Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek drugi, powrót Mikołaja

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstaję rano a tu:

tpHTgcL.jpg

Dzięki Suavek serdecznie. Bardzo mnie to pocieszyło. :) Nie biorę udziału w zabawie (czego bardzo żałuję), a tu taki prezencik. :banderas:

Dzięki jeszcze raz!

P.S. Aż z tego wszystkiego zapomniałem fotki zrobić i robiłem printscreena z maila. :D

Opublikowano

Dziękuję Paweł i Sławek! Oba tytuły będą katowane, nie mam co do tego wątpliwości.

Swoją drogą nie wiem jak ja przegapiłem Before the Echo bo gry rytmiczne/muzyczne bardzo lubię.

sYCdsB5.png

• Plusik 1
Opublikowano

Ja nie wiem, po co te losowanie, skoro koniec końców i tak robi się wolnoamerykanka. Ja nawet nie biorę udziału w tym roku, a nawet mnie mikołajowy wariat dopadł. :)

(...)

Same here.

74804c4382b14.jpg

Thx BTW.

bskFl0Y.pngarticle-0-18E887EA000005DC-519_634x395.j

Nie chciałem dołączać do gry, bo i tak mam mało czasu na gry ale takiej odpowiedzi się nie spodziewałem. prezent będzie grany (rodzina banderasów) 

Opublikowano

Milicja? zamknijcie ten temat i zablokujcie paypale wszystkich uzytkownikom forumka bo zaraz wszyscy  z torbami pojda :obama: jaki gifty :banderas: co tu sie dzieje :O mania prezentowania zatacza coeraz szersze kregi i coraz wiecej ludzi spoza akcji dolacza, jak to mozliwe, magia swiat, masakra 

• Plusik 1
Opublikowano

Co tu sie dzieje :obama: :obama: :obama:

Czlowiek wraca ze swiatecznego obiadu a tu bomby na niego czekaja :obama:

impadK5.png

vA3bDQp.png

zR5GW5b.png

Selene mnie zaskoczyla i podjela druga próbe i to jakze udana, gierke dodalem do WL zaledwie wczoraj i juz niedlugo bede mogl ja wyprobowac :banderas:

wózek zarzucil fajnym tytulem, ktorego bylem ciekawy ale odwlekalem zakup act II zanim zaczne grac.

Widget mimo auta w warsztacie doładował mi takim prezentem :obama:

Serdecznie wam dziekuje, alez jestem szczesliwy :banderas:

• Plusik 3
Opublikowano

Człowiek odchodzi od kompa na 20 minnut żeby wyprowadzić psa a tu takie rzeczy wpadają na Święta :obama:

gta.png

Miałem kiedys na PS3 ale wszyscy wiem jak ta gra działa na PS3 więc szkoda strzępić ryja. 

Opublikowano

Nikt nie dostał Kentucky Road Zero? Co tak słabo, macie jeszcze czas nadróbcie to niedopatrzenie ;)

Fajnie się bawcie z tymi prezentami, gratuluję pomysłu na świąteczny event!

Opublikowano

Człowiek odchodzi od kompa na 20 minnut żeby wyprowadzić psa a tu takie rzeczy wpadają na Święta :obama:

gta.png

Miałem kiedys na PS3 ale wszyscy wiem jak ta gra działa na PS3 więc szkoda strzępić ryja. 

A jak działa? przechodziłem na ps3 epizody i podstawkę i nie widzialem zeby chodzila jakos zle :dunno: