Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek drugi, powrót Mikołaja

Featured Replies

Opublikowano

MOMODORA :obama:

Ale zazdro :fsg:

Dawajcie wiecej giftów, Rayos bedzie mial wiecej liczenia :gayos:

• Odpowiedzi 823
  • Wyświetleń 44,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Misiaczki moje.   Słowem wstępu i podsumowania, chciałbym Wam powiedzieć, że okres między 22 grudnia a 2 stycznia był jednym z piękniejszych okresów w moim marnym życiu. Gdy postanowiłem napisać tem

• Przestaniecie robic mętlik z super imprezy?   Porzadki na wishliscie? Pisanie wiadomosci? Termin dania prezentu? Moze jeszcze dowód nadania i polecony priorytet.   Nie ingerujmy w wishlist bo nie

• Piję sobie rano kawę, spóźniając się do pracy jak zwykle, gdy wtem, niespodziewanie, Blantman rozpie*dala system:     :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas:

Opublikowano
  • Autor

O moje liczenie się nie martw :lapka:

do dnia 25 grudnia włącznie,  149 udokumentowanych gierek zakupionych między użytkownikami :obama:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Rayos liczy? Marnuję czas robiąc arkusz? :/

Opublikowano

Jakiś zapis do księgi Guinessa by się przydał. :obama:

Opublikowano
  • Autor

Rayos liczy? Marnuję czas robiąc arkusz? :/

przeciez napisalem strone temu, ze licze i bede robil infografike :facepalmz:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Musiałem to przegapić. Sorry :lapka:

Opublikowano
:kaz: Dobrze że nie kupiłeś Krzych. :D
Opublikowano

:kaz: Dobrze że nie kupiłeś Krzych. :D

Velu kupił i czekał na sylwestra, a tu Irek szybszy :D

Opublikowano

Bardzo dziękuję, zupełne zaskoczenie, nawet z danym użytkownikiem nie miałem okazji w nic pograć, a nawet mi nie pożałował :) Prawdziwy święty mikołaj :)

gift.jpg

Opublikowano
  • Autor

Panie.

Panowie.

O ile się nie pomyliłem nigdzie, to na tę chwilę, do godziny 16:14 dnia 29 grudnia roku pańskiego 2016

zakupiliśmy ŁĄCZNIE

224

225

udokumentowane gry

giphy.gif

aż się boję policzyć ile to wszystko kosztowało

JY2C3Kz.png

Dziękuję tomzacz :banderas: ulubiony gothic 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Napisałem, że jestem zadowolony z prezentów i...

jNc81rd.jpg

gsd0FFp.jpg

Dzięki :banderas::obama:

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Co tu się odjaniepawla. :obama: Szok i zgroza. Szkoda że ja już się splukalem z pieniędzy na ten miesiąc. :frog: Kupiłbym jeszcze coś komuś. Krzychowi dajmy na to. :reggie::lapka:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Też bym coś pokupował, no ale niestety Święta wykończyły mnie finansowo. :/  Tym niemniej solennie obiecuję, że za rok bawię się już z Wami oficjalnie  8)

Opublikowano

Trzeba poczekać aż co niektórzy włączą stema. :kaz:

Opublikowano
  • Autor

Mam odpalonego, czekam :ogor:

Velius, teraz powoli wszystkie korposzczury wracaja z roboty do mieszkania, to niedlugo pewnie cos sie pojawi jeszcze ;) 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Bo trzymasz na wishlist gierki, ktore dawno ograles na konsoli, pewnie dlatego :newell:

Opublikowano
  • Autor

Ja mam na whishliscie giereczki ktorych na konsoli nie ogram, a mimo to cos sie popsulo :/