Opublikowano 13 lipca 20177 l Young Pope otrzymał tylko JEDNĄ nominację do Emmy za... scenografię. Ale nie jestem zaskoczony. W końcu te statuetki, lub nominacje są przyznawane za popularność serialu (Westworld z 22 nominacjami). Edytowane 13 lipca 20177 l przez Solderowy123
Opublikowano 13 lipca 20177 l Nie dostał. Jest jeszcze jedna nominacja za zdjęcia z epizodu pierwszego.
Opublikowano 20 kwietnia 20186 l Kiedy 2 tygodnie temu zaczynałem pierwszy odcinek, spodziewałem się dość sztampowego podejścia do tematyki kościelnej, religijnej. Jakie było moje zdziwienie, kiedy akcja poszła w zupełnie innym kierunku i serial okazał się czymś znacznie ambitniejszym, a do tego świetnie zagranym i nakręconym. Ogromnie pozytywnie się zaskoczyłem. Polecam cieplutko, 10 odcinków zlatuje w mgnieniu oka.
Opublikowano 20 kwietnia 20186 l Swoją drogą - jak oni to kręcą? Nie jestem specjalistą, ale plac Św. Piotra, kaplice itd. wyglądały jak oryginały, a nie chce mi się wierzyć, żeby Watykan je udostępniał dla tak kontrowersyjnego serialu. Edytowane 20 kwietnia 20186 l przez maciucha
Opublikowano 20 kwietnia 20186 l http://www.vulture.com/2017/01/how-the-young-pope-re-created-vatican-city.html
Opublikowano 20 kwietnia 20186 l 8 minut temu, Kosmos napisał: To jest sztos nad sztosy. Szkoda, że skończyło się 1 sezonie jakie znowu skończyło http://www.vulture.com/2017/05/young-pope-spinoff-the-new-pope-hbo.html
Opublikowano 21 kwietnia 20186 l Najgorsze jest to, że od maja 2017 roku zero info o nadchodzącym sezonie. Nie wiem co z tego będzie
Opublikowano 22 kwietnia 20186 l W dniu 21.04.2018 o 09:08, sprite napisał: Najgorsze jest to, że od maja 2017 roku zero info o nadchodzącym sezonie. Nie wiem co z tego będzie Może kierują się taktyką Lenny'ego i specjalnie grają niedostępnych?
Opublikowano 2 lipca 20186 l John Malkovich dołącza do obsady The New Pope obok Jude'a Law Zdjęcia ruszają w listopadzie we Włoszech. Jude wraca, dołącza John, tytuł sugeruje nowego papieża... oj będzie się działo.
Opublikowano 18 maja 20195 l Yup, it's not a drill. Spoiler Sharon Stone i Marilyn Manson dołączają do Jude'a Law i Malkovicha w drugim sezonie. Sorrentino ty chory synu matki Drugi sezon pozamiata jak nic.
Opublikowano 10 stycznia 20205 l No właśnie, na hbo go dodali, ale czy była premiera w telewizyjnej HBO? Bo kurde szukam w opcjach VOD na canal+go i dupa :<