Rayos 3 170 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 "8 ) Gift nalezy zakupic podczas trwania Winter Sale" Możesz kupić kiedy chcesz, ale lepiej nie trzymaj długo w niepewności swojej ofiary bo będzie jej przykro Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zawsze mogę wtedy kupić jej coś jeszcze w ramach przeprosin Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ew. możesz zrezygnować z udziału, jeśli nie jesteś pewien czy dasz radę cokolwiek kupić Panie Cebula Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Teraz kupuję gry za stówkę, to nie wiem czy już Cebula Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Poniżej 250 to cebula. Swoją drogą mam na liście gry, które jeszcze nie wyszły. To chyba nikomu nie przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Tak serio to ludzie sami chcą sobie coś kupić ze swojej wish listy i jak będziesz czekać do końca wyprzedaży to daj na pw znać tej osobie że chcesz kupić to czy tamto. Troszkę frustrujące jest zastanawianie się czy kupić grę czy nie kupić bo zaraz mi ktoś kupi Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Nom, w zeszłym roku od razu na start większość jeśli nie wszyscy pokupowali sobie najgrubsze sztosy, później jeszcze pojedyncze prezenty latały tu i tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Hmm to moze dałoby sie zrobic tak zeby forumkowe prezenty regulaminowo rozdać tak max 2 dni przed koncem Winter Sale'a zeby ewewntualnie miec pewnosc ze mozna sobie pokupowac cos innego z własnej wishlisty i nie "podkupic" własnego prezentu? Sale ma sie konczyc 2 stycznia wiec i tak sporo czasu na zakupy. Edytowane 12 Grudnia 2016 przez pawelgr5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Przestaniecie robic mętlik z super imprezy? Porzadki na wishliscie? Pisanie wiadomosci? Termin dania prezentu? Moze jeszcze dowód nadania i polecony priorytet. Nie ingerujmy w wishlist bo niektóre osoby maja tam po 300 gier w takim albo innym celu, poprostu załóżmy ze najbardziej pożadane gry beda mialy wyzsza pozycje na liscie (sortowanie wedlug kolejnosci) i to moze byc wyznacznikiem jak bardzo ktos chce jakas gre. Ewentualnie jak dana osoba ma 500+ gier i nie chce wam sie zastanawiac to sortowanie po dacie dodania i mozna zobaczyc co go zainteresowalo bo z czasem moga sie zmieniac gusta co mozna latwo wywnioskowac po dodanych pozycjach. ALE... Tu nie o to chodzi, tutaj kazdy ma zostac mikołajem. Nie umawiamy sie co kto komu daje, kiedy daje ani za ile, ani nawet ile prezentów. Ma to byc specjalny okres gdzie mozecie znienacka zostac obdarowani jakims prezentem, którym nie sa skarpety albo dezodorant LA RIVE z carrefoura. Losujecie sobie osobe, wiecie kto to jest, ona NIE WIE dlatego ŻADNYCH WIADOMOSC I KOMUNIKOWANIA SIE bo to ma byc niespodzianka. Macie wiedziec tylko kogo wylosowaliscie i NIC pozatym. Serio, zostawmy co ile kosztuje, kto w co i kiedy zagra i skupmy sie na najwazniejszym - byciu mikołajem i tylko tym. Oczywiscie zgadzam sie z blantmanem ze jak ktos nie gra na PC to powinien opuscic event bo to bez sensu, ale patrzac na zapisy nie ma tu chyba takiej osoby? Wiec STOP komercjalizacji, koniec bezsensownego planowania i mam nadzieje ze w tym roku bedzie tak: ---------------------------------------------------------------- A co do zeszlego roku to pamietam ze niezle mi odwalilo, nawet nie wiem ile kasy poszlo na te wszystkie prezenty ale to bylo super uczucie. A jeszcze bardziej narobilem w pory jak co poniektóre osoby uznaly ze chca sie zrewanżować. Nigdy nie dostalem od nikogo tyle prezentów bo zawsze albo skarpety, albo la rive, albo STR8 albo nic wiec wspominam tamte świeta jak zadne inne Undertale od rejwena zmienil moje zycie ^_^" 24 grudnia rozbijam skarbonke i zobaczymy jak sie potocza losy w tym roku Edytowane 12 Grudnia 2016 przez Velius 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 no i wszystko jasne od razu fuck, Velius, tęskniłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Velius szeryf wpadł i zrobił porządki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Jak dorosnę to chcę być taki jak Velius 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Jeszcze mniej niz 2 tygodnie i bedzie sie dzialo Slyszalem plotki ze w tym roku Mikolaj tez moze poszaleć. ------------------------------------------- Edit: Rayos dopisz Stone do listy Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Melduję iż Stonka został dopisany, jeszcze 3 dni zapisów czujecie to? czujecie ten zapach? to lord gaben zaczyna przygotywywac serwery Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Już niedługo http://m.9gag.com/gag/adqe3WB#comment Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Grzybiarzowi się pomyliły daty i już wysłał mi jeden mały gift co prawda tylko pozbywał się śmieci, ale i tak jestem więcej niż zadowolony, zawsze chciałem tę grę spróbować Zapomniałem screena zrobić, ale mowa o 3 dniowym trialu Killing Floor :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Jutro koncza sie zapisy. W zwiazku z tym ze od teraz na Steamie podczas wyprzedazy w wiekszosci przypadków (sa wyjatki bo niektóre firmy indywidualnie daja wieksze/nizsze ceny podczas swoich promocji) jest stała cena i nie ma pospiechu z zakupami chciałbym luźno zaproponować ze moze zaczniemy sobie kupowac prezenty 24 grudnia zeby bylo bardziej swiątecznie? Steam sale teoretycznie zacznie sie pewnie 21 grudnia, ale fajnie by bylo wrocic z wigilii z siatką skarpet i bondów, odpalić Steam i... Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Ja osobiście nie wiem czy ogarnę STEM tego wieczoru, wiadomo, dom rodzinny, problem z dostępem do Internetu, kolacja, siedzenie przy stole itd. Ale pomysł jest dobry, więc jak Wam się spodoba to nie mam nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Well niekoniecznie 24 grudnia ale OD 24 grudnia, oto mi chodzilo. 25-26 to tez swieta i atmosfera wiec na jedno wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 1. Velu sprawdz pw 2. Wpisz mnie na liste, potem uzupełnię link. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Czyli kupujemy od 24 do 26 grudnia, tak? Edytowane 17 Grudnia 2016 przez Papaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Nie potrzebnie namieszalem, myslalem ze bedziemy sobie kupowac OD 24 grudnia do konca wyprzedazy, ale moze juz nic nie zmieniajmy i niech kazdy kupi wtedy kiedy uwaza podczas trwania winter sale. Starh ok, Rayos dopisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 No spoko ale ja i tak kupie prezent(y) 24 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 mnie nie ma przy kompie w do 26 grudnia raczej offline ale postaram sie wpaść na chwile . Wcześniej tylko zrobię research mojego targetu aby od razu kupić sprawdzony gift Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Już dodaję starha! Jeszcze kilka godzin zapisów zostało, więc kto zwlekał, niech decyduje się teraz! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi