Opublikowano 29 grudnia 20168 l Nadal nie mogę uwierzyć w rezultaty tej akcji :O DLC do DS miałem właśnie kupić, a na CoL polowałem od samiutkiej premiery gry
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Dzięki Widget za znalezienie i podarowanie GOTY 2016 - What's under your blanket!?
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Autor Nie było mnie pare godzin a tu takie bomby, masakra, to już 3 dzień po świętach a Wy dalej dostarczacie jesteście niesamowici, to community jest niesamowite
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Mózg roz(pipi)any, co tu się odyebao, jaka co-op akcja. Forumek łączy, brak słów, dzięki wielkie, coś co naprawdę bardzo mi się podobało.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Veliusku moj Ty kochany nie zapomniałem o Tobie, ba nawet ekhm widziałem dzisiaj Twoją WL!
Opublikowano 29 grudnia 20168 l W dniu 29.12.2016 o 23:10, Velius napisał(a): Widget nie dostajesz prezentów bo na Steamie masz pedała w avatarze. A myślałem, że ładnie na zdjęciu wyszedłem
Opublikowano 29 grudnia 20168 l W następnym roku proponuję drobną składkę wszystkich osób biorących udział w zabawie i kupienie losowej osobie nowiutkiego tytułu AAA. A Velsu jaki krejzol tej nocy.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l EDITNo i patrz co narobiłeś Velsu, a mialem juz upatrzone i mówie jutro dam zeby nie bylo ze dzisiaj sie wypstrykam ze wszystkiego EDIT2Technicznie w sumie jest już piątek, wiec w sumie chyba wyszło dobrze A co do gierki to nie znam sie, ale przypomina mi sie tylko jedna scena z filmu Edytowane 29 grudnia 20168 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 29 grudnia 20168 l No i znowu dublety Krzychu chcialbym powiedziec ze masz pecha, ale tym razem to Kamel mial pecha bo byles 10 sekund przed nim (jak nie mniej) Dziekuje, lubie chinskie bajole EDIT: Jeszcze Ins z nienacka mnie zaatakowal alez sie nie spodziewalem tego Mordoklepek nigdy dosc, faktycznie a ta jest nawet fajna, mialem na PS3 i chetnie ogram sobie na PC. Dziekuje bardzo Edytowane 29 grudnia 20168 l przez Velius
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Co tu sie dzieje Ale bedzie grane Dziekuje pieknie, zawsze chcialem to obadać
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Prezent z rana jak śmietana Dziękuję pięknie Ins! Miałem to dla siebie jeszcze kupić, a tu miła niespodzianka. Nie wiem kiedy ja to wszystko ogram.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Taka bomba przed ostatnim wyjsciem w morze Az sie cieplo na serduszku zrobilo po tej posusze LUL Dzieki blanti, zacny z Ciebie Mikouaj.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Człowiek pakuje ostatnie rzeczy do torby i ma już jechać na sylwestra, ale stwierdza, że włączy jeszcze komputer i.... BAM Dziękuje po raz kolejny, sam mało się przyczyniłem do tej zabawy w tym roku, ale zostawiłem prawie 4k w warsztacie i wszystkie świąteczne prezenty, razem z forumkowymi szlak trafił Na zabawę za rok chyba specjalne konto oszczędnościowe otworze Szczęśliwego nowego roku Panowie i Panie!!!
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Policja ma namiary na Blantmana. Takie petardy przed sylwestrem odpalać Wielkie dzięki!! mam Zapas gierek na cały rok.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l I kolejny prezencik! Dzięki Frantik, nie trzeba było. :rose: P. S. Kluczyk wykorzystany, a w nim gierka Beyond Eyes.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Autor W PRZYSZLYM ROKU EVENTU NIE BĘDZIE! Zdecydowanie wymknął nam się z kontroli tegoroczny festiwal rozdawania prezentów i to wszystko przeze mnie. Przeze mnie naciągaliście długów, sprzedaliście swoje dzieci, żony Was wyebały z mieszkania/domu, nie będziecie mieli co jesc w styczniu i generalnie wydaliscie caly dorobek swojego zycia na glupie gierki dla ludzi. Musimy z tym skonczyc tu i teraz, bo niedlugo komornicy będą kroczyli między naszymi domami. JESTESCIE NIENORMALNI I WAS KOCHAM, ZA ROK BEDZIE IMPREZA Z JESCZE WIEKSZYM PRZYTUPEM
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Rayos nie siej fermentu. To co się wyprawia to już przechodzi pojęcie. Więcej gierek dostałem i wysłałem w prezentach niż sam sobie kupiłem. Będzie co robić przez najbliższe miesiące, a jeszcze konsole przecież trzeba coś używać.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Autor Sieję, bo jutro jest mój ostatni dzień na forumku, jutro dostaje bana za nie nabicie 10h w stardew valley do konca roku mam tyle gier, i to taki ch dlugich gier na wiele godzin, ze autentycznie mam grania na calutki rok jak nie wiecej, to jest niesamowite