Lucky77 25 Opublikowano środa o 14:48 Opublikowano środa o 14:48 Godzinę temu, Homelander napisał(a): Update nie, ale całe zainstalowane gry możesz zapisywać na zewnętrznych ssd i potem albo z nich grać, albo sobie przerzucać na dysk konsoli Przeniesie się wersja z aktualizacjami? Cytuj
Czoperrr 5 528 Opublikowano środa o 14:51 Opublikowano środa o 14:51 59 minutes ago, Bzduras said: Ja znam tylko Mejma, któremu Sony zajumało 300 gier. ileeee? nie znam tej historii. Ja bym już więcej się z Sony nie zadawał. Cytuj
Homelander 2 632 Opublikowano środa o 15:05 Opublikowano środa o 15:05 12 minutes ago, Lucky77 said: Przeniesie się wersja z aktualizacjami? No jak zaktualizujesz po zainstalowaniu z płyty to ci tak zostaje. Identycznie jakbyś zainstalował na konsoli 1 Cytuj
Lucky77 25 Opublikowano środa o 15:11 Opublikowano środa o 15:11 4 minuty temu, Homelander napisał(a): No jak zaktualizujesz po zainstalowaniu z płyty to ci tak zostaje. Identycznie jakbyś zainstalował na konsoli A polecasz do tego jakiś konkretny dysk, czy każdy podejdzie? 2Tb z USB 3.0 wystarczy? Cytuj
Homelander 2 632 Opublikowano środa o 15:20 Opublikowano środa o 15:20 6 minutes ago, Lucky77 said: A polecasz do tego jakiś konkretny dysk, czy każdy podejdzie? 2Tb z USB 3.0 wystarczy? Podejdzie, ale jak chcesz z niego grać to musi to być SSD do PS5, albo ten specjalny xboxowy do Xboxa. Na tym usb możesz instalować i trzymać gry, ale nie grać Cytuj
Bzduras 13 322 Opublikowano środa o 15:20 Opublikowano środa o 15:20 29 minut temu, Czoperrr napisał(a): nie znam tej historii Cytuj
Lucky77 25 Opublikowano środa o 15:31 Opublikowano środa o 15:31 5 minut temu, Homelander napisał(a): Podejdzie, ale jak chcesz z niego grać to musi to być SSD do PS5, albo ten specjalny xboxowy do Xboxa. Na tym usb możesz instalować i trzymać gry, ale nie grać Właśnie o to mi chodziło, dzięki. Zależy mi, żeby mieć całe, zaktualizowane gry wraz ze wszystkimi dodatkami na dysku zewnętrznym. Zauważyłem, że archiwalne dodatki, nawet te wykupione, też potrafią wyparować z PSN. No to czeka mnie trochę zabawy. Cytuj
Czoperrr 5 528 Opublikowano środa o 15:34 Opublikowano środa o 15:34 13 minutes ago, Bzduras said: Aaa z Plusa, myślałem że kupił tyle cyfrówek. To nie tak źle przecież z plusa to za darmo 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi