grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 sposób na zdobycie rozmiaru palca partnerki już kiedys opisywałem, polecam, kupiłem tylko 6 rozmiarów za duży. Powiedziałem ten sposób ze sreberkiem pani ekspedientce i ładnie się roześmiała. Oczywiście powiedziałem jej że to kolega zrobił, a nie "ekolega na forum psxextreme". Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Grzybiarz weź No ty sie jeszcze raz zastanów . Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Żona musi mieć własne hobby to podstawa każdego dobrego związku. Jeżeli baba nic sobą nie reprezentuje i poza mężem (i dziećmi ) nie ma w życiu nic ciekawego to współczuję mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Gorzej jak babka musi się opiekowac domem i dziećmi, a jej hobby to nurkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 "Janeeeeek! Musimy kupic nowa wanne, ta juz jest za plytka" Cytuj Odnośnik do komentarza
subek 60 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) Ja tam paręnaście lat już ze swoją mieszkam bez ślubu i jest git, o gry nie marudzi co najwyżej o nadużywanie alkoholu i, że nie chce się z nią ożenić właśnie Co do ślubów to coraz częściej słyszę, że jacyś znajomi się rozwodzą separują czy inny (pipi), więc nie ma reguły, a my twardo aż nas chyba śmierć nie rozłączy. Edytowane 28 listopada 2016 przez subek Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 1 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi