Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek drugi, powrót Mikołaja

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gDENPYa.jpg

Kolejny prezent. Nie wiem już jak to mam komentować...

Velsu: dziękuję Ci bardzo pięknie. Sprawiłeś mi po raz kolejny ogromną radość. :hi:

P.S. Rączki na kołderce! :sir:

• Plusik 1
Opublikowano

Velius kocham Cię <3

Spf25T5.png

Oczywiście, że prezent trafiony  :exact: 

Luba również pozdrawia i dziękuje wszystkim za wspaniałe prezenty i  niesamowite community, ciężko ją zaskoczyć a tu takie sztosy i wspaniałe ludzie  :banderas:  :banderas:  :banderas:

• Plusik 2
Opublikowano

Czemu velius nie ma jeszcze podpisu nad awatarem "Święty Mikołaj" albo "Wysłannik Gejbena"?

Ja bym poszedł dalej, jak patrzę na niektórych użytkowników którzy mają premium membera to jego brak u Veliusa to gruby przekręt jak dla mnie.

Muszę wziąć udział za rok :banderas:

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze zeby tak czas byl na ogrywanie tych wszystkich gierek, szkoda ze nie jestem teraz w liceum czy na studiach :frog:

Kto tu mówił o graniu w te gry XDDD

Edytowane przez Grzegorzo
Opublikowano

Jeszcze zeby tak czas byl na ogrywanie tych wszystkich gierek, szkoda ze nie jestem teraz w liceum czy na studiach :frog:

Kto tu mówił o graniu w te gry XDDD
Ja w otrzymanym Risenie już 20h mam xD
Opublikowano

hCU2SuZ.png

Tym się jeszcze nie chwaliłem :wub:

ja już nie wiem co mam o Was pisać, chłopaki :rotfl:. Forum PSX Extreme? Zawsze szanowałem.

A to dla pewności wrzucę, jeśli nie wrzucałem. A jak wrzucałem, to każda okazja, by napisać, że ten facet jest niesamowity jest dobra.

bSSexSD.png

• Plusik 1
Opublikowano

Dostac Baldur's Gate w sylwestra :obama:

Moi starzy mieli jakies natchnienie boskie jak bylem smarkiem ze swoim Pentium 400mhz i 32 mb ramu (:Coolface:) i kupili mi na gwiazdke Baldur's Gate w big boxie, jakto byla jeszcze nowosc. Pewnie przez naziwko Fronczewskiego na pudle i w sylwestra meczylem mocno, teraz kolej na ravena :banderas:

• Plusik 1
Opublikowano

W sylwestra policja wparowała na impreze forum o grach i zatrzymala osoby podejrzane o niekontrolowane rozdawanie sobie prezentów na platofrmie grubasa. Prezydent uznał za stosowne interweniować zanim wydane przez okes swiateczny tysiace euro, przerodza sie w miliony i beda maly demoralizujacy wplyw na reszte kraju.

14906833_1150377345028621_45867063095715

Opublikowano

Właśnie mi zatrzymał się pociąg, brakło prądu na sieci trakcyjnej, jestem niesamowicie w(pipi)iony, chyba kupię komuś jeszcze jakiś chvjowy gift żeby sobie humor poprawić