Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek drugi, powrót Mikołaja

Featured Replies

Opublikowano

Robi ktoś ostateczne podsumowanie? Jestem niezmiernie ciekaw. :D

• Odpowiedzi 823
  • Wyświetleń 43,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Misiaczki moje.   Słowem wstępu i podsumowania, chciałbym Wam powiedzieć, że okres między 22 grudnia a 2 stycznia był jednym z piękniejszych okresów w moim marnym życiu. Gdy postanowiłem napisać tem

• Takim oto zdaniem w zeszłym roku pewna osoba rozpoczęła niezwykłą, forumkową akcję. Akcję, którą zapamiętam na długo i zapewne nie tylko ja. Podobnie jak rok temu taki pomysł wpadł do głowy szlachetne

• Przestaniecie robic mętlik z super imprezy?   Porzadki na wishliscie? Pisanie wiadomosci? Termin dania prezentu? Moze jeszcze dowód nadania i polecony priorytet.   Nie ingerujmy w wishlist bo nie

Opublikowano

A ja myslalem ze to koniec :banderas:

tKIq9It.png

kubicz co za podstep :obama: :obama: :obama:

Nie wiem co powiedziec, dziekuje serdecznie, alez niespodziewajka :exact:

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś na forum posiada VR (I czy to dobry tematxD), ale mam kluczyk do Star Phoenixa (sam grać nie będę bo nie zamierzam kupić VR'a, a keya wygrałem w sumie przypadkowo). Gra kosztuje obecnie 20$.

BBM20-CVC46-L4R4F

Kto pierwszy ten lepszy :)

Opublikowano
  • Autor

ciężko, w robocie siedze po 11h i po niej nie mam juz na nic sily. przed koncem tygodnia na pewno bedzie zstawienie liczbowe, infografika jakos chwile pozniej. chcecie jakies konkretne dane? 

Opublikowano

tak, podatki od darowizn z gierek na stem popłacone? Bo Veliusa już bagiety zgarnęły :problem:

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Kto się wysprzęglił? Ten typ co go dałeś w emotce na końcu? Moda już nie ma, ale poczucie spełniania obowiązku społecznego zostało we krwi.

Opublikowano

Zanim Rayos wstawi swoje tabelki napisze kilka slow od siebie.

Szalony byl ten event w tym roku, serio nie spodziewalem sie takiej lawiny giftow jaka tu sie odjaniepawlila. Morda mi sie cieszyla za kazdym razem jak wszedlem do tego watku. Zaluje jedynie tego ze finanse nie pozwolily mi kupic kazdemu jakiejs bomby ale mam nadzieje ze nikt nie czuje sie pominiety. Szczegolne uznanie dla forumowiczow nie bioroacych "oficjalnie" udzialu w evencie ktorzy pomimo tego obsypali nas prezentami. Ten winter sale bez tych naszych forumowych swiat byl by po prostu kolejna slaba wyprzedaza.

Ogrywajcie lepiej te wszystkie sztosy ktore dostaliscie od forumkowych mikolajow bo swieta 2017 sie zblizaja  :newell:

Opublikowano

Jasne... w weekend to będziesz felieton on switchu pisał + bloga  :Coolface:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

jest niedziela 23 : 11 . Idę spać ale wiem że jutro rano zobaczę tu wpis rayosa . W końcu obiecał:)

Opublikowano

Chcialem napisac krótkie przemówienie po statystykach Rayosa ale chyba zrobie to wczesniej, bo nas jeszcze świeta zastaną :cool: