Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek drugi, powrót Mikołaja

Featured Replies

Opublikowano

raven Ty chory poyebie :obama:

cjfEdLq.png

Czlowiek wstaje w nowy rok, pakuje bagaże bo trzeba sie szykowac na 5 godzinna trase i powrot do rzeczywistosci a tu taka bomba na dzien dobry :banderas:

Kruku Ty moj kochany, dziekuje!!! Co za wariat :fsg:

• Odpowiedzi 823
  • Wyświetleń 43,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Misiaczki moje.   Słowem wstępu i podsumowania, chciałbym Wam powiedzieć, że okres między 22 grudnia a 2 stycznia był jednym z piękniejszych okresów w moim marnym życiu. Gdy postanowiłem napisać tem

• Takim oto zdaniem w zeszłym roku pewna osoba rozpoczęła niezwykłą, forumkową akcję. Akcję, którą zapamiętam na długo i zapewne nie tylko ja. Podobnie jak rok temu taki pomysł wpadł do głowy szlachetne

• Przestaniecie robic mętlik z super imprezy?   Porzadki na wishliscie? Pisanie wiadomosci? Termin dania prezentu? Moze jeszcze dowód nadania i polecony priorytet.   Nie ingerujmy w wishlist bo nie

Opublikowano

Raven z Veliusem dalej sie bawią!!

party.png

room.png

Kapiszony? Zawsze szanowałem. DZIEKI WIELKIE!!!

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

cucAWnp.png

Velius nie odpuszcza i umacnia swoją pozycję w wyścigu o miano tegorocznego króla tego eventu. :obama:

Nie wiem już jak dziękować, ani jak się odwdzięczyć, ale to wzruszający początek nowego roku.  :woot: 

Bonusowy kodzik zawierał w sobie Tomb Raider: Underworld. Będzie w co grać w kolejnego sylwestra, o ile nie prędzej. :D

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Nie ma zadnego wyscigu ani zadnego króla, chcialem poprostu sprawidzc ludziom z forumka przyjemnosc w ten pierwszy dzien nowego roku. Nic pozatym.

Opublikowano

The Cat Lady :banderas: Mam na GOG i polecam jak macie ochote na przygodówke z mocno porytym klimatem.

Opublikowano
  • Autor

Raven się spil w nocy i wyruchal mnie GIFTEM o 3 w nocy :banderas:

cd7a9db0d45b7cd75a170a1cf6c0bd22.jpg

Dziękuję, człowiek się budzi w 2017 a tu taka bomba :fsg:

Opublikowano

pukue41.png

Człowiek wstaje pijany a tu takie dobrocie na śniadanie po dwunastej :) Dziękuje bardzo :)

Opublikowano

Raven zrzucil bombe i na mnie, pochwale sie jak wroce z roboty :D

Opublikowano

Adi w sylwka pracowałeś? Mundurowka?

Opublikowano

Nowy rok, nowa gra od Veliusa. Dzięki! Pamietam jak wieki temu czytalem recenzje tej gierki i mnie zainteresowala, niestety jakos nigdy nie mialem okazji jej zdobyc i dopiero przyczailem ja na steamie i dorzucilem do TODO. W koncu wpadla

N0AOXKh.png

Opublikowano

Chyba będziemy musieli się za rok złożyć na wyprawkę dla velusa.

Opublikowano

Jak zona zobaczy ile € poszlo to za rok nie bedzie czegos takiego jak "velius" tylko papka :reggie:

Czlowiek wraca do domu po super swietach z forumkiem a tu mu płotek na osiedlu zdemolowali :(

Za duzo dobrych gierek dostalem i bilans musial sie wyrownac :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Velius zaszalał i  pierwsza rzecz którą widzę w nowym roku to Heroes III HD. Świetny prezent i genialny początek 2k17. Wielkie dzięki 

Opublikowano

Adi w sylwka pracowałeś? Mundurowka?

Wożę pieniądze z/do różnych firm i bankomatów

Sylwestrowa petarda od Ravena:

INKh6Eu.png

:banderas: Dziękuję Kruku!

Opublikowano

Sorry za brak screenów ale Dziękuję za prezenty w ten nowy rok Raven i Velius jesteście wielcy. Dostałem Thea: The Awakening i Downwell

Opublikowano

Velu chyba o 2 w nocy mi wysłał gifta, na(pipi) jak bela to odebrałem i cóż chciałem kupić parę pierdoł  :Coolface:

Niestety blok na zakupy kartą do 2 stycznia.

BLpMY7y.png

Opublikowano

p7OGtqb.png

halo policja? proszę na forumek

Dziękuję, Velius :). Robisz mi dzień.

Zbliżamy się powoli do końca, prawda? Kurde Panowie co w tym roku podczas tej akcji się działo to głowa mała :). Jesteście niesamowici, nie wiem co powiedzieć. Skala tego co się tutaj działa śmiało przerosła moje oczekiwania. Fantastycznego grania mam na cały rok, a radochy jaką miałem przy dawaniu Wam prezentów nie zapomnę długo. Dzięki wszystkim!

Opublikowano

No niestety koniec juz bliski. Dzieki raven, to Ty mi zrobiles dzisiaj dzien bo myslalem ze to koniec emocji dla mnie, a jednak z samego rana prosto na ryj jeszcze jedna ostatnia piekna bomba :banderas:

Dobrze ze nic nie poyebalem jak wysylalem te gifty o 2 w nocy, bo troche tego bylo i balem sie ze cos poleci nie do kogo trzeba, ale widze ze poza Papajem wszyscy odebrali gfty :sir:

Edytowane przez Velius

Opublikowano
  • Autor

ja nie odebrałem :oh_you:

Edytowane przez Rayos