YETI 11 045 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 Wiadomo ile planują jeszcze nakręcić sezonów? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 Jaki to dobry sezon wczoraj 2 odcinki pod rząd obejrzałem. Obsada genialnie dobrana i dla mnie wręcz lepsza od sezonu 1 i 2. Naprawdę nie spodziewałem się że tak mi przypasuje. @YETI na razie z tą obsada jeszcze jeden sezon jest w planach. Potem pewnie jak będzie więcej to znowu zmiana w obsadzie na jakiś 60+ 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 (edytowane) 6 odcinek Spokojnie top 3 w całym serialu. Ogólnie prześwietny sezon, a Charles i Anne to już po prostu niszczą w swoich rolach. edit: I jeszcze ten track podczas creditsów, ahh. OST w tej serii jest fenomenalny. Edytowane 22 listopada 2019 przez sprite 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 10 lipca 2020 Opublikowano 10 lipca 2020 (edytowane) Jednak będzie 6 sezon! Cytat As we started to discuss the storylines for Series 5, it soon became clear that in order to do justice to the richness and complexity of the story we should go back to the original plan and do six seasons Edytowane 10 lipca 2020 przez sprite Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Najlepszy sezon nadchodzi 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 15 listopada 2020 Opublikowano 15 listopada 2020 Nowy sezon dzisiaj wjechał Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 listopada 2020 Opublikowano 21 listopada 2020 Świetna Margaret tchather w wykonaniu Gillian Anderson i chyba pobiła Churchilla. No gra fenomenalnie i wątki Margaret dla mnie najlepsze. Za to Diana męczy mnie ... Nie no kumam smutna historia laski co jej mąż nie kochał ale za dużo tego... A i szkoda że jak na razie po kilku odcinkach mało Małgorzaty. Helena bonham Carter zasługuje na więcej czasu antenowego. Nadal to najlepszy serial netflixa Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 21 listopada 2020 Opublikowano 21 listopada 2020 nie chwal dnia Blantman Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 21 listopada 2020 Opublikowano 21 listopada 2020 A mnie się wątek Diany najbardziej podoba, a szczególnie to jak Karol do niej podchodzi, no i aktorka sprawdza się genialnie w tej roli, jest dziewczęca i naturalna. Thatcher w pierwszym odcinku mnie odrzuciła zbyt mocną manierą powolnego mówienia, w późniejszych odcinkach już jest zdecydowanie lepiej. Małgorzata w wykonaniu Heleny do mnie nie przemawia, no i Claire Foy > Olivia Colman, choć i tak w tym sezonie jest lepsza niż w poprzednim jako królowa. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 No i finał s4 obejrzany. Znakomity sezon, mimo że bardzo przygnębiający i z wielką nutą goryczy. Pełne spektrum emocji od początku do końca(kilka razy na policzku pojawiły się łzy). Fenomenalny portret Diany i Thatcher. Gillian Anderson przeszła samą siebie(scena jak dostała order ), posypią się nagrody. Soundtrack i strona techniczna znowu klasa sama w sobie. Aż mnie ściska w serduszku na samą myśl, że nikogo z obecnej obsady nie zobaczymy w 5 sezonie Spoiler Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi