Rayos 3 187 Opublikowano 1 stycznia 2017 Autor Opublikowano 1 stycznia 2017 (edytowane) jutro pewnie skrobne jakies podsumowanie eventu z mojego punktu widzenia, to byla najlepsza rzecz jaka mi sie przydazyla w 2016 IMO Edytowane 1 stycznia 2017 przez Rayos Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 2 stycznia 2017 Autor Opublikowano 2 stycznia 2017 (edytowane) Kiedy myślisz, że event się skończył, Widget atakuje znienacka grą spoza WL wygląda zacnie i w moim typie, na pewno się spodoba ^_^ A devolver to jakość sama w sobie, więc na pewno bedzie sztosik I to gra twórców świetnego olliolli Edytowane 2 stycznia 2017 przez Rayos Cytuj
Velius 5 754 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Niczego sie juz absolutnie nie spodziewalem a tu nagle czlowiek odpala Steam i dostaje prezenty ALE RADOSC DZIEKUJE Napewno ogram w tym roku, a przynajmniej sie postaram wszystkie prezenty jakie dostalem Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Ten ostatni prezent to powinieneś ograć wzdłuż i wszerz. Cytuj
Widget 306 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Niech to się nigdy nie kończyyyyy Cytuj
Velius 5 754 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 (edytowane) Rayos Ty chory poryty szalony poyebie :obama: To mial byc zwykly dzien, ostatni dzien eventu, ktory, mial przebiegac wolno, szaro i juz niczego sie nie spodziewalem a tymczasem kolejny prezent. Gierka miala byc zakupiony podczas tego Sale bo czaje sie na nia od roku, alez trafiles :banderas: BEDZIE GRANE Rayosku dziekuje <3 Edytowane 2 stycznia 2017 przez Velius 3 Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 2 stycznia 2017 Autor Opublikowano 2 stycznia 2017 Tym razem serio, dziękuję za GOTY event lzy wzruszenia przez prawie 2 tygodnie, masa szczescia, radosci i niedowierzania, to wszystko dzieki Wam. jestescie najlepszym community jakie ma to forum 3 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 No i po prostu szczena na podłodze znowu, na prawde event przywrócił nadzieje w człowieczeństwo! Już nie mogę się doczekać nastepnego żeby obdarować jeszcze wiecej ludzi A może zrobimy sobie even w wakacje na Summer Sale ? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 A może zrobimy sobie even w wakacje na Summer Sale ? Mimo tego, że uwielbiam święta z forumkiem, to na letni bym się nie pisał. Co za dużo to niezdrowo, szczególnie widząc jaki rozmach miała tegoroczna edycja. Chyba to właśnie sprawia, że event jest taki wyjątkowy: fakt, że jest tylko raz do roku, w święta . Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Nie no wiem, też raczej już bym sobie nie pozwolil na tyle dobroci - ale akcja chyba najlepsza na świecie i coś czuje że w przyszłym roku weźmie w niej udział dużo więcej osób. Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 2 stycznia 2017 Autor Opublikowano 2 stycznia 2017 (edytowane) Podobnie jak kruk, uwazam, ze co za duzo to i swinia nie zje i taki event o takiej magii i sile sprawczej powinien odbywac sie maksymalnie raz do roku. Moze warto sobie zrobic nawet roczna przerwe, bo to co sie dzialo podczas tego event ustarczy kazdemu gierek na dlugie miesiace poza tym, mamy grupe giftowa na ktorej raz na jakis czas rzucamy na staemgift gifta i randomowa osoba dostaje Edytowane 2 stycznia 2017 przez Rayos 1 Cytuj
Velius 5 754 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Raz w roku ale za to mocne yebniecie znacznie lepiej. No i swieta to specjalny okres, w wakacje to kazdy mysli gdzie jechac a nie zeby na gierki wydawac 1 Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 2 stycznia 2017 Autor Opublikowano 2 stycznia 2017 Aaaaaw, Frantik, nie trzeba było już :* Jasne, że gustuję w minimalistycznych, logiczno/zręcznościowych, sadystycznych gierkach, na pewno zagram i będę się dobrze bawił, dziękuję! Człowiek myśli, że to już naprawdę koniec, bo to już ostatnie godziny, a tu ludzie wciąż dostarczają, znowu mi spłynęła łza wzruszenia, muszę ją ukryć bo w korpo nie wolno okazywać uczuć 1 Cytuj
Widget 306 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Będę kucał w dresach adidasa jak prawdziwy słowianin! 2 Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Co tu się jeszcze dzieje Ja dopiero co ukonczylem około 2h walki o uruchomienie Fallout New Vegas i oczywiście na jednym kompie przegrałem bo windows 10 nie lubi tej gry i ch.uj. Sprawdziłem wszystkie solucje na swiecie i dupa. Jako workaround uruchomiłem 11 letniego (!!!) kompa na Windowsie XP z 2GB ramu i GeForcem 9600GT od Zotaca i oczywiscie (pipi)a.niutki emerytowany smok ruszył gierkę na wyskokich (no lekko musiałem stonować AA i wyłączyć HDR) detalach. Będzie grane Rayos obiecuje Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 2 stycznia 2017 Autor Opublikowano 2 stycznia 2017 uf, przepraszam, że mój prezent sprawił tyle problemów Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Haha nie przepraszaj, gierke chciałem miec i chce w nią grać. Czasem ta kompatybilność wsteczna na windowsie nie działa jak trzeba:P No ale to raz na kilkaset gierek wiec mały problem. Cytuj
Velius 5 754 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 halo policja? proszę na forumek No to zes mnie zalatwil. Dobra, który mnie podyebal za te gifty? : 3 Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 2 stycznia 2017 Autor Opublikowano 2 stycznia 2017 Wii u wii u wii u Na pewno nie ja Cytuj
Velius 5 754 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Za 90 minut koniec wyprzedazy, a tym samym najwspanialeszego eventu 2016/2017 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Dzięki forumkowi nawet takie wujowe wyprzedaże jak tegoroczna (biorąc pod uwagę ogólną otoczkę) stają się najfajniejszymi jakie kiedykolwiek były. To co? W przyszłym roku zapisuję się na event, odkładam więcej forsy i będą padały nowe rekordy? Nie może być inaczej. P.S. Będzie trzeba dobrze przemyśleć wishlistę. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 (edytowane) Velu w przyszłym roku dzwonię do małżonki Twojej ukochanej, aby kartę schowała Ci pod kocykiem. Edytowane 2 stycznia 2017 przez Starh Cytuj
Velius 5 754 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Last minute bomba Dziekuje kubicz, alez niespodzianka 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi