Skocz do zawartości

The Crown - 2016 - Netflix

Featured Replies

Opublikowano

No przecież wrzucałem na poprzedniej stronie potwierdzony casting. Królową Elżbietę w 3 i 4 sezonie zagra Olivia Colman.

MAIN-Olivia-Coleman-is-taking-over-on-Th

Nie wiadomo na razie kto zagra Philipa, ale Matt Smith podobno już wie :yakubu:

Edytowane przez sprite

• Odpowiedzi 62
  • Wyświetleń 8,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Aktor grający churchilla to dla mnie pewniak do złotego globu. To jak gra w 9 odcinku o ja (pipi)ie. Genialna rola. Dla mnie najlepsxy serial tego roku.   P.s. churchila nie będzie już w drugim se

• Teaser 2 sezonu     Nie mogę się doczekać 

Opublikowano

Kurde nie zauważyłem tego. Mega ciężkie zadanie dla aktorki taka rola. Raz że ludzie będą szukać podobieństwa do prawdziwej Elżbiety to jeszcze będą porównywać aktorsko i dopasowaniem do Claire Foy, a umówmy się poprzeczka jest ustawiona kure wsko wysoko :banderas:

Opublikowano
2 godziny temu, balon napisał:

Raz że ludzie będą szukać podobieństwa do prawdziwej Elżbiety to jeszcze będą porównywać aktorsko i dopasowaniem do Claire Foy, a umówmy się poprzeczka jest ustawiona kure wsko wysoko :banderas:

Najgorzej będzie miała aktorka grająca królową w 5 i 6 sezonie (jeśli zostaną wyprodukowane). Rola Helen Mirren to było mistrzostwo świata.

A drugi sezon moim zdaniem trochę gorszy od pierwszego. Wątki polityczne dużo słabsze (wspominałem, że brakowało mi Churchilla), odcinek z Kennedymi myślałem, że będzie lepszy, ale ten z młodym Phillipem i młodym Karolem bomba. I największym kozakiem w serialu  nadal jest Tommy Lascelles.

Opublikowano

Popatrz parę postów wyżej, jest podane kto zastąpi Claire Foy.

Swoją drogą Olivia Colman jest świetną aktorką.

Edytka- nie zauważyłem nowej podstrony xD.

Opublikowano
W dniu 1.01.2018 o 22:41, biechu napisał:

Najgorzej będzie miała aktorka grająca królową w 5 i 6 sezonie (jeśli zostaną wyprodukowane). Rola Helen Mirren to było mistrzostwo świata.

A drugi sezon moim zdaniem trochę gorszy od pierwszego. Wątki polityczne dużo słabsze (wspominałem, że brakowało mi Churchilla), odcinek z Kennedymi myślałem, że będzie lepszy, ale ten z młodym Phillipem i młodym Karolem bomba. I największym kozakiem w serialu  nadal jest Tommy Lascelles.

To przez te epickie wąsy. Nawet Tom Selleck może się schować

Opublikowano

Do obsady 3 sezonu dołącza Helena Bonham Carter. Będzie grała księżniczkę Małgorzatę(siostra królowej)

ii.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...