Skocz do zawartości

GOTY 2016

GOTY 2016 147 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepsza gra 2016 roku to

• Battlefield 1
    • Dishonored 2
    • Overwatch
    • Inside
    • The Witness
    • DOOM
    • Forza Horizon 3
    • Uncharted 4
    • Unravel
    • Street Fighter V
    • Gears of War 4
    • Dark Souls 3
    • Titanfall 2
    • XCOM 2
    • Deus Ex: Mankind Divided
    • Quantum Break
    • Pokemon Sun/Moon
    • Wiedźmin 3: Krew i wino
    • The Last Guardian
    • Dragon Quest Builders
    • Final Fantasy XV
    • Salt and Sanctuary
  2. 2. Najlepszy remaster/remake to

• Bioshock Collection
    • Batman Arkham Collection
    • Ori Definitive Edition
    • Ratchet & Clank
    • Resident Evil 4/5/6
    • Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered
    • Valkyria Chronicles Remastered
    • Assassin's Creed: Ezio Collection
    • The Elder Scrolls V: Skryim Special Edition
    • The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
  3. 3. Największy fuckup/rozczarowanie 2016 roku to

• szajba na punkcie Pokemon GO
    • wagina w Watch Dogs 2
    • lineup Sony i nacisk na VR i PROstaka
    • kłamstwo No Man's Sky
    • Microsoft i jego dalsze poleganie na świętej trójcy
    • ziarno w Uncharted 4
    • zglitchowana Mafia 3
    • Respawn Entertainment wydymane przez EA przy okazji TF2
    • szybka śmierć The Division
    • chcesz remaster Modern Warfare? tylko w pakiecie z Infinite Warfare
  4. 4. Największy rak branży

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

co to jest te this is the police?

GRa idealna dla ciebie. O starym stetryczałym cyniku z problemami w domu który musi uciułać kasę na emeryturę. Kase ciuła lawirując między dobrym komendantem a skorumpowanym. Fabuła fajna mocno dołująca.

brzmi ciekawie. Pytanie czy nie za łatwa to gierka.

• Odpowiedzi 232
  • Wyświetleń 15,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Najlepiej jakby wygrał jakiś indyk robiony na Syberii przez jednookiego i jednorękiego indianina z adhd, najlepiej w rozpikselowanym  2d  i z super duper przekombinowaną mechaniką. No albo jakaś gierk

• [ [ tu był post, który w może i zbyt ostry, ale szczery i dosadny sposób wyjaśniał dlaczego uważam że zapowiedź Scorpio jest szkodliwa dla branży i że MS idzie na łatwiznę źle traktując swoich klientó

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Ta niby ostatnia część z Drejkiem powinna dowalić do pieca, wręcz wypuścić lawę przez komin a nie zostawić po sobie tylko gasnący płomyk.     Najwidoczniej niestety wielu graczy w dzisiejszych czas

Opublikowano

oj nie ja już raz zostałem zabity przez mafie a innym razem przy jednej rozróbie stadionowej zabili mi 6 z 10 policjantów (oszczędzałem swat na inną akcje :D )

Opublikowano

Też macie problem z ankietą ?

Opublikowano

taki problem?

Ankieta: GOTY 2016 (58 użytkowników oddało głos)
Error: Could not load template '__f__f5dc2e1bddabfd3ce788f05d4062ed7c' from group 'topic'
Usuń mój głos
Opublikowano

a czy można głosować na trailer ?L(

Opublikowano

taki problem?

Ankieta: GOTY 2016 (58 użytkowników oddało głos)

Error: Could not load template '__f__f5dc2e1bddabfd3ce788f05d4062ed7c' from group 'topic'

Usuń mój głos 

Dokładnie. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jak co roku bardzo... ciekawa lista "Slant".

http://www.slantmagazine.com/features/article/the-25-best-video-games-of-2016

1. Uncharted 4

2. Titanfall 2

3. Overwatch

4. Severed

5. Assault Android Cactus

Blantman sprawdzę te twoje indyczki, chociaż nie wiem czy czego oczekiwać.

edit: mdr Planet Coaster gra w robienie sobie samemu parczku 200 zł, ok może sprawdzę za 5 lat. Ale obczaj powyższą listę, brzmi trochę jak ludzi z trochę takim twoim gustem.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

1. Doom- nie pamietam kiedy ostatnio mialem taki fajny feeling gry

2. The Last Guardian- Jeszcze nie gralem ale jako mega fan pierwszych dwoch czesci moge stwierdzic po reckach, ze to byl strzal w dyche

3. Uncharted 4- Niech bedzie ale konkurowal z Dirtem Rally. Mam nadzieje, ze wkrotce Codemasters zapowiedza dwojke albo jakas konkretna scigale

Opublikowano

Na liście dwie gry które jeszcze nie ograles, no super xd

Opublikowano

YY czyli ktore bo U4 i Dooma zaliczylem od A do Z? Dirt Rally ogralem na premiere? I wlasciwie pozostaje tylko The Last Guardian ale mam na niego takie hypea od 9 lat, widzialem tyle materialow i recek, ze sprawa jest wlasciwie przesadzona

Opublikowano

Jak patrze na oddane głosy na grę roku to mnie śmiech ogarnia i wy się dziwicie, że branża wygląda jak wygląda.

Wybór mógł być tylko jeden i w pełni zasłużony pokazujący jak powinny wyglądać sequel, mam tu na myśli oczywiście Dishonored 2.

Gdzie grę kończę 6ty raz a ona dalej zaskakuje i błyszczy jak przy pierwszym podejściu, dbałość o detale zabija, większość gier wygląda przy tym jak pusta wydmuszka. Życzę sobie i wam aby wszystkie gry dawała graczom tyle wyborów tyle możliwości co mi daje Dishonored 2, żeby moc tych konsol szła właśnie na takie rzeczy niby masz zamknięty świat a ja wciąż znajduje nowe drogi i zupełnie nowe rozwiązania na takie gry człowiek czeka całe życie.

I takie gry jak FH 3 i DS3 którego grałem mało ale grałem też zasługują na parę ciepłych słów ponieważ idą słuszną drogą.

Rozczarowany jestem jedynie faktem, że co raz mniej dobrych gier a co raz więcej ścierwa nie wartego nawet złamanego grosza a ludzie i tak się tym grzeją.          

I żeby Devi przestali tak perfidnie walić w (pipi)a, no ale to już chyba nie realne. 

pozdrawiam. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Poproszę o wrzucenie do raków firmę microsoft

Opublikowano

Nikt na The Witness nie głosował oprócz mnie? No nie róbcie ze mnie hipstera, głosujcie, najlepsza gra logiczna ever <3

Opublikowano

Proszę o dopisanie:

- w goty The Last Guardian

- w rozczarowaniach - xone jako pierwszą konsole w historii bez exów,

- w rakach - ms za zabijanie pojęcia exclusivów.

Będzie równowaga sony vs ms.

Edytowane przez balon

Opublikowano

I Sony dopisać, za to że Indie gierki nazywa exclusivami.

Opublikowano

Nie chce mi się bawić w śmieszne ankiety z przereklamowanymi "AAA", więc tylko oddam swój głos na najlepszą moim zdaniem grę roku - Stardew Valley. Produkt przemyślany, stworzony przez jedną osobę, który świetnie doskonali już i tak przeprzyjemny koncept znany z Harvest Moon. Także jeden z nielicznych tytułów, przy którym nawet osoba z depresją z pewnością nie raz się uśmiechnie. Polecam.

Opublikowano

Też podpisuję się pod GOTY dla Stardew Valley. Najlepszy HM od czasów Friends of the Mineral Town, a to przecież było laaata temu.

Opublikowano

Jak widzę brak microsftu w raka branży to jednak yebać taką ankietę, a mimo i tak oddałem głosy.

Opublikowano

Microsoft to od lat rak nie tylko tej branży. Głos oddany i póki co zasłużony lider. Niesłusznie Ubisoft ukarany, mój głos na Activision.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

bo jesteś botem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.