Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek drugi, powrót Mikołaja

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tyranny :obama: :obama: :obama:

blantman grubo dojechal :obama:

Tez mam Tyranny, ale pustego boxa bo mnie Polski Janusz oszukal na kodzie juz zuzytym, chcesz sie zamienic selene? Dam ci pusty karton XDDD

Edytowane przez Velius
Opublikowano

Ładnie blanti, sobie chciałem kupić, ale wydało mi sie drogo, a co dopiero komuś :)

O dziwo znacznie latwiej kupic komus niz sobie gierke jak sie patrzy na te ceny, przynajmniej dla mnie :cool:

• Plusik 1
Opublikowano

Tyranny :obama: :obama: :obama:

blantman grubo dojechal :obama:

Tez mam Tyranny, ale pustego boxa bo mnie Polski Janusz oszukal na kodzie juz zuzytym, chcesz sie zamienic selene? XDDD

Miałem identycznie kiedyś. Tylko u mnie był debil myślał że kod jest wielokrotnego użytku.

Selene teraz pomyślałem że może przedobrzyłem z ilością rpg mogłem jak velius troszkę z innych gatunków np this is the police. No ale chciałem gry w które sam grałem najwięcej i które są dla mnie goty;)

Opublikowano

Piję sobie rano kawę, spóźniając się do pracy jak zwykle, gdy wtem, niespodziewanie, Blantman rozpie*dala system:

33cvvao.jpg

2mi3wr7.jpg

spek43.jpg

:banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas:

Bardzo dziękuję za wyborne prezenty! <3

Widziałam na fonie powiadomienie, że jeszcze jakiś Mikołaj przyszedł, ale póki co Steam leży :sorcerer:

O karwa :O

Jakie atomowki :obama:

Opublikowano

Za(pipi)istość forumkowych giftów pokonała niedomagania serwerowe stema

stem.png

Ja dzis zakupów juz nie robie bo jednak troche niestabilnie jest. Do zabawy wrócę mam nadzieje jutro!

Opublikowano (edytowane)

Albo jednak nie bedzie jutro, bo musialem wydac kase na Swieta. Musze wplacic we wtorek. Ogolnie niefajna sytuacja co nie

Edytowane przez tomzacz
Opublikowano (edytowane)

Velius znowu zaszalał i dostałem Titan Souls. Dziękuję. <3

Zobaczymy co powiesz jutro. :kaz:

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Jutro pewnie powiem, ze jednak kupie, ale potem sie okaze, ze jednak nie i dopiero pod koniec miesiaca.No, zobaczymy jak bedzie :lapka:

A zeby nie bylo, ze brak zdjec prezentow:

0f02d01023d8b6555898695a375ccdd7.jpg

f284673daef8a988fcdf3db26782c184.jpg

Opublikowano (edytowane)

Nalalem sobie wody do wanny. Dalem dziecko zonie na cyca, szukam sobie t-shirta do spania i oczywiscie nie ma, trudno bede spal bez. Wracam sobie na kompa a tu Adi do mnie pisze ze wazna sprawa i musimy pogadac, mysle sobie, ktos dal mu ruskiego gifta i jest problem. Nagle daje zdjecie do obrazka pudelka Tyranny, potem pudełko juz odfoliowane jak widac ponizej:

15682646_1374772672535443_1752046039_n.j

15682756_1374772629202114_692912579_n.jp

a na koncu....YEBANY KLUCZ TYRAnNY STEAM :banderas: :banderas: :banderas:

CO TU SIE DZIEJE :obama: :obama:

szybko jakas reanimacja, Velius umarł  :flag_of_truce:

Adi szalony mikołaj.

Edytowane przez Velius
Opublikowano

O co chodzi z tą złotą czapką? Jeśli próbujecie zrobić jakąś rywalizację albo wskazywać "najhojniejszego" to ja osobiście bym był za tym, żeby tak nie robić ;). Nie każdy może mieć odpowiednio dużo hajsu, żeby nakupować tyle ile by chciał, a jakieś takie wartościowanie chyba nie jest do końca zgodne z duchem świąt i po prostu sprawiania sobie przyjemności podarunkami, mniejszymi lub większymi. Żeby ktoś się nie poczuł gorzej czy coś, że nie jest w stanie dorównać tym stawianym na piedestale.

Mam nadzieję, że nie było to zbyt marudne w tym radosnym temacie :P. Pierwszy dzień trzeźwości po ostatnim mniej lub bardziej intensywnym tygodniu i chyba mi wjeżdża maruda na wieczór.

Opublikowano

Ogólnie ja chciałbym zaapelować żeby nikt nie myślał w sposób "widziałem, że tam sobie kupują drogie gierki a ja kupie za max 3 euro i mi głupio". Tu nie o to chodzi.

Jedni będą mieć trochę więcej do wydania, inni mniej, to nie jest rywalizacja. Robimy to żeby komuś sprawić radość i przy tym poprawić sobie humor. Ważny jest sam gest podrzucenia komuś pod choinkę dobrej gry a jej cena jakoś niespecjalnie się liczy wg mnie.

• Plusik 1