Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek drugi, powrót Mikołaja

Featured Replies

• Odpowiedzi 823
  • Wyświetleń 43,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Misiaczki moje.   Słowem wstępu i podsumowania, chciałbym Wam powiedzieć, że okres między 22 grudnia a 2 stycznia był jednym z piękniejszych okresów w moim marnym życiu. Gdy postanowiłem napisać tem

• Takim oto zdaniem w zeszłym roku pewna osoba rozpoczęła niezwykłą, forumkową akcję. Akcję, którą zapamiętam na długo i zapewne nie tylko ja. Podobnie jak rok temu taki pomysł wpadł do głowy szlachetne

• Przestaniecie robic mętlik z super imprezy?   Porzadki na wishliscie? Pisanie wiadomosci? Termin dania prezentu? Moze jeszcze dowód nadania i polecony priorytet.   Nie ingerujmy w wishlist bo nie

Opublikowano
  • Autor

MOOOLDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas:

SIEDZĘ W ROBOCIE NA KRZESLE I PLACZE ZE SZCZESCIA

msubkky.png

Opublikowano
  • Autor

Chyba zabiliśmy Veliusa. :whistling:(pozdro dla kumatych)

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

O ja (pipi)e. :obama: :obama:

Opublikowano
  • Autor

a co w tym passie jest? to ta gra ma dlc? :obama:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Velus chyba właśnie zawału dostał

Opublikowano

Dwa DLC (Marsz Białego Zimna). Podobno lepsze od podstawki. Ja sobie kupiłem ale jeszcze nie miałem okazji zagrać. Tyle dobra. :reggie:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Obie części The White March, tak, ma DLC

Swoją drogą trzyma to cenę jak cholera. Czaję się na gierkę już tyle czasu, a ona chyba jeszcze nigdy poniżej 40 zł nie zanurkowała.

Opublikowano

Ty jeszcze nie mów bo ci ktoś sprezentuje i zawał będzie jak u Velsa. :D

Opublikowano

Może zadzwonię po pogotowie, adres znam  :reggie:  :sir:

Opublikowano

2pD9d83.png

Siedze sobie i mysle, swieta juz tak wszystkich dobily i ten evencik ze 5 osob musi brac kredyt w happypozyczki zeby kupic kocyk za eurosa. Potem patrze a ponizej jest kodzik na jakas gierke, otwieram i...

Civilization_VI_cover_art.jpg

O2cGAge.png

JA PYERDOLE CO TU SIE DZIEJE :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama:

VELIUS NA KOLANACH Z PELNYMI USTAMI :fsg:

DZIEKUJE DZIEKUJ DZIEKUJE :banderas:

helena-mam-zawal-memy.jpg

1362892895_nigga-moment-o.gif

Opublikowano

jn0SQ4F.png

Jeszcze nie zdazylem do wishlist dodac a tu bomba od blantmana :obama:

scorpion_strangulation_fatality_mk_by_ae

Opublikowano

R.I.P. Velsu. :obama: Cudowne prezenty, cudowne community. Gaben powinien ordery tutaj rozdawać. :fsg: