Skocz do zawartości

PSX Extreme 232

Oceń okładkę PSX Extreme 232  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe jak wypaliłby pomysł recenzowania popierdółek, które na dany miesiąc maja być w Plusie a nie były recenzowane na łamach magazynu.

Opublikowano

To co w magazynie rzuca się w oczy, po zmianie kierownictwa, to ilość recenzji. Recenzujecie wszystko, nawet jakieś popierdółki. To się chwali.

zauwazylem to juz w poprzednich numerach, jakies japonskie dziwactwa, ktorych bym sie nigdy nie spodziewal za czasow buczera. Dla mnie rowniez na plus.
Opublikowano

Ciekawe jak wypaliłby pomysł recenzowania popierdółek, które na dany miesiąc maja być w Plusie a nie były recenzowane na łamach magazynu.

Logistycznie nie do zrobienia, bo gry ogłaszane są po zamknięciu numeru, a nim on wyjdzie, to lada moment zapowiedzą nowe. 

Opublikowano (edytowane)

Mazzeo się musiał wykosztować na ten tekst. Ciekawe czy polski oddział MS coś mu zwróci za to:)

Edytowane przez balon
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie czytam sobie najnowszy numer i prawie dochodzę do końca :)

Czyta mi sie tak dobrze, jak mało kiedy, ale to chyba zasługa gripexów, czy innych efedrynów.

W tym Głosie Ludu nie wybierajcie samych pochwał. Bo aż dziwnie sie czyta tych wazeliniarzy (wiem, sam jestem). Dla kontrastu, wrzuć Perez jakies narzekania.

Opublikowano

No właśnie, Perez. Zrób wyjątek i wrzuć nieco wcześniej zapowiedź numeru. Prosimy.

A tak wygląda kalendarz, imo bardzo fajny i przydatny gadżet.

15542150_1255536931178434_63095912543359

Opublikowano

No właśnie, Perez. Zrób wyjątek i wrzuć nieco wcześniej zapowiedź numeru. Prosimy.

A tak wygląda kalendarz, imo bardzo fajny i przydatny gadżet.

15542150_1255536931178434_63095912543359

Dzisiaj nie ogarnę niestety. Jutro do południa planuję wrzucić. 

• 3 tygodnie później...