Opublikowano 29 grudnia 20168 l Bo błędem na steamie jest brak zakladki "Nie interesuje mnie", aby wiedzieć że ktoś już coś ograł ale po prostu nie ma w bibliotece. Wtedy mogłaby kupić komuś gry spoza wishlisty i wielu z nas odkryloby prawdziwe perełki
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Wracam do domu. Jem obiad i mam coś obejrzeć z żonką. Stwierdziłem na chwilę kompa odpalę i steama sprawdzę Dzięki Gra mojej młodości. Nie wiem ile godzin w nią z dodatkami pograłem ale pewnie z 1000 będzie. Chętnie wrócę do najlepszych hirołsów w historii
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Mam juz ograniczone fundusze, ale chce kupic co nieco na nowy rok. Gifty mialy isc w sylwka ale tak duzo i szybko kupujecie ze czesc puszczam dzisiaj...tak wiec rozpoczynam bombardowanie, zona mnie zayebie, dzieciak umrze z glodu, na koncie zostanie 53zl ale tak mi sie udzielil swiateczny nastroj i co poniektore osoby pozytywnie mnie zaskoczyly wiec zdecydowalem ze zamiast kupowac sobie Civke 6 jak burzuj za 200zl w mediaexpert to wole uszczesliwic jeszcze kilka osob Osoby zostaly wybrane w miare losowo, ale to im wiecej giftów wyslaly zwiekszalo ich szanse na znalezienie sie na noworocznej liscie. Jezeli nie nie dostales/nie dostalas nic dzisiaj mozliwe ze wpadnie cos w piatek albo sobote. Niestety nie stac mnie zeby wysylac gifty do wszystkich tak jak w swieta bo tych bylo az 50 i mocno potrzasly moim kontem BOMBARDOWANIE CZAS ZACZAC, SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU FORUMKU NA KOLANA Edytowane 29 grudnia 20168 l przez Velius
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Autor Obama velius! Dziękuję! Kiedy ja to ogram, nie wiem, ale na mateczke Rosję znajdę extra czas w styczniu dziękuję! Poza tym... ŻARTOWAŁEM Z TYM OSTATNIM GIFTEM
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Nie wiem w sumie co napisać, Velus mnie zgwałcił tym giftem. Po prostu
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Velius cóż no, mam słabość do dziwacznych gier A pod kodem The Flame in the Flood dziękuję
Opublikowano 29 grudnia 20168 l W biedronce bylem kupic pieluchy i jakos tak sobie przypomnialem selene ze mialas to na WL to zgarnalem
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Człowiek Velius No nie miałem wyjścia jak dokupic resztę gierki bo i tak chciałem to zrobić przed koncem pomocji Velius jednak król imprezy
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Niech to szlag ile dobroci Velius!I znow widze Isaaca, i znow mnie ta gierka do siebie przyciaga - nie wiem co z nia takiego jest ze tak na to reaguje :O
Opublikowano 29 grudnia 20168 l O MATKO :obama: suteczku Ty kochany, dziekuje DLC z audio do super mega noweleczki od Starha, teraz jestem gotowy
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Odpalam sobie przed chwilą Steama i oczywiście prezent Ujęty kolejnym giftem akceptuje i po chwili patrzę: Panowie jesteście wielcy Los chciał, że prezent od Irka został zaakceptowany jako pierwszy, więc muszę zrezygnować z tego od Starha, tylko co mam w takiej sytuacji zrobić ? Niezaakceptować i Starh będzie mógł wtedy kogoś innego obdarować ?
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Velius Ty chory poyebie, dziękuję! ten facet jest niesamowity BTW mam nadzieję, że te podsumowania nie wieszczą końca akcji czy coś? Ja zbieram siły i po nowym roku powinno wystarczyć na jeszcze jedną rundkę
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Mi muszą konto odblokować i też przynajmniej jedno uderzenie bo nie wszystkich obdarowałem. Musi być jak w państwie socjalistycznym wszystkim po równo poza selene
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Nie zdziwię się, jeśli i po tej akcji będą gifty Edytowane 29 grudnia 20168 l przez tomzacz
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Odpalam sobie przed chwilą Steama i oczywiście prezent Ujęty kolejnym giftem akceptuje i po chwili patrzę: Panowie jesteście wielcy Los chciał, że prezent od Irka został zaakceptowany jako pierwszy, więc muszę zrezygnować z tego od Starha, tylko co mam w takiej sytuacji zrobić ? Niezaakceptować i Starh będzie mógł wtedy kogoś innego obdarować ? Możemy zrobić tak, że wyślesz komusz to dalej - pierwszej osobie, która się zgłosi lub po prostu zwrócisz do mnie i ja to komuś przekażę. Zrób jak wolisz. Nie trafiłem fuck...
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Nie przejmuj się, dla mnie i tak super sprawa, że ktoś mi prezent wysyła Zwrócę Ci go, a Ty obdaruj kogoś innego w takim razie Dzięki
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Oszaleliscie w tym roku. Piekny ten nasz blacharski azyl na konsolowym forum Gaben to nam chyba na przyszly rok bedzie musial specjalne oferte przygotowac za kupowanie w hurcie Edytowane 29 grudnia 20168 l przez teddy