grzybiarz 10 294 Opublikowano 14 maja 2019 Opublikowano 14 maja 2019 O tym, że gra nie działała, wypowiedział się sam Tony Hawk:) A co strasznego? Wiem, że kupsztal, ale muszę każdą kupioną grę ukończyć. I trochę wkurza, jak nagle nie możesz odpalić gierki, a jeszcze parę dni temu normalnie pykałeś. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 14 maja 2019 Opublikowano 14 maja 2019 Always online w singlu to akurat mocno poroniony pomysł. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 maja 2019 Opublikowano 14 maja 2019 A dobra, czyli to singlowa gierka. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 maja 2019 Opublikowano 14 maja 2019 3 minuty temu, grzybiarz napisał: O tym, że gra nie działała, wypowiedział się sam Tony Hawk:) A co strasznego? Wiem, że kupsztal, ale muszę każdą kupioną grę ukończyć. I trochę wkurza, jak nagle nie możesz odpalić gierki, a jeszcze parę dni temu normalnie pykałeś. Ktoś ci stoi z pistoletem nad głową? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 14 maja 2019 Opublikowano 14 maja 2019 Tak postanowiłem, jak wkręciłem się w cyfrę po zakupie prosiaka. Mam już prawie 100 gier kupionych na PSS, na Steam chyba coś koło 900, a ukończyłem może ze 30. Nie chce mieć tak jak na kompie, że kupuję gierki, bo "tanio, promocja". Tutaj przejdę, kasuję i gram w następną. A i do tego dochodzą pudełka, ale tylko takie TOP 10 chcę mieć w kolekcji. Z jednej strony czasem się zmuszam, a z drugiej - daję szanse niektórym średniakom, które po czasie okazują się całkiem niezłe. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 14 maja 2019 Opublikowano 14 maja 2019 Aktualnie dla mnie to pudełka nad cyfrą mają tylko przewagę w postaci ceny na premierę. Ile to zajebistych domysłów było jak wchodziła cyfra, że gierki będą tańsze, bo odpada logistyka, dodatkowe koszty tłoczenia itd. itp. a tutaj rzeczywistość wygląda trochę inaczej, bo gierki zamiast tańsze to droższe A co się będzie działo w przyszłości jak cyfra będzie jedynym wyborem to nie chcę myśleć. 3 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Rok temu kupiłem PS4 i od tej pory nie wziąłem żadnej cyfry (poza indykami). Po pierwsze lubię pudełka, po drugie z cyframi mam tak, że kupowałem ich za dużo na ps3 kiedy wjeżdżały jakieś promki i nawet nie było kiedy tego ograć. Jak mam pudełko na półce to jakoś tak bardziej mnie motywuje, żeby po dany tytuł sięgnąć. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Godzinę temu, number_nine napisał: Rok temu kupiłem PS4 i od tej pory nie wziąłem żadnej cyfry (poza indykami). Po pierwsze lubię pudełka, po drugie z cyframi mam tak, że kupowałem ich za dużo na ps3 kiedy wjeżdżały jakieś promki i nawet nie było kiedy tego ograć. Jak mam pudełko na półce to jakoś tak bardziej mnie motywuje, żeby po dany tytuł sięgnąć. Ja kupuje coś na storze jedynie jak jest w cenie ramenu - i tego dnia jem wtedy zupkę chińską. Ale kupowanie gry na premierę w pełnej cenie AAA to dla mojej ekonomicznej świnki niezły borderline. 1 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 10 minut temu, oFi napisał: Ale kupowanie gry na premierę w pełnej cenie AAA to dla mojej ekonomicznej świnki niezły borderline. Na szczęście nie mam tego "problemu", ponieważ nadrabiam zaległości sprzed kilku lat Więc pudełka też często za tanioszke. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 1 minutę temu, number_nine napisał: Na szczęście nie mam tego "problemu", ponieważ nadrabiam zaległości sprzed kilku lat Więc pudełka też często za tanioszke. W pudełku na premierę bardzo rzadko. Może z 1-3 razy w roku. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Mam 100 cyfrowych vs 7 pudełek. Łatwo można wyliczyć procent Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Łatwo to by było jakbyś miał 93 cyfrowe i 7 pudełek. 3 3 Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Mi przez ostatni rok przybyło kilkanaście pudełek na ps4. Wiadomo exy, sztosy srattatata. I kiedy spoglądam sobie na nie, to wiem że na 90% już do nich nie wrócę. Ale miałem to samo też z ps3 gdzie kilkadziesiąt gier leżało, a nawet tych największych torped nie odpalałem po czasie. Ale wiadomo że generalnie ludzie wolą to co namacalne, co stanowi własność Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 IMO jedynym sensem posiadania pudełek jest możliwość pożyczenia gru znajomemu. Mam kilku znajomych z PS4, wiec się czasem wymienimy grami (ergo gram za darmo), ale na XOne tylko cyfrówki. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 19 minut temu, Paolo de Vesir napisał: możliwość pożyczenia gru znajomemu. Konto też zawsze możesz pożyczyć Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Nie wiem jak to jest na Xie, ale na PS4 jednocześnie z konta korzystać może tylko jedna osoba. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Square chyba wlasnie to mial na mysli - kolega gra, ty czekasz az skonczy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 27 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nie wiem jak to jest na Xie, ale na PS4 jednocześnie z konta korzystać może tylko jedna osoba. 27 minut temu, Mejm napisał: Square chyba wlasnie to mial na mysli - kolega gra, ty czekasz az skonczy. Na obu konsolach można ustwawić domowe i mieć dostęp do każdej kupionej gierki przez kumpla na swoim koncie Tak mi na przykład blancik dał yakuze 6 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 41 minut temu, Paolo de Vesir napisał: jednocześnie z konta korzystać może tylko jedna osoba Akurat na myśli miałem to co napisał Bluber, ale jak pożyczysz kumplowi pudło to też tylko jedna osoba może grać Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 (edytowane) Tak jak pisze pan Bartek. Pamiętam jak szanowny kolega @Kyo użyczył mi swojego konta (i nie tylko) jak kupiłem PS4. Edytowane 9 sierpnia 2019 przez suteq Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 W sumie boli też trochę że takie zwykłe pudelkowe wydania to taka bieda że szok. Mało kto już się stara by miało to jakiś urok. No i pakowanie na płyty gier niedokończonych, tuszujac wszystko patchem. Ciekawe jak niektóre gry wyglądają w stanie surowym Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Nie no poważnie pytam, mogą być niegrywalne? może kto próbował Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Może to głupie pytanie, ale czy można sprawdzić przed kupnem czy gra ma wszystko (dodatki, patche) na płycie? Chodzi raczej o edycje goty, bo z tego co tu wyczytałem to Wiedźmin Goty ma wszystko na płytce. Horizon Complete Edition chyba też Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi