Skocz do zawartości

The Young Pope - 2016 - HBO

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękny jest ten sezon, nie zapomnę go nigdy a dopiero dwa odcinki.  

Scena w której

wszystkim Lenny się objawia żeby ich naprowadzić bo bez niego nie maja celu

była niesamowita. 

• Minusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Monologi Malkovicha są po prostu kurwa obłędne. Smutne jest to, że gówniane seriale są bardziej popularne, niż dzieło Sorrentino.

Opublikowano (edytowane)

Trzeba przyznać, że aktorsko ten serial to pierwsza klasa, rzadko coś takiego można obecnie obejrzeć. Piszę o całej obsadzie. Plejada postaci niepowtarzalna. Trochę mniej subtelności niż w pierwszym sezonie ale to pewnie przez śpiącego Piusa. 
Muzycznie też pięknie.
PS. Jeśli ten aktor grający tańczącego księdza z ep4 rzeczywiście nie jest gejem to za tą scenę na nagrody wszelakie zasłużył. 

Edytowane przez da$io
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

7 odcinek przepiękny(w niektórych momentach miałem łzy w oczach), ale to co Sorentino zrobił w finale przechodzi ludzkie pojęcie. 10 minut szczęki z podłogi nie mogłem podnieść. Istne audiowizualne DZIEŁO SZTUKI i najwyższy kunszt kreatorski. Dawno czegoś takiego nie widziałem. Perfekcyjnie to zakończyli i mam nadzieję, że już nie będzie nowych sezonów.

Miazga :fsg: :fsg: 

Edytowane przez sprite
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

No i skończyłem :obama: 

Co za serial, absolutna topka na Hbo. Muszę trochę ochłonąć i pomyśleć co tam się w sumie stało na końcu.

btw. Czy tylko ja przez cały ten nowy sezon miałem chwilami wrażenie jakby David Lynch maczał w tym palce? Momentami zdawało mi się, że oglądam 3 sezon Twin Peaks.

Edytowane przez maciucha