Opublikowano 24 grudnia 20168 l Autor Nie no, ja serdecznie przepraszam za spam w tym temacie, ale... naprawdę? Za bardzo mnie rozpieszczacie Przepraszam, ale na pasterkę za granicę nie pójdę, jeszcze mnie turcy po drodze zaatakują w tym dojczlandzkim kraju \\ ja chyba śnię, ten dzisiejszy dzień wcale się nie wydarzył, wcale nie dostałem multum goty gier od znajomków z forumka, niedługo się obudzę i będę nadal tą samą smutną rzapą jaką zwykle jestem, bez gierek na kompa. To jest zbyt piękne zeby bylo prawdziwie, lzy szczescia i wzruszenia splywaja teraz z moich oczu, jestescie zbyt dobrzy i mili kochani, nie moge sobie wyobrazic zeby taka sytuacja mogla sie kiedykolwiek poajwic a oto prosze - dzieje sie tu i teraz. DZIĘKUJĘ!! Edytowane 24 grudnia 20168 l przez Rayos
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Jak bede dorosly chce byc tak samo uwielbiany jak Rayos Edytowane 24 grudnia 20168 l przez Velius
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Autor ja juz wiem o co w tym wszystkim chodzi. Chcecie, zeby mi serce nie wyrobilo z emocji i mozg eksplodowal od nadmiaru dobroci, zebym Was nareszcie przestal meczyc! TO SPISEK PRZECIWKO MOJEMU ZYCIU! A spiskujcie sobie, jezusku, takie swieta to sie nigdy nie powtorzo, moge umrzec
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Dostaniesz coś ode mnie Velsu jak tylko Steam mi płatności odblokuje. To wszystko pewnie przez Shower With Your Dad Simulator 2015 Edytowane 24 grudnia 20168 l przez Kymel
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Jakby ktos zaczal kupowac co 5 minut shower with your dad i rozdawac ludziom tez bym mu zablokowal platnosc
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Autor policja sie doyebala ze kupujesz pedogierki masowo, to co sie dziwisz ze Ci zablokowali pp
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Jak bede dorosly chce byc tak samo uwielbiany jak Rayos Spokojnie mam upatrzony stuff i dla Ciebie
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Ja nie wiem, po co te losowanie, skoro koniec końców i tak robi się wolnoamerykanka. Ja nawet nie biorę udziału w tym roku, a nawet mnie mikołajowy wariat dopadł. Dzięki, fajny gest.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Kulturalnie wracam z wigilijnego celebrowania a tu pod moją wirtualną choinką nowy prezent. Wielkie dzięki za prezent i sprawienie, że w tym roku Święta są trochę bardziej radosne niż zwykle.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Nie bralem bezposredniego udzialu w tej, czy zeszlorocznej edycji. Glownie ze wzgledu na fakt ze jestem growym januszem. Gram glownie w wieksze tytuly, ktore rzadko sa tanie i ciezko oczekiwac zeby ktos je mi kupywal. Ale idea mi sie podobala i tak sobie co rok, wybieram jedna osobe ktorej cos kupuje. Dzieki Velsu za pamiec, bardzo sympatyczny gest. Obiecuje ze gre zainstaluje i poswiece swoj czas dla niej xxx
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Autor Suavek "nawet nie biorę w tym udziału" najwidoczniej ma głęboko w sercu schowaną potrzebę obdarowywania prezentami, bo kulturalnie sobie wstaję, odpalam lapka i stema i co widzę? A to widzę: Dzięki wielkie Suavek, platformerów nigdy dość, zwłaszcza z dobrym OSTem nie musiałeś, naprawdę :rose:
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Tez mnie rano mikolaj odwiedzil w postaci Dante oraz "nie biore w tym udzialu" Suavek'a. Dzieki Panowie, mily gest i poranek Mam nadzieje ze w Dangerous Lovers mozna pykac solo bo niestety nie bede mial z kim tego co-opa zrobic
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Dzieki za Dead Realm Tomzacz i The Escapist Velius! Prezenty pewnie posprawdzam po nowym roku bo dopiero wtedy bede mial dostep do swojego pc. Wesolych!
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Dzięki dla Veliusa. Chętnie sprawdzę almightree a royal bounty zapowiada się na ekstra retro.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Co sie dzieje, czlowiek szykuje sie do wyjscia na swiateczny obiad, zona krzyczy ze mam zajmowac sie dzieciakiem a tu prezencik Chinskie bajole Dziekuje bardzo!
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Nie biorę udziału ... tjaa Dzięki wielkie z przyjemnością sprawdzę gierkę patrząc na pozytywne recenzje na steam.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Dziękuję serdecznie! Postaram się ograć w najbliższym czasie, obiecuję . Aktualnie odkurzyłem 999 żeby ograć VLR, o którym pisaliśmy przy okazji zakupu . Nie słyszałem o gierce, więc tym bardziej mnie zaintrygowałeś.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Oczywiście, dziękuję! Wyleciało mi z głowy, ucieszyłem się przy świątecznym stole, mail odczytany i teraz już zapomniałem screenshota strzelić . Żałuję tylko, że nie ma wersji na Maca, bo idealnie teraz by się nadawało do sesyjki na laptopie. Będzie grane po powrocie do domu w takim razie, ostatnio oglądałem ciekawą analizę gierki i trzeba to skonfrontować z rzeczywistością .
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Autor Kruku, którą analizę? Bo jak iedyś oglądałem tą: polecam kanał, całkiem spoko jest