Czoperrr 5 381 Opublikowano czwartek o 14:10 Opublikowano czwartek o 14:10 1 minute ago, KrYcHu_89 said: Dlatego ja już od jakiegoś czasu mocno w cyfrę idę, na PC wiadomo, ale konsole podobnie, aczkolwiek staram się zbierać tylko jakieś wersje typu box +minimum steelbook, jak dostępny, ale coraz rzadziej. U mnie 80% kolekcji to jeszcze sprzed wielu lat, odkąd kupiłem XSX w 2020 i głownie na nim grałem to jednak cyfra i gamepass wygrały. Ostatnio jednak wraca mi chęć na pudełka. Cytuj
KrYcHu_89 2 513 Opublikowano czwartek o 14:13 Opublikowano czwartek o 14:13 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a): U mnie 80% kolekcji to jeszcze sprzed wielu lat, odkąd kupiłem XSX w 2020 i głownie na nim grałem to jednak cyfra i gamepass wygrały. Ostatnio jednak wraca mi chęć na pudełka. Ja mam nawet trochę tych PC big boxów z lat 90-2000, niektóre tektury jednak trochę już się rozpadają, ale no żal nie zabrać, wiadomka. Cytuj
Square 8 902 Opublikowano sobota o 08:13 Opublikowano sobota o 08:13 Dobra, jebać cyfrę. Padło PSN i nawet kupionych gier nie mogę odpalić. Co to kurwa jest. Cytuj
Mejm 15 515 Opublikowano sobota o 08:25 Opublikowano sobota o 08:25 Je.bac cyfre to bylo 15 lat temu. Teraz to jedynie pozostaje nadzieja, ze ktos uslyszy wasz glos wydobywajacy sie z dopy wydawcow. A nie uslyszy nikt. Cytuj
SlimShady 3 488 Opublikowano sobota o 08:30 Opublikowano sobota o 08:30 Tak właśnie wygląda wypożyczalnia gier. Cytuj
Ukukuki 7 420 Opublikowano sobota o 08:34 Opublikowano sobota o 08:34 Hehe kupowanie cyfrowych gier na konsolach xd Jak tam wasze gierki kupione na pierwszego xboxa czy PS3? Dobrze to działa na XSX czy PS5? Na konsolach przez tyle lat kupiłem jedynie wszystkie części Metal Sluga na Switcha, In The Hunt i parę gierek z PSXa na Vicie. Jak konsola to tylko pudło. Jak padł kolejny świetny pomysł Microsoftu w postaci games for windows to Valve zaczęło akceptować klucze z pudełek spod szyldu games for windows. Dlatego co by się nie działo wolę swoją cyfrową bibliotekę budować na steam czy gogu niż platformach które z założenia mają cykl życia liczony w latach. Cytuj
Bzduras 12 991 Opublikowano sobota o 08:40 Opublikowano sobota o 08:40 5 minut temu, Ukukuki napisał(a): Jak tam wasze gierki kupione na pierwszego xboxa czy PS3? Dobrze to działa na XSX czy PS5? No, Black w 4K wygląda zajebiście 1 Cytuj
Ukukuki 7 420 Opublikowano sobota o 08:41 Opublikowano sobota o 08:41 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): No, Black w 4K wygląda zajebiście Nie było w cyfrze Blacka na pierwszym Xboxie Cytuj
Bzduras 12 991 Opublikowano sobota o 08:44 Opublikowano sobota o 08:44 Widzisz, to nawet lepiej, bo już jest. A jak włożysz płytkę to też działa Cytuj
Ukukuki 7 420 Opublikowano sobota o 08:45 Opublikowano sobota o 08:45 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Widzisz, to nawet lepiej, bo już jest. A jak włożysz płytkę to też działa No ale nie o tym pisałem. Cytuj
Bzduras 12 991 Opublikowano sobota o 08:48 Opublikowano sobota o 08:48 12 minut temu, Ukukuki napisał(a): Jak tam wasze gierki kupione na pierwszego xboxa czy PS3? Dobrze to działa na XSX czy PS5? Zapytałeś, jak tam gierki kupione na pierwszego Xboxa i jak to działa na XSX, więc odpowiedziałem Ci pierwszą z brzegu którą mam na konsoli. Pytanie sformułowałeś niedokładnie więc wykorzystałem lukę i odpowiedziałem zgodnie z prawdą - Black z pierwszego Xboxa na XSX działa zajebiście w 4K 1 Cytuj
Pupcio 19 072 Opublikowano sobota o 08:48 Opublikowano sobota o 08:48 Ważne przypomnienie dla cyfrowców kto trzyma smycz 1 Cytuj
Ukukuki 7 420 Opublikowano sobota o 08:50 Opublikowano sobota o 08:50 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Zapytałeś, jak tam gierki kupione na pierwszego Xboxa i jak to działa na XSX, więc odpowiedziałem Ci pierwszą z brzegu którą mam na konsoli. Pytanie sformułowałeś niedokładnie więc wykorzystałem lukę i odpowiedziałem zgodnie z prawdą - Black z pierwszego Xboxa na XSX działa zajebiście w 4K 15 minut temu, Ukukuki napisał(a): Hehe kupowanie cyfrowych gier na konsolach xd Jak tam wasze gierki kupione na pierwszego xboxa czy PS3? Dobrze to działa na XSX czy PS5? Czyta jeszcze raz jak dalej brniesz naciągając na siłę w swoją stronę to EOT z mojej strony bo to sensu nie ma. 2 Cytuj
Mejm 15 515 Opublikowano sobota o 08:50 Opublikowano sobota o 08:50 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Ważna przypomnienie dla cyfrowców kto trzyma smycz Najlepsze ze sami sie do niej przypieli Cytuj
GearsUp 411 Opublikowano sobota o 08:55 Opublikowano sobota o 08:55 W sumie to ważny czynnik całego console wars a kompletnie pomijany, jak historia pokazuje serwery PS są o wiele bardziej niestabilne od tych MS, jakbym miał kupować gry tylko cyfrowo na konsoli to raczej na Xboxie Cytuj
Bzduras 12 991 Opublikowano sobota o 08:55 Opublikowano sobota o 08:55 1 minutę temu, Ukukuki napisał(a): Czyta jeszcze raz jak dalej brniesz naciągając na siłę w swoją stronę to EOT z mojej strony bo to sensu nie ma. Żadne brnięcie, w zasadzie to o ile pamiętam na pierwszym Xboxie chyba w ogóle cyfry nie było? Sklepik w ogóle nie funkcjonował do czasu 360, albo coś mi się pomyliło. Awaria raz na parę lat i nagle każden jeden "no tak, mówiłem, że serwery usuną" xD Nie zmieniajcie się misiaki. A podczas tej awarii zapraszam pudełkowców do próby zainstalowania sobie gierki z płyty, dajmy na to dla sportu Cyberpunka, i pogrania podczas tej awarii - zrozumiecie, jaka jest rola tego plastiku i płyty we współczesnym gejmingu. To tylko komfort psychiczny dla naiwniaków i możliwość odsprzedaży, nic więcej. Cytuj
SlimShady 3 488 Opublikowano sobota o 08:57 Opublikowano sobota o 08:57 Wersja GOTY może zdziałać cuda. Cytuj
krzysiek923 1 823 Opublikowano sobota o 09:02 Opublikowano sobota o 09:02 26 minut temu, Ukukuki napisał(a): Hehe kupowanie cyfrowych gier na konsolach xd Jak tam wasze gierki kupione na pierwszego xboxa czy PS3? Dobrze to działa na XSX czy PS5? polecam normalnie kupować, a ja postanowią zabrać to: Spoiler dowody zakupu masz na mailu 3 Cytuj
Bzduras 12 991 Opublikowano sobota o 09:02 Opublikowano sobota o 09:02 Gdyby wersje GOTY ze wszystkim na płycie (pacze, dodatki itp.) były standardem to inaczej byśmy rozmawiali, ale to nadal raczej wyjątki od reguły. Plus do tego czekaj na end of life gierki i kupuj płytę drugi raz, super opcja. Obecnie płyta to nośnik jakiegoś procenta danych i bez serwerów chuja a nie pograsz, a jak już grałeś wcześniej i masz sejwy to masz problemik, bo wersja 1.0 nie zadziała z zapisami z wersji 3.x.xxx. Tak jak mówię - wyciągnijcie płytki, zainstalujcie swoje ulubione gierki i odpalcie je teraz, gdy PSN nie działa. Możecie się zaskoczyć wynikami takiego eksperymentu. 1 1 Cytuj
krzysiek923 1 823 Opublikowano sobota o 09:06 Opublikowano sobota o 09:06 GOTY to też nie zawsze wyjście, bo często GOTY to podstawka + dodatki do pobrania w formie kodu, jak na przykład Alan Wake 2 cze RE4 Gold. Cytuj
Czoperrr 5 381 Opublikowano sobota o 09:06 Opublikowano sobota o 09:06 Just now, krzysiek923 said: GOTY to też nie zawsze wyjście, bo często GOTY to podstawka + dodatki do pobrania w formie kodu, jak na przykład Alan Wake 2 cze RE4 Gold. Alan Wake 2 ma dodatki na płycie podobno. Cytuj
Mejm 15 515 Opublikowano sobota o 09:07 Opublikowano sobota o 09:07 Mi z konta wyparowalo 300 gier ktore dostawalem w gratisie za oplacanie ps+ przez 10 lat. Tak nagle. Zajelo mi 2 miesiace zeby je odzyskac, co wiazalo sie pokazywaniem palcem ludziom z obslugi w czym jest problem, gdzie widac ze jest problem i co zrobic zeby udowodnic ze te gry mialem. Lacznie z wyslaniem zdjec z zalogowanym psn na telewizorze, o tonie screenshotow z transakcji nie mowiac. Takze szczerze to je.bac cyfre na konsolach i w sumie generalnie je.bac cyfre. A w sumie to je.bac tych ktorzy to od poczatku usprawiedliwiali i pier.dolil ze musza wstac z fotela i zmienic plyte czy podobne brednie. 1 Cytuj
Bzduras 12 991 Opublikowano sobota o 09:09 Opublikowano sobota o 09:09 Awaria PSN, kiedyś awarie PSN, Mejmowi zabierają gierki z PS+. Gdyby tylko znaleźć jakiś punkt wspólny dla tych anomalii... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi