bo brzmi dokładnie tak samo.