Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 21,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nightmarket spoko. Young Death meh.      Jest już przecież temat o Aphex Twinie. 

• https://www.youtube.com/watch?v=xCXhI3psJzE https://www.youtube.com/watch?v=LT6EirL1kU8    Tego pierwszego dopiero dziś poznałem, dobrze siedzi. 

• https://burial.bandcamp.com/album/subtemple

Opublikowano

+ te ogromne parenascie centow od zakupionego kawalka.

no, niezle sie dorabia na swoich fanach

Opublikowano

No generalnie to wiadome że Burial nie po to tak długo krył się ze swoją tożsamością żeby jakoś zbijać kokosy na swojej twórczości i działać jakoś mega komercyjnie, chcąc jednocześnie zachować swoją prywatność. Ja tam go za to szanuję.

Opublikowano

nie no, pan koval uwaza ze on 90% czasu siedzi na (pipi)e w domu i wydaje winyla co pol roku zeby miec na dziwki i koks

troche 'xD'

Opublikowano

Już nie pier/rdol głupot, po postach z tematu o tede nie mam zamiaru wchodzić z Tobą w dyskusje.

W mojej opinii po prostu mógłby wydać pełnoprawne albumy miast dwóch kawalków co parę miechów, tyle.

Opublikowano

O, teraz tu się przeniósł ze swoimi wizjami :potter:

Opublikowano

Wszyscy już przesłuchali Untrue z okazji dziesięciolecia? Jak nie to do roboty. 

Opublikowano

Rzeczywiście to 10 lat, trzeba przesłuchać, bo całości za jednym zamachem nie słuchałem już pewnie ze dwa lata.

Tak w ogóle to przy całej zaje,bistości Untrue uważam, że magnum opus Buriala (z Four Tetem w tym przypadku) jest kawałek Moth. Spokojnie moje TOP3 elektronicznych utworów ever.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Frank Ocean stworzył nowe radio do GTA 5 i dostarczył mocno, bo jest m.in. "Hiders" Buriala i "IZ-US" Aphexa. :banderas:

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oficjalnie:

Opublikowano

meh

uuu minusik. schlebiasz mi moj ulany faworku.

Edytowane przez Najtmer

• 1 rok później...
Opublikowano

Opublikowano

Nudna ta jego muzyka po Untrue (z nieczęstymi wyjątkami). 

Opublikowano

Sam jesteś nudny.

Ale album to mógłby wydać :/ 

Opublikowano

no z nim to troche jest tak, ze albo ktos pojmuje go jako styl sam w sobie, ewenement brzmienia, za co obiektywnie powinien byc doceniany na zawsze, i sie jara kazdym tunem, nie wymagajac od niego zeby eksperymentowal z przekladaniem swojego soundu na inne tempa, albo wlasnie ktos uslyszal Untrue, docenil wizje, aczkolwiek nie jest w stanie zatrzymac sie w tych klimatach na dluzej.

Dla mnie ostatnim rilisem ktory mi sie zajebiscie podobal to byl Rival Dealer. szczegolnie tryptykowy tytulowy kawalek z epki, glownie wlasnie przez to ze Burial odszedl od patyczkowatej perki i poszedl w breaki i ciezka stope, ale feelsy sie zgadzaly.

Edytowane przez Najtmer

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

:obama:

Opublikowano
W dniu 4.01.2021 o 14:03, japco napisał:

Nudna ta jego muzyka po Untrue (z nieczęstymi wyjątkami). 

mi jedyne co podeszlo po Untrue to Rival Dealer, a reszta to albo cos co brzmi jak odrzut z Untrue, albo to co wyzej- nijakie to bardzo.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Całkiem, całkiem. Chyba już mu się nie chce układać bębnów, muzyczka mocno idzie w "soundtrackowe" klimaty. Lepsze niż znaczna większość rzeczy które wypuścił przez ostatnią dekadę.