Kymel 786 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 Mnie też Blantman z ukrycia zaatakował. Z wrażenia aż zapomniałem screena zrobić. Dzięki za Rebel Galaxy Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 Ja mam fajnie bo na wyjezdzie siedze na starym lapku i jak chodzi forumek i steam jednoczesnie to troszke muli, wiec jak sie zjawia i ma wyskoczyc gift, to sie ekran na chwil robi caly czarny i juz wiem ze cos zaraz wyskoczy i leci jakis prezencik o mamo Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 (edytowane) Dzieki wielki Selene! Kurde ale bedzie grania po swietach, dobrze ze mam praktycznie wolne do konca roku! EDIT o kurde blantman tez mi zakupil This War of Mine To pojdzie do kogos dalej Edytowane 24 grudnia 2016 przez Krzysztof Tomczak Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2016 Autor Opublikowano 24 grudnia 2016 (edytowane) OBAMA Ledwo wróciłem od wigilinjego stołu, tak pełny, że ledwo do lapka się dotoczyłem, otwieram klapę, a tu powiadomienie, nowe prezenty STEMA A jeszcze nawet nie siedliśmy z rodziną pod choinką, więc te gierki to mój pierwszy oficjalny prezent wigilijny, dzięki wielkie Stona! Pierwszą część właśnie kończę (GOTY!) i tak mi się spodobało, że pozostałe 3 części również rzuciłem do whishlisty, nie sądziłem, że chwilę później ktoś mi je sprezentuje DZIĘKUJĘ! Wesołych Świąt Misiaczki! :* Edytowane 24 grudnia 2016 przez Rayos 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 Ja wlasnie wybywam na wigilie po swojego Bonda i skarpety Cytuj
wozek 77 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 dafq ale s(z)tosy DZIĘKUJE!!!!! Ja już po wieczerzy więc herbatka kapcioszki i czytam co kto dostał (a w międzyczasie sprawdzam czy mikołaj dostarczył co trzeba) . 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 Kolejny gift, na forumku żaden prezent sie nie zmarnuje 2 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2016 Autor Opublikowano 24 grudnia 2016 Ja już zdążyłem calaczka wbić w Hexcellu pierwszym trzeba wrocic troche do rodzinki, wypic jakies alko, pogadac, a potem do lozeczka, postawic piwko obok i IDZIEMY NA FARMĘ Dostaliście jakieś gierki pod choinkę? Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 Nie wiedzialem ze stona zyje xd kolejnosc na liscie przypadkowa ale bedzie grane oczywiscie ) Dziekuje Mikolaju ) 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 (edytowane) (pipi) dostalem pod choinke, w tym roku nawet skarpety nie wpadly. Pojechalem do rodziny zony na swieta, wiec wszyscy sobie po 4-5 prezentow na glowe a ja siedzialem jak kolek i czekalem az ktos moze mnie wywola. Jedna osoba o mnie pamietala wiec wpadl OLD SPICE Dobrze ze jest forumek, dostalem mase zajefajnych prezentow na steam, wiec zamiast smutnych swiat sa to moje drugie najlepsze. (Pierwsze byly rok temu ) Dodatkowo jest ten dreszczyk emocji co i kto da i wogoe, jest za(pipi)iscie i to dzieki wam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 24 grudnia 2016 przez Velius 3 Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 (edytowane) Zawsze byłem ciekaw tej gry, dzięki wielkie Mikołaje w tym roku szaleją mocno Prośba nie kupujcie nic z wish listy do 28 grudnia bo prezenty będę randomowo rozsyłał do niektórych oprócz ofiary. No prawie się udało blancior xD Edytowane 24 grudnia 2016 przez Ins Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 Chodziło o to żeby sobie z własnej wishlisty nie kupować Wiadomka że jak w przypadku krzycha dwie osoby moga kupić ten sam prezent danej osobie Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 A to przepraszam, nie ogarniam przez ten santa's shopping spree Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 Kolejny gift dodany do listy pobierania: Dzięki Velius! Swoją drogą tak się zastanawiałem czy prezenty które sam wyśle będą trafione i tym samym grane. Ja dostaje same sztosy które naprawde chciałem mieć i już w tym momencie wiem, że choćbym nie wiem jak chciał to ogranie wszystkiego zajmie spory kawał czasu. Kolejnośc ogrywania przypadkowa ale na pewno gierki od forumka mają pierwszeństwo! Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 No przecież po to jest wish lista. Ja na niej mam gry w które chcę zagrać i nawet kolejność priorytetów uporządkowaną. No ale moja wish lista mała przy niektórych. Veliusowi chciałem coś kupić to się kurna 30 minut zastanawiałem . Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 No przecież po to jest wish lista. Ja na niej mam gry w które chcę zagrać i nawet kolejność priorytetów uporządkowaną. No ale moja wish lista mała przy niektórych. Veliusowi chciałem coś kupić to się kurna 30 minut zastanawiałem . Oj nie jest chyba tak zle, tez mam pierwsza top 30 ustawione priorytetowo, a pierwsze top 5-10 to w ogole super priorytet. U mnie problemem moze byc to ze wiekszosc gier jest malo znana dla normalnego smiertelnia bo to chinskie bajole Ale ten The Police w samo sedno Serdecznie dziekuje bardzo sie ciesze :rose: Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 No Panowie, nie spodziewałem się tylu przenetów od Was, najlepsze świeta jakie ostatnio obchodziłem - dzieki forumkowi, kto by pomyślał 2 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 Powiem tak jestem już po wigilii. Nic ciekawego poza prezentem growym od żony same dezodoranty, wody po goleniu i skarpety. A no i książki 2 z gatunków prze ze mnie nie trawionych. No cóż wracam do domku i swojego pc'ta a tam Ilość gier jakie dostałem na wyprzedaży mnie wręcz poraża. Ja aż czuje się głupio że jeszcze tylu osobom nic nie kupiłem:). Mam grania na kilka miesięcy. Heh chyba sobie daruje kupowanie gier na dłuższy czas. Obecnie cisnę w The old republic mam miesiąc wykupiony. Potem zabieram się za te steamowe giereczki a jeszcze mam tyle dobroci na xbox live. Dziękuję wszystkim co mi kupili prezenty. Wesołych Świąt Obiecuje jeszcze prezenty do końca roku wysyłać ale dzisiaj jestem lekko wstawiony to jeszcze klikne nie to co trzeba 2 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 Ja właśnie wszedłem na konto i no póki co niestety nikomu już niczego nie sprezentuje, ale wprowadzili u mnie w pracy tygodniówki, wiec jak odbiore hajsik i sie wyrobie to napewno komuś coś jeszcze wpadnie!Świetna akcja, jaram sie przeglądaniem Waszych Wishlist i kupowania Wam gierek, dzieki Panowie serio, dawno tak nie czułem klimatu świat Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 (edytowane) Grandia II Ale dostales sztos, gratulacje Zapros mnie do domu to pogramy razem Edytowane 24 grudnia 2016 przez Velius Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2016 Autor Opublikowano 24 grudnia 2016 obama, człowiek sie relaksuje, wlasnie kopie rude w kopalni, by mial hajsy na posianie nowej rzepy w stardew valley, a tu Velius atakuje zagadkowym tekstem i obdarowuje THE ROOM Czo ten dzisiejszy dzień to ja nie wiem, tone w grach, dobrych grach, genialnych grach, boze kiedy ja to ogram, kocham Was, najlepsze swieta ever <33 nie bede spal przez miesiac zeby to wszystko ograc szybko w miare 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2016 Autor Opublikowano 24 grudnia 2016 O CIE CHVJ JAKI JA GLUPI JESTEM! W tym tekscie byl ukryty KOD NA DUNGEONS 2 VELIUS oficjalnie mnie roz(pipi)ał, taki spryt, taki tekst, TAKI PREZENT! Geniusz, czysty, szalony i błyskotliwy geniusz, hyle czoła, szacun, WOW! :OOOOO Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 (edytowane) Velu cóż za Mikołaj Edytowane 24 grudnia 2016 przez Starh Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 Daaaayum, smart shiet going on here Nieźle Velsu, teraz podbiłeś poprzeczke eventu Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 Dałem radę jednak coś kupić, cel niech sprawdzi na Steamie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi