Opublikowano 25 grudnia 20168 l Wstaję rano a tu: Dzięki Suavek serdecznie. Bardzo mnie to pocieszyło. Nie biorę udziału w zabawie (czego bardzo żałuję), a tu taki prezencik. Dzięki jeszcze raz! P.S. Aż z tego wszystkiego zapomniałem fotki zrobić i robiłem printscreena z maila.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Daaaamn, Panowie Właśnie sobie kupiłem to Downwell za hajsik z kart, co za gierka!!!
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Az przyjemnie sie patrzy na was i na to jak skromny pomysl przerodzil sie w istna orgie prezentowa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Dziękuję Paweł i Sławek! Oba tytuły będą katowane, nie mam co do tego wątpliwości. Swoją drogą nie wiem jak ja przegapiłem Before the Echo bo gry rytmiczne/muzyczne bardzo lubię.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Ja nie wiem, po co te losowanie, skoro koniec końców i tak robi się wolnoamerykanka. Ja nawet nie biorę udziału w tym roku, a nawet mnie mikołajowy wariat dopadł. (...) Same here. Thx BTW.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Pawel widze niezly debiut w evencie, rzuca super gierkami w ludzi Nawet Aleksander Kwasniewski dolaczyl do zabawy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Jakie piękne święta. Forumowi koledzy podarowali mi lepsze prezenty niż rodzinka
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Dziękuję Paweł i Sławek! Oba tytuły będą katowane, nie mam co do tego wątpliwości. Swoją drogą nie wiem jak ja przegapiłem Before the Echo bo gry rytmiczne/muzyczne bardzo lubię. :obama: Ale zazdro Axioma, gralem u kumpla chwile, miazdzy jaja
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Ja nie wiem, po co te losowanie, skoro koniec końców i tak robi się wolnoamerykanka. Ja nawet nie biorę udziału w tym roku, a nawet mnie mikołajowy wariat dopadł. (...) Same here. Thx BTW. Nie chciałem dołączać do gry, bo i tak mam mało czasu na gry ale takiej odpowiedzi się nie spodziewałem. prezent będzie grany (rodzina banderasów)
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Gregory nie chciał być dłużny i się zawiziął i wysłał kolejnego gifta: Cпасибо!
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Autor Milicja? zamknijcie ten temat i zablokujcie paypale wszystkich uzytkownikom forumka bo zaraz wszyscy z torbami pojda jaki gifty co tu sie dzieje :O mania prezentowania zatacza coeraz szersze kregi i coraz wiecej ludzi spoza akcji dolacza, jak to mozliwe, magia swiat, masakra
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Co tu sie dzieje :obama: Czlowiek wraca ze swiatecznego obiadu a tu bomby na niego czekaja Selene mnie zaskoczyla i podjela druga próbe i to jakze udana, gierke dodalem do WL zaledwie wczoraj i juz niedlugo bede mogl ja wyprobowac wózek zarzucil fajnym tytulem, ktorego bylem ciekawy ale odwlekalem zakup act II zanim zaczne grac. Widget mimo auta w warsztacie doładował mi takim prezentem Serdecznie wam dziekuje, alez jestem szczesliwy
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Kolejny dzien i kolejny sztos do biblioteki: Dzieki Velius!! Edytowane 25 grudnia 20168 l przez pawelgr5
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Siedzę sobie grzecznie a tu od vel kruka dostaje takiego gifta z życzeniami. Dzieki Rav Edytowane 25 grudnia 20168 l przez Starh
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Człowiek odchodzi od kompa na 20 minnut żeby wyprowadzić psa a tu takie rzeczy wpadają na Święta Miałem kiedys na PS3 ale wszyscy wiem jak ta gra działa na PS3 więc szkoda strzępić ryja.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Nikt nie dostał Kentucky Road Zero? Co tak słabo, macie jeszcze czas nadróbcie to niedopatrzenie Fajnie się bawcie z tymi prezentami, gratuluję pomysłu na świąteczny event!
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Nie wiem czy nie bylo, ale gdyby jeszcze ktos w zalewie gier nie wiedzial w co zagrac ;>
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Autor Człowiek odchodzi od kompa na 20 minnut żeby wyprowadzić psa a tu takie rzeczy wpadają na Święta Miałem kiedys na PS3 ale wszyscy wiem jak ta gra działa na PS3 więc szkoda strzępić ryja. A jak działa? przechodziłem na ps3 epizody i podstawkę i nie widzialem zeby chodzila jakos zle
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Dzięki Raven za smacznego indyka :). Gry zaczne ogrywać po świętach jak wróce do komputerka <3.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Ale Jotuna to trzeba szanować, to jest petarda! Dziękuję Velsu, będzie grane Edytowane 25 grudnia 20168 l przez UberAdi