Opublikowano 25 grudnia 20168 l @ Rayos, Ja mam mega dużą tolerancję na technikalia ale ta gra działała strasznie. Dropy były przy wiekszych zadymach na tyle duze ze nie dało sie komfortowo celować co psuło zabawę i irytowało. Jedna z bardzo nielicznych gier które pomimo tego że mi się podobały to nie ukonczyłem bo wersja techniczna obrzydziła wszystko.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Autor to musze chyba w takim raize kupic kiedys wersje na X360 i zobaczyć jak tam się gra
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Nooo, Panowie. Widzę, że przednia inicjatywa. Chyba czas coś dodać do swojej listy życzeń i przystąpić do zabawy za rok :-) Jest potencjał i masa frajdy.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Eh ja nie wiem jak mozna byc tak za(pipi)istym jak ludzie z forumka Do tego ten subtelny punch w sonowskie mordy. Klasa Panie Blantman!
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Velius poprosił o odpowiedź w ankiecie i za karę oberwało mi się giftem:
Opublikowano 25 grudnia 20168 l CO TU SIE ODJANIEPAWLA TO JA NIE WIEM :obama: Gacie pełne, zawał murowany, trzeba zamkna temat zanim beda ofiary smiertelne :obama: Nie wiem co powiedziec, dziekuje, ale swieta
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Super Sports Challange polecam każdemu kto za dzieciaka jarał sie grami z Kunio Kunem.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l co tu się dzisiaj odje,bało O____O i druga bomba od Veliusa *___* jesteście najlepsi, forumku Edytowane 25 grudnia 20168 l przez raven_raven
Opublikowano 25 grudnia 20168 l A ja dostałem e-maila, że mam się zgłosić do ćwiczeń... nie no, po prostu Velius wysłał Strike Suit Infinity
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Użytkownik pawelgr5 dorzucił wczoraj do pieca Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim Mikołajom, zrobiliście mi święta w tym roku <3
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Ale z Was pozytywne świry Te gierki i tyle grania, najgorsze jest to ze wróciłem do Poznania, ale musze isc do pracy do 23
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Choć niestety nie zadeklarowałem udziału w zabawie, szalony mikołaj dopadł także i mnie: Velius w swej szczodrości dostarczył See No Evil, a bonusowo także kodzik na The Cursed Crusade, który pozwoliłem sobie zakryć. Nie spodziewałem się, że zostanę obdarowany, ale otrzymałem kolejny dowód na to, że nie ma to jak Święta z forumkiem.
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Co za człowiek, co za charakter, co za temperament, co za Velius!!! Wracam z córką ze spaceru, odpalam internety a tam prezent!! Dzięki wielkie Velius! Przegapiłem zapisy na tą edycję, ale super Mikołaj i tak czuwa!! Za rok się bawię z Wami oficjalnie ) Mega, dopiero co dodałem grę do listy życzeń a tu już dostaję ją na prezent. Dzięki jeszcze raz!
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Obecnie to takie tu szalenstwo odchodzi ze chyba wszystko jedno kto sie zapisywal a kto nie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 26 grudnia 20168 l W tym roku również odpuściłem świąteczną zabawę ale za sprawą Suavka i Veliusa mikołaj dotarł i do mnie Dzięki panowie. http://imgur.com/r6F6S1u http://imgur.com/00rP3ew
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Czlowiek zjadl rodzinny obiad, wraca na kompa rozeslac jeszcze jakies prezenty a tu na niego czeka niespodzienka Swieta juz dobiegaja konca wiec nie spodziewalem sie juz prezentów a tu Paliodor chcial sie zrewanzowac i sprawil mi ogromna radosc chinska gierka Dziekuje!
Opublikowano 26 grudnia 20168 l I kolejna mega bomba zza krzaka Dziekuje, tone w prezentach, w tym roku chyba musze poswiecic 100% czasu na ogranie wszystkiego
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Rayos drugiego dnia świąt dostarcza. A myślałem, że mikołaj już odfrunął do Laponi :santa:
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Autor Sprzedaję sobie karty, żeby mieć trochę pieniążków na gifty, a tu zza winkla papież zagaja czy chcę wpierd... tzn czy chcę grę Dzięki wielkie, słyszałem wiele dobrego o tej grze, ale będzie granie