Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek drugi, powrót Mikołaja

Featured Replies

Opublikowano

@ Rayos,

Ja mam mega dużą tolerancję na technikalia ale ta gra działała strasznie. Dropy były przy wiekszych zadymach na tyle duze ze nie dało sie komfortowo celować co psuło zabawę i irytowało. Jedna z bardzo nielicznych gier które pomimo tego że mi się podobały to nie ukonczyłem bo wersja techniczna obrzydziła wszystko.

• Odpowiedzi 823
  • Wyświetleń 43,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Misiaczki moje.   Słowem wstępu i podsumowania, chciałbym Wam powiedzieć, że okres między 22 grudnia a 2 stycznia był jednym z piękniejszych okresów w moim marnym życiu. Gdy postanowiłem napisać tem

• Takim oto zdaniem w zeszłym roku pewna osoba rozpoczęła niezwykłą, forumkową akcję. Akcję, którą zapamiętam na długo i zapewne nie tylko ja. Podobnie jak rok temu taki pomysł wpadł do głowy szlachetne

• Przestaniecie robic mętlik z super imprezy?   Porzadki na wishliscie? Pisanie wiadomosci? Termin dania prezentu? Moze jeszcze dowód nadania i polecony priorytet.   Nie ingerujmy w wishlist bo nie

Opublikowano
  • Autor

to musze chyba w takim raize kupic kiedys wersje na X360 i zobaczyć jak tam się gra ;) 

Opublikowano

Nooo, Panowie. Widzę, że przednia inicjatywa.

Chyba czas coś dodać do swojej listy życzeń i przystąpić do zabawy za rok :-)

Jest potencjał i masa frajdy.

Opublikowano

Eh ja nie wiem jak mozna byc tak za(pipi)istym jak ludzie z forumka :obama:

oxen.png

Do tego ten subtelny punch w sonowskie mordy. Klasa Panie Blantman!

Opublikowano

Blantman dziś jest mikołajem :santa:  Dzięki, oczywiście pisze się na co-opa!  :lapka:

tb3Opy5.png

Opublikowano

CO TU SIE ODJANIEPAWLA TO JA NIE WIEM :obama: :obama: :obama:

ugvho8N.png

iqaMOnV.png

Gacie pełne, zawał murowany, trzeba zamkna temat zanim beda ofiary smiertelne :obama: :obama:

Nie wiem co powiedziec, dziekuje, ale swieta :banderas:

Opublikowano

Super Sports Challange :obama: polecam każdemu kto za dzieciaka jarał sie grami z Kunio Kunem.

Opublikowano

OvIEPJP.jpg

:banderas:

Velsu w jakimś amoku normalnie. :D Dzięki śliczne! :rose:

Opublikowano

co tu się dzisiaj odje,bało O____O

mLApp5E.png

tqASPdf.png

i druga bomba od Veliusa *___*

G6Rrji8.png

jesteście najlepsi, forumku :wub:

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

A ja dostałem e-maila, że mam się zgłosić do ćwiczeń... nie no, po prostu Velius wysłał Strike Suit Infinity :lapka:

Opublikowano

A już miałem iść spać :banderas:

467f141ad52b81599efd38c8f4610790.jpg

Opublikowano

Użytkownik pawelgr5 dorzucił wczoraj do pieca :banderas::obama:

2q0qezp.jpg

Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim Mikołajom, zrobiliście mi święta w tym roku <3

Opublikowano

Choć niestety nie zadeklarowałem udziału w zabawie, szalony mikołaj dopadł także i mnie:

k7NWW7x.jpg

Velius w swej szczodrości dostarczył See No Evil, a bonusowo także kodzik na The Cursed Crusade, który pozwoliłem sobie zakryć. Nie spodziewałem się, że zostanę obdarowany, ale otrzymałem kolejny dowód na to, że nie ma to jak Święta z forumkiem. :D

Opublikowano

Co za człowiek, co za charakter, co za temperament, co za Velius!!!

dP6m8uul.jpg

Wracam z córką ze spaceru, odpalam internety a tam prezent!!

Dzięki wielkie Velius! Przegapiłem zapisy na tą edycję, ale super Mikołaj i tak czuwa!! Za rok się bawię z Wami oficjalnie :))

Mega, dopiero co dodałem grę do listy życzeń a tu już dostaję ją na prezent. Dzięki jeszcze raz! :obama:

Opublikowano

Obecnie to takie tu szalenstwo odchodzi ze chyba wszystko jedno kto sie zapisywal a kto nie :newell:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Czlowiek zjadl rodzinny obiad, wraca na kompa rozeslac jeszcze jakies prezenty a tu na niego czeka niespodzienka :banderas:

1MwhqDr.png

Swieta juz dobiegaja konca wiec nie spodziewalem sie juz prezentów a tu Paliodor chcial sie zrewanzowac i sprawil mi ogromna radosc chinska gierka :obama:

Dziekuje!

Opublikowano

I kolejna mega bomba zza krzaka :obama:

xGymBUd.png

Dziekuje, tone w prezentach, w tym roku chyba musze poswiecic 100% czasu na ogranie wszystkiego :banderas:

Opublikowano

Rayos drugiego dnia świąt dostarcza. A myślałem, że mikołaj już odfrunął do Laponi :santa: :santa: :santa:

tumblr_oisv2boucE1vrcbv0o1_1280.jpg

Opublikowano
  • Autor

Sprzedaję sobie karty, żeby mieć trochę pieniążków na gifty, a tu zza winkla papież zagaja czy chcę wpierd... tzn czy chcę grę :obama:

Dzięki wielkie, słyszałem wiele dobrego o tej grze, ale będzie granie :banderas:

WVTmzvH.png