Opublikowano 10 kwietnia 20205 l Jeszcze gdyby ta płyta była potrzebna do czegoś innego niż wczytanie licencji. Cyfra jest zajebista, tylko szkoda, że tak droga.
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l znowu zadyma o to? Ja lubie jak płyta się kręci w napędzie przy starcie gierki. Ale takie multi w codziku to wole zeby juz płyty nie było. Cała filozofia
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l Ja na konsole jak mogę to kupuję grę zawsze w pudełku. Na PC tylko cyfra bo pudełkowe wydania w dobie przypisywania do konta nie mają sensu.
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l Ja też wolę cyfrowe wydania ale są tytuły, które wypadało by mieć w pudełku.Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l ja staram sie brac tylko cyfre, nie zawsze jest to opłacalne bo często jest tak ze gre przejde i juz do niej nie wracam xD jeżeli chodzi o pudelka to jedynie te na switcha robie robotę imo i swietnie wyglądają no ale to tez nie dla mnie, cyfra all the way
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l Na Switcha kupowanie pudełek jest dobre bo kupujesz grę za 210zł, a za 2 lata kosztuje ona tylko 10zł mniej albo aż 50zł więcej. Inwestycja.
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l No na switchu pudełka to tanie granie, szczegolnie jak na premiere sie nie kupuje, przechodzisz gre i sprzedajesz za tyle samo.
Opublikowano 11 kwietnia 20205 l Wlasnie pozyczylem od kloegi Days Gone, pierwsza od 2 lat plyta w moim napedzie i instalacja trwa dluzej niz sciagala by mi sie cyfrowka. Mam nadzieje ze gora w PS6 ta technologia odejdzie do lamusa.
Opublikowano 11 kwietnia 20205 l Tzn jakas instalacja jest w tle. Ja brałem teraz cyfrę Days Gone, to pasek pobierania sie zapełnił na kilkunastu GB. A potem to chyba instalowało sie do 38gb
Opublikowano 11 kwietnia 20205 l 22 minuty temu, drozdu7 napisał: Tzn jakas instalacja jest w tle. Ja brałem teraz cyfrę Days Gone, to pasek pobierania sie zapełnił na kilkunastu GB. A potem to chyba instalowało sie do 38gb Na PS4 najpierw pobiera to co jest potrzebne do odpalenia gry, więc wystarczy np. ściągnąć 10/40GB i można grać, a reszta się w międzyczasie dociąga. Jak ściągnie całość to nie ma instalacji.
Opublikowano 29 października 20204 l Dla mnie są tytuły, które po prostu muszę mieć w pudełko. Reszta może być w wersjach cyfrowych.
Opublikowano 2 marca 20214 l Pudełka. Szczególnie na Switcha, takie nie za małe, nie za duże. Sexy. Na których się nie traci, jeśli grę stworzyło Ninny. Tworzę kolekcję i to jedyna, którą mam zamiar zatrzymać. Z kawałkiem historii. Liczę na SMG2 i będą wszystkie Mariany. Liczę jeczcze na kilka Zeld i będą wszystkie Zeldy. Jak dobrze pójdzie to nawet gry z mojego top10 się pojawią, większość. Jest BioShock, niedługo Ninja Gaiden i plotkuje się o Metroidzie Prime. W tym wypadku mogą być cyfry pierwszych części za 10e, jedynie Metroida wziąłbym całą trylogię.
Opublikowano 2 marca 20214 l szkoda że blu-raye ominęły komputery premierowych gier i tak bym nie zbierał, ale jakieś wybrane edycje goty czy definitive/complete tak
Opublikowano 2 marca 20214 l 7 minut temu, Ukukuki napisał: No wyboru nie masz Możesz sobie kupić pudełko z kodem w środku. Chuj wie po co, ale możesz. Na konsolach zazwyczaj i tak jest już podobnie. Niby masz płytkę, ale i tak trzeba ściągnąć 50GB day 1 patcha żeby ta gra w ogóle jakoś działała. Edytowane 2 marca 20214 l przez japco
Opublikowano 2 marca 20214 l 24 minuty temu, krzysiekp392 napisał: szkoda że blu-raye ominęły komputery premierowych gier i tak bym nie zbierał, ale jakieś wybrane edycje goty czy definitive/complete tak I tak byś miał kod do sklepu. 24 minuty temu, japco napisał: Na konsolach zazwyczaj i tak jest już podobnie. Niby masz płytkę, ale i tak trzeba ściągnąć 50GB day 1 patcha żeby ta gra w ogóle jakoś działała. Często jest to prawda ale sporo gier jest już fajnie wydana nawet day one. Do tego masz reedycje z łatkami czy różnego rodzaju edycje goty. Jest jeszcze sens zbierać pudełka. Jeśli w ciągu tej generacji nie będzie nowej technologii nośników danych to następna będzie raczej full cyfra. Sony kilka lat temu zaczeło pracę z Panasonicem nad nowym typem nośnika optycznego ale cisza w temacie. Z tego co pamiętam jedna warstwa miała mieścić 300GB.
Opublikowano 2 marca 20214 l Z racji, że Xbox jest moją główną konsolą to ostatnio głównie cyfra, wygoda jak i naprawdę przyzwoite ceny momentami, o zagranicznych promocjach nie wspominając. W przypadku Switcha ino pudełka, ceny lepszych tytułów w cyfrze to jakiś kosmos. W przypadku PS4 i pewnie PS5 będzie podobnie, wiele tytułów na Sonkę to jednostrzałowce, które warto później odsprzedać.
Opublikowano 2 marca 20214 l Ja tak jak user powyżej może to nawet ja się nie przelogowałem bo myślę tak samo. Xbox full cyfra, a switch pudełka.
Opublikowano 12 marca 20214 l switch i przekladanie kartow mimo ze pudełka ładne to tylko niepotrzebne zbieracze kurzu, no ale ja lubuje się w cyfrówkach już od dawna