Opublikowano 28 grudnia 20168 l No ja tu rozdaje drobne upominki, dosłownie drobne, a tu taka bomba za grube DOLANY. Już sam nie wiem co o tym myśleć i co robić. Jestem wzruszony i zarazem smutny, że nie mogę wszystkich tutaj uszczęśliwić chociaż trochę. W przyszłym roku będę lepiej przygotowany. Muszę być.
Opublikowano 28 grudnia 20168 l No Panowie, widze tego pociągu się nie da zatrzymać W ogóle dopiero zauwazyłem że nie mam Irqa na Steamie dodanego Heh ja również właśnie wysłałem mu zapro. Ale bombowe święta
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Zaproszenia przyjmuję. Autografy rozdaję. A tak serio to nie wszystkich jeszcze faktycznie miałem. Co się odwlecze to nie uciecze.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Swieta sie skonczyly ale prezentowy szal jeszcze nie Wielkie dzieki panowie!
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Autor Te gierki od Cebuli szczena na podlodze i zebrac nie moge, ależ dostarczył Edytowane 29 grudnia 20168 l przez Rayos
Opublikowano 29 grudnia 20168 l No nie siedzę w pracy i rayos do mnie pisze. Pyta się czy znam się na rpg. Prosi o doradzenie czy opłaca się kupić icewind dale czy fajne. Ja mu że bardzo fajne i lubię klimat tej krainy nawet bardziej od baldursa. No i po chwili ja się nie odkopie z tych gier przez rok Edytowane 29 grudnia 20168 l przez blantman
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Autor Ninja wywiad musiał być , ale o mało co nie narobiłem w gacie jak mi napisałeś, że kupiłeś już na szczescie chodziło o baldura
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Autor CO TU SIĘ STAŁO! Sprezentowałem blantmana, wracam do nudnej roboty w korpo, a tu nagle MAIL Blantman, TY WARIACIE! <33333 brak mi słów, znowu, no po prostu masakra, mam zawal chyba
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Mowilem, jak dorosne chce byc taki jak Rayos Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Mam nadzieję, że na koniec akcji ktoś zrobi jakąś infografikę, bo to co wyprawia się w tym temacie ciężko opisać słowami
Opublikowano 29 grudnia 20168 l No ale weźcie się uspokojcie. to że wyskoczyłem z kilkoma prezentami nie znaczy że muszę dostawać coś w zamian. Dziękuję pięknie blant. Miałem sobie sam kupić a tu taka niespodzianka. Będzie grane!
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Zazdro Panowie, serio. Ile dobroci w tym temacie sie dzieje to na prawde, czekam na hajsik i dzisiaj też poluje na jakieś prezenty !
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Autor Mam nadzieję, że na koniec akcji ktoś zrobi jakąś infografikę, bo to co wyprawia się w tym temacie ciężko opisać słowami Dziś po południu zacznę już wstępnie spisywać kto komu dawal gifty, ile sumarycznie wydalismy itd itp. wyczuwam ostrą plątaninę połączeń między userami
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Blant właśnie to zrobił Grałem oczywiście w 1/2/3 dawno temu (przeszedłem 1-2 chyba z 10 razy ), 3 była niegrywalna dla mnie w dniu premiery (za słaby PC, ale teraz po patchach + fanowskich fixach to pewnie ) Ależ będzie granie Dziękuję z całego serca. Dawno nie grałem na PC, ale teraz chyba czas powrócić. Tyle gier, tyle dobroci, cholera jak tu nie kochać tego forum?! Edytowane 29 grudnia 20168 l przez Starh