grzybiarz 10 314 Opublikowano 6 grudnia 2016 Opublikowano 6 grudnia 2016 Ja się w to nie bawię, chociaż może komuś coś kupię, jak parę okazji temu. Po prostu teraz przesiadłem się na PS4 i na PC nie gram, mimo kilku poinstalowanych dobrych gierek Znów widzę te chore ceny: teraz jest obniżka na kilka gier, gdzie jeszcze niby drugi tytuł gratis i tak np. This War of Mine 120 zł, czy pakiet Trails Fusion 169 zł. Nice. Cytuj
Rayos 3 186 Opublikowano 6 grudnia 2016 Autor Opublikowano 6 grudnia 2016 Na steamie lepsze ceny Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 grudnia 2016 Opublikowano 6 grudnia 2016 Ja się w to nie bawię, chociaż może komuś coś kupię, jak parę okazji temu. Po prostu teraz przesiadłem się na PS4 i na PC nie gram, mimo kilku poinstalowanych dobrych gierek Znów widzę te chore ceny: teraz jest obniżka na kilka gier, gdzie jeszcze niby drugi tytuł gratis i tak np. This War of Mine 120 zł, czy pakiet Trails Fusion 169 zł. Nice. Można grać na kilku sprzętach jednocześnie BTW ja w tym roku nie bawie się w pół środki kupuje jedną ale za to nowszą grę. Więc prośba na pierwszych 2 dniach wyprzedaży wstrzymajcie się z zakupem gier bo shadow tactics , planet coaster, this is the police czy inna gra może trafić w wasze ręce. Nie wiem kogo wylosuje ale zamiast kilku po prostu kupie jedną z jego wish listy według mnie najfajniejszą. 1 Cytuj
Rayos 3 186 Opublikowano 6 grudnia 2016 Autor Opublikowano 6 grudnia 2016 Misiaczki, polecicie jakieś dobre G I E R E C Z K I na wishliste? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 this is the police, planet coaster, oxenfree, tyranny czy shadow tactics 1 Cytuj
Rayos 3 186 Opublikowano 7 grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 grudnia 2016 this is the police, planet coaster, oxenfree, tyranny czy shadow tactics Dzięki misiaczku, a coś bardziej w przedziale regulaminowym? jakiś tani indyczek, albo cicha tania giereczka? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 this is the police chodziło na wyprzedaży już za 8 euro a tak to nie wiem może shadowrun hong kong lub kingdom. tylko to już gry starsze . Mógłbyś przestać mówić per misiaczku. 1 Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 Mógłbyś przestać mówić per misiaczku. Właśnie rayos, nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale blantman jest heteroseksualny. Co do listy to kilka tytułów z mojej: Another World, Stronghold HD, Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, Betrayer, Devil Daggers, Her Story Cytuj
Rayos 3 186 Opublikowano 7 grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 grudnia 2016 Ale ja zawsze mówię do moich podopiecznych per misiaczki, takie przyzwyczajenie. Dzięki za listy Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 Poprosze o wpisanie, gierki sobie dodam do Wishlisty jak bedzie winter steam sale bo nie wiem co bedzie w tych przedzialach cenowych http://steamcommunity.com/id/ProNoobSkilz 1 Cytuj
Rayos 3 186 Opublikowano 7 grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 grudnia 2016 Dodany. Ale dodaj chociaż ze 2-3 gierki przed Winter Sale, żebyś miał coś w tej wishliscie Cytuj
UberAdi 2 307 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 Ja zawsze dodawałem wszystko w co bym miał ochotę zagrać, mam na wishliscie ze 180 tytułów. Tym sposobem coś się na pewno znajdzie w odpowiedniej cenie 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 Dodawaj wcześniej wish lista to lista życzeń nie ważne cena. A na promocji po prostu ktoś ci wybierze z tej wish listy jakąś grę. Proponuje też układać ją priorytetami. Ja mam na górze najbardziej chciane przeze mnie produkcje które systematycznie kupuje . Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 O nie chciałoby mi się teraz segregować 150 tytułów, które mam obecnie, a pewnie jeszcze jakies dojda do świąt, więc potencjalny święty Mikołaju nie sugeruj się proszę kolejnością na liście Cytuj
Rayos 3 186 Opublikowano 7 grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 grudnia 2016 ja wczoraj robilem porzadki na wishliscie bo mialem tam tytuly wiszace od roku, a sporo gier z listy kupilem na konsole Na dniach zaktualizuję listę o zaproponowane tytuły Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 Dopisac pls https://steamcommunity.com/id/WalterSobch4k Na wishliscie pewnie nic nie ma wiec przyjme wsio co wg autora dobre. Cytuj
Rayos 3 186 Opublikowano 7 grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 grudnia 2016 Dodaj coś do wishlisty. Co to za samowolka? :[ Cytuj
tomzacz 204 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 O dziwo dam radę http://steamcommunity.com/id/tomzacz Ale wishlistę to muszę przeczyścić 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 Dodawaj wcześniej wish lista to lista życzeń nie ważne cena. A na promocji po prostu ktoś ci wybierze z tej wish listy jakąś grę. Proponuje też układać ją priorytetami. Ja mam na górze najbardziej chciane przeze mnie produkcje które systematycznie kupuje . Oj jak najbardziej, tak robiliśmy w zeszłym roku. Coś wyżej = chcę to bardziej. Na wishliscie pewnie nic nie ma wiec przyjme wsio co wg autora dobre. To nic nie dostaniesz :[ No kurde akcja polega właśnie na kupowaniu komuś czegoś z wishlisty a nie zgadywania co mogłoby Ci się spodobać. Przejedźcie sobie parę kolejek gier czy jak się to zwie, pododawajcie co ciekawsze do wishlisty i już. 1 Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 Dopiszcie mnie. Wishliste mam skromną ale jakos przy weekendzie zrobie update zeby sie miescic w regulaminie http://steamcommunity.com/id/pawelgr5 Cytuj
Rayos 3 186 Opublikowano 7 grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 grudnia 2016 Dopisany, juz nas 14 :obemi: Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Dobra gurwa jak w koncu z morza wroce to dopisze cos ;( Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Spoko, czasu jeszcze sporo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi