Opublikowano 1 stycznia 20187 l No przecież wrzucałem na poprzedniej stronie potwierdzony casting. Królową Elżbietę w 3 i 4 sezonie zagra Olivia Colman. Nie wiadomo na razie kto zagra Philipa, ale Matt Smith podobno już wie Edytowane 1 stycznia 20187 l przez sprite
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Kurde nie zauważyłem tego. Mega ciężkie zadanie dla aktorki taka rola. Raz że ludzie będą szukać podobieństwa do prawdziwej Elżbiety to jeszcze będą porównywać aktorsko i dopasowaniem do Claire Foy, a umówmy się poprzeczka jest ustawiona kure wsko wysoko
Opublikowano 1 stycznia 20187 l 2 godziny temu, balon napisał: Raz że ludzie będą szukać podobieństwa do prawdziwej Elżbiety to jeszcze będą porównywać aktorsko i dopasowaniem do Claire Foy, a umówmy się poprzeczka jest ustawiona kure wsko wysoko Najgorzej będzie miała aktorka grająca królową w 5 i 6 sezonie (jeśli zostaną wyprodukowane). Rola Helen Mirren to było mistrzostwo świata. A drugi sezon moim zdaniem trochę gorszy od pierwszego. Wątki polityczne dużo słabsze (wspominałem, że brakowało mi Churchilla), odcinek z Kennedymi myślałem, że będzie lepszy, ale ten z młodym Phillipem i młodym Karolem bomba. I największym kozakiem w serialu nadal jest Tommy Lascelles.
Opublikowano 3 stycznia 20187 l Popatrz parę postów wyżej, jest podane kto zastąpi Claire Foy. Swoją drogą Olivia Colman jest świetną aktorką. Edytka- nie zauważyłem nowej podstrony xD.
Opublikowano 4 stycznia 20187 l W dniu 1.01.2018 o 22:41, biechu napisał: Najgorzej będzie miała aktorka grająca królową w 5 i 6 sezonie (jeśli zostaną wyprodukowane). Rola Helen Mirren to było mistrzostwo świata. A drugi sezon moim zdaniem trochę gorszy od pierwszego. Wątki polityczne dużo słabsze (wspominałem, że brakowało mi Churchilla), odcinek z Kennedymi myślałem, że będzie lepszy, ale ten z młodym Phillipem i młodym Karolem bomba. I największym kozakiem w serialu nadal jest Tommy Lascelles. To przez te epickie wąsy. Nawet Tom Selleck może się schować
Opublikowano 5 stycznia 20187 l Do obsady 3 sezonu dołącza Helena Bonham Carter. Będzie grała księżniczkę Małgorzatę(siostra królowej)
Opublikowano 21 stycznia 20187 l Paul Bettany możliwe, że weźmie rolę Phillipa w 3 sezonie. http://www.imdb.com/news/ni61879307?pf_rd_m=A2FGELUUNOQJNL&pf_rd_p=2540377602&pf_rd_r=1KBBXM09W6S00MB09B0X&pf_rd_s=center-6&pf_rd_t=15061&pf_rd_i=homepage&ref_=hm_nw_tp4
Opublikowano 29 marca 20187 l Tobias Menzies zagra Księcia Filipa od 3 sezonu https://screenrant.com/crown-netflix-tobias-menzies-prince-philip-season-3/
Opublikowano 18 lipca 20186 l Princess Margaret i Tony Armstrong-Jones Edytowane 18 lipca 20186 l przez sprite
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l Długo każą czekać liczę że 4 będzie szybciej bo chyba bez zmiany aktorów