Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek drugi, powrót Mikołaja

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się w to nie bawię, chociaż może komuś coś kupię, jak parę okazji temu. Po prostu teraz przesiadłem się na PS4 i na PC nie gram, mimo kilku poinstalowanych dobrych gierek :/

Znów widzę te chore ceny: teraz jest obniżka na kilka gier, gdzie jeszcze niby drugi tytuł gratis i tak np. This War of Mine 120 zł, czy pakiet Trails Fusion 169 zł. Nice.

Opublikowano

Ja się w to nie bawię, chociaż może komuś coś kupię, jak parę okazji temu. Po prostu teraz przesiadłem się na PS4 i na PC nie gram, mimo kilku poinstalowanych dobrych gierek :/

Znów widzę te chore ceny: teraz jest obniżka na kilka gier, gdzie jeszcze niby drugi tytuł gratis i tak np. This War of Mine 120 zł, czy pakiet Trails Fusion 169 zł. Nice.

Można grać na kilku sprzętach jednocześnie :D

BTW ja w tym roku nie bawie się w pół środki kupuje jedną ale za to nowszą  grę. Więc prośba na pierwszych 2 dniach wyprzedaży wstrzymajcie się z zakupem gier bo shadow tactics , planet coaster, this is the police czy inna gra może trafić w wasze ręce. Nie wiem kogo wylosuje ale zamiast kilku po prostu kupie jedną z jego wish listy według mnie najfajniejszą.

• Plusik 1
Opublikowano

this is the police,  planet coaster, oxenfree, tyranny czy shadow tactics 

Dzięki misiaczku, a coś bardziej w przedziale regulaminowym? :P jakiś tani indyczek, albo cicha tania giereczka? 

Opublikowano

Mógłbyś przestać mówić per misiaczku. 

Właśnie rayos, nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale blantman jest heteroseksualny. Co do listy to kilka tytułów z mojej: Another World, Stronghold HD, Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, Betrayer, Devil Daggers, Her Story

Opublikowano

Ja zawsze dodawałem wszystko w co bym miał ochotę zagrać, mam na wishliscie ze 180 tytułów. Tym sposobem coś się na pewno znajdzie w odpowiedniej cenie :D

• Plusik 1
Opublikowano

Dodawaj wcześniej  wish lista to lista życzeń nie ważne cena. A na promocji po prostu ktoś ci wybierze z tej wish listy jakąś grę. Proponuje też układać ją priorytetami. Ja mam na górze najbardziej chciane przeze mnie produkcje które systematycznie kupuje . 

Opublikowano

O nie chciałoby mi się teraz segregować 150 tytułów, które mam obecnie, a pewnie jeszcze jakies dojda do świąt, więc potencjalny święty Mikołaju nie sugeruj się proszę kolejnością na liście

Opublikowano

ja wczoraj robilem porzadki na wishliscie bo mialem tam tytuly wiszace od roku, a sporo gier z listy kupilem na konsole :obama: Na dniach zaktualizuję listę o zaproponowane tytuły :lapka: 

Opublikowano

Dodawaj wcześniej  wish lista to lista życzeń nie ważne cena. A na promocji po prostu ktoś ci wybierze z tej wish listy jakąś grę. Proponuje też układać ją priorytetami. Ja mam na górze najbardziej chciane przeze mnie produkcje które systematycznie kupuje .

Oj jak najbardziej, tak robiliśmy w zeszłym roku. Coś wyżej = chcę to bardziej.

Na wishliscie pewnie nic nie ma wiec przyjme wsio co wg autora dobre.

To nic nie dostaniesz :[

No kurde akcja polega właśnie na kupowaniu komuś czegoś z wishlisty a nie zgadywania co mogłoby Ci się spodobać. Przejedźcie sobie parę kolejek gier czy jak się to zwie, pododawajcie co ciekawsze do wishlisty i już.

• Plusik 1