Czoperrr 5 533 Opublikowano poniedziałek o 09:41 Opublikowano poniedziałek o 09:41 15 minutes ago, mario10 said: Właśnie ogrywam Ragnaroka z płyty i napęd się włącza u mnie tylko na chwilę podczas włączenia gry później się nie włącza w ogóle. U mnie się włącza od czasu do czasu nawet jak gram w inną grę ale dzieje się to losowo Cytuj
Square 9 033 Opublikowano poniedziałek o 09:47 Opublikowano poniedziałek o 09:47 No to włączanie to normalne, ale u mnie było bardzo ciche. Cytuj
mario10 611 Opublikowano poniedziałek o 09:58 Opublikowano poniedziałek o 09:58 Może być tak, że kolejnego odpalenia napędu po prostu nie dostrzegłem. Zawsze na początku wiadomo, a później cisza. Cytuj
Czoperrr 5 533 Opublikowano poniedziałek o 10:03 Opublikowano poniedziałek o 10:03 16 minutes ago, Square said: No to włączanie to normalne, ale u mnie było bardzo ciche. Mam porównanie z XSX i na PS5 jest gorzej dodatkowo śmieszna plastikowa obudowa z małymi nóżkami i bez gumek nie pomaga bo wpada w wibracje. Cytuj
Square 9 033 Opublikowano poniedziałek o 10:28 Opublikowano poniedziałek o 10:28 Jak widać ten rozmiar FATa jednak robił swoje. Cytuj
ASX 15 031 Opublikowano poniedziałek o 10:40 Opublikowano poniedziałek o 10:40 to w ogóle absurdalne dla mnie że konsola może wpadać wibracje w trakcie pracy. Jak to możliwe że to nie wyszło na żadnych testach i dlaczego z tym nic nie robią? Cytuj
Square 9 033 Opublikowano poniedziałek o 10:45 Opublikowano poniedziałek o 10:45 Tak jak z gierkami, pewnie działy QA leżą. Cytuj
Czoperrr 5 533 Opublikowano poniedziałek o 10:49 Opublikowano poniedziałek o 10:49 Wystarczyło przykleić jakieś gumowe nóżki xD ale nie, nie ma żadnych to chyba pierwsza konsola z jaką miałem styczność, która ich nie posiada. Cytuj
mario10 611 Opublikowano poniedziałek o 10:57 Opublikowano poniedziałek o 10:57 Znając sony to Ci sprzedadzą takie podkładki gumowe za 99zł 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi