Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek drugi, powrót Mikołaja

Featured Replies

Opublikowano

Wstaję rano a tu:

tpHTgcL.jpg

Dzięki Suavek serdecznie. Bardzo mnie to pocieszyło. :) Nie biorę udziału w zabawie (czego bardzo żałuję), a tu taki prezencik. :banderas:

Dzięki jeszcze raz!

P.S. Aż z tego wszystkiego zapomniałem fotki zrobić i robiłem printscreena z maila. :D

• Odpowiedzi 823
  • Wyświetleń 44,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Misiaczki moje.   Słowem wstępu i podsumowania, chciałbym Wam powiedzieć, że okres między 22 grudnia a 2 stycznia był jednym z piękniejszych okresów w moim marnym życiu. Gdy postanowiłem napisać tem

• Przestaniecie robic mętlik z super imprezy?   Porzadki na wishliscie? Pisanie wiadomosci? Termin dania prezentu? Moze jeszcze dowód nadania i polecony priorytet.   Nie ingerujmy w wishlist bo nie

• Piję sobie rano kawę, spóźniając się do pracy jak zwykle, gdy wtem, niespodziewanie, Blantman rozpie*dala system:     :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas:

Opublikowano

Az przyjemnie sie patrzy na was i na to jak skromny pomysl przerodzil sie w istna orgie prezentowa :banderas:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Dziękuję Paweł i Sławek! Oba tytuły będą katowane, nie mam co do tego wątpliwości.

Swoją drogą nie wiem jak ja przegapiłem Before the Echo bo gry rytmiczne/muzyczne bardzo lubię.

sYCdsB5.png

Opublikowano

Ja nie wiem, po co te losowanie, skoro koniec końców i tak robi się wolnoamerykanka. Ja nawet nie biorę udziału w tym roku, a nawet mnie mikołajowy wariat dopadł. :)

(...)

Same here.

74804c4382b14.jpg

Thx BTW.

Opublikowano

Pawel widze niezly debiut w evencie, rzuca super gierkami w ludzi :obama:

Nawet Aleksander Kwasniewski dolaczyl do zabawy :banderas:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jakie piękne święta. Forumowi koledzy podarowali mi lepsze prezenty niż rodzinka :fsg:

wJJ85DI.png

8tbhwsL.png

Opublikowano

Ja nie wiem, po co te losowanie, skoro koniec końców i tak robi się wolnoamerykanka. Ja nawet nie biorę udziału w tym roku, a nawet mnie mikołajowy wariat dopadł. :)

(...)

Same here.

74804c4382b14.jpg

Thx BTW.

bskFl0Y.pngarticle-0-18E887EA000005DC-519_634x395.j

Nie chciałem dołączać do gry, bo i tak mam mało czasu na gry ale takiej odpowiedzi się nie spodziewałem. prezent będzie grany (rodzina banderasów) 

Opublikowano

:obama: :obama: :obama:

Wysłane z mojego T1-A21L przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Gregory nie chciał być dłużny i się zawiziął i wysłał kolejnego gifta:

0fa22dcde4e08.jpg

Cпасибо!

Opublikowano
  • Autor

Milicja? zamknijcie ten temat i zablokujcie paypale wszystkich uzytkownikom forumka bo zaraz wszyscy  z torbami pojda :obama: jaki gifty :banderas: co tu sie dzieje :O mania prezentowania zatacza coeraz szersze kregi i coraz wiecej ludzi spoza akcji dolacza, jak to mozliwe, magia swiat, masakra 

Opublikowano

Co tu sie dzieje :obama: :obama: :obama:

Czlowiek wraca ze swiatecznego obiadu a tu bomby na niego czekaja :obama:

impadK5.png

vA3bDQp.png

zR5GW5b.png

Selene mnie zaskoczyla i podjela druga próbe i to jakze udana, gierke dodalem do WL zaledwie wczoraj i juz niedlugo bede mogl ja wyprobowac :banderas:

wózek zarzucil fajnym tytulem, ktorego bylem ciekawy ale odwlekalem zakup act II zanim zaczne grac.

Widget mimo auta w warsztacie doładował mi takim prezentem :obama:

Serdecznie wam dziekuje, alez jestem szczesliwy :banderas:

Opublikowano

Dziękuje, nie spodziewałem się :obama: rozwałki nigdy za mało

tumblr_oiqzt2tU3z1vrcbv0o1_1280.png

Opublikowano

Kolejny dzien i kolejny sztos do biblioteki:

dust.png

Dzieki Velius!! 

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Siedzę sobie grzecznie a tu od vel kruka dostaje takiego gifta z życzeniami. Dzieki Rav :banderas:

WKGLZAY.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Człowiek odchodzi od kompa na 20 minnut żeby wyprowadzić psa a tu takie rzeczy wpadają na Święta :obama:

gta.png

Miałem kiedys na PS3 ale wszyscy wiem jak ta gra działa na PS3 więc szkoda strzępić ryja. 

Opublikowano

Nikt nie dostał Kentucky Road Zero? Co tak słabo, macie jeszcze czas nadróbcie to niedopatrzenie ;)

Fajnie się bawcie z tymi prezentami, gratuluję pomysłu na świąteczny event!

Opublikowano
  • Autor

Człowiek odchodzi od kompa na 20 minnut żeby wyprowadzić psa a tu takie rzeczy wpadają na Święta :obama:

gta.png

Miałem kiedys na PS3 ale wszyscy wiem jak ta gra działa na PS3 więc szkoda strzępić ryja. 

A jak działa? przechodziłem na ps3 epizody i podstawkę i nie widzialem zeby chodzila jakos zle :dunno: 

Opublikowano

Dzięki Raven za smacznego indyka :) :).

Gry zaczne ogrywać po świętach jak wróce do komputerka <3.

e4jR8qG.png

Opublikowano

Ale Jotuna to trzeba szanować, to jest petarda! Dziękuję Velsu, będzie grane  :banderas:

eKuk4mh.png

Edytowane przez UberAdi