Opublikowano 12 stycznia 20205 l Piękny jest ten sezon, nie zapomnę go nigdy a dopiero dwa odcinki. Scena w której wszystkim Lenny się objawia żeby ich naprowadzić bo bez niego nie maja celu była niesamowita.
Opublikowano 13 stycznia 20205 l Sam początek z zakonnicami , a potem scena mycia . Good shit. Nie mogę się doczekać nastepnych odcinków.
Opublikowano 13 stycznia 20205 l Jesus, ale świetne dwa pierwsze epy. Dialogi między Malkovichem, a Orlando wyborne. No i znowu muzyka w połączeniu z tymi pięknymi zdjęciami idealnie buduje klimat Dawać następne epy.
Opublikowano 15 stycznia 20205 l dobrze słyszeć, że znowu się spisali czekam aż dadzą wszystkie epy i wtedy papa wjeżdża na dwa razy
Opublikowano 25 stycznia 20205 l Monologi Malkovicha są po prostu kurwa obłędne. Smutne jest to, że gówniane seriale są bardziej popularne, niż dzieło Sorrentino.
Opublikowano 29 stycznia 20205 l Trzeba przyznać, że aktorsko ten serial to pierwsza klasa, rzadko coś takiego można obecnie obejrzeć. Piszę o całej obsadzie. Plejada postaci niepowtarzalna. Trochę mniej subtelności niż w pierwszym sezonie ale to pewnie przez śpiącego Piusa. Muzycznie też pięknie. PS. Jeśli ten aktor grający tańczącego księdza z ep4 rzeczywiście nie jest gejem to za tą scenę na nagrody wszelakie zasłużył. Edytowane 29 stycznia 20205 l przez da$io
Opublikowano 10 lutego 20205 l 7 odcinek przepiękny(w niektórych momentach miałem łzy w oczach), ale to co Sorentino zrobił w finale przechodzi ludzkie pojęcie. 10 minut szczęki z podłogi nie mogłem podnieść. Istne audiowizualne DZIEŁO SZTUKI i najwyższy kunszt kreatorski. Dawno czegoś takiego nie widziałem. Perfekcyjnie to zakończyli i mam nadzieję, że już nie będzie nowych sezonów. Miazga Edytowane 10 lutego 20205 l przez sprite
Opublikowano 11 lutego 20205 l Tylko właśnie jak rozumieć tą scene końcową? hmm To jest nazwane New Pope sezon1, więc chyba będzie kolejny
Opublikowano 11 lutego 20205 l Niekoniecznie, Watchmen też tak mają z tego co pamiętam, a wiadomo jak jest.
Opublikowano 15 lutego 20205 l Jezu coś wspaniałego. W końcu obejrzałem ostatni odcinek. Dla mnie najlepszy serial obecnie na HBO go.
Opublikowano 16 marca 20205 l No w końcu mam czas ponadrabiać zaległości. 1. ep wjechał i taki banan na ryju, a to dopiero początek
Opublikowano 19 marca 20205 l No i skończyłem Co za serial, absolutna topka na Hbo. Muszę trochę ochłonąć i pomyśleć co tam się w sumie stało na końcu. btw. Czy tylko ja przez cały ten nowy sezon miałem chwilami wrażenie jakby David Lynch maczał w tym palce? Momentami zdawało mi się, że oglądam 3 sezon Twin Peaks. Edytowane 19 marca 20205 l przez maciucha