Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek drugi, powrót Mikołaja

Featured Replies

• Odpowiedzi 823
  • Wyświetleń 44,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Misiaczki moje.   Słowem wstępu i podsumowania, chciałbym Wam powiedzieć, że okres między 22 grudnia a 2 stycznia był jednym z piękniejszych okresów w moim marnym życiu. Gdy postanowiłem napisać tem

• Przestaniecie robic mętlik z super imprezy?   Porzadki na wishliscie? Pisanie wiadomosci? Termin dania prezentu? Moze jeszcze dowód nadania i polecony priorytet.   Nie ingerujmy w wishlist bo nie

• Piję sobie rano kawę, spóźniając się do pracy jak zwykle, gdy wtem, niespodziewanie, Blantman rozpie*dala system:     :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas:

Opublikowano
  • Autor

:gayos: wyslalem zapro do znajomych bo nie moge mu podeslac :frog:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

15741274_1400858099954060_35205229607002

Dzisiaj czas na teddiego. Piękny prezent dziękuję. Chętnie wrócę do mojej ukochanej gry fps z lat 90'tych :)

Czym to się różni od darmowej wersji? Zawsze się zastanawiałem czy kupić
Opublikowano

:gayos: wyslalem zapro do znajomych bo nie moge mu podeslac :frog:

Mnie tak łatwo nie weźmiesz!
Opublikowano

Zajrzałem do tematu z ciekawości co tu się dzieje i zdębiałem. Ducha świąt i rodziny Gabe czuje chyba aż na swoich serwerach i dziwi się co taki ruch w środkowej Europie nagle ;) Pozazdrościć PCMR takiej społeczności i platformy, która daje takie możliwości.

Przy okazji Waszych prezentów odkryłem że jest Black Mesa już. Może odkurzę Steama w końcu?

Szacun Panowie.

Opublikowano

15741274_1400858099954060_35205229607002

Dzisiaj czas na teddiego. Piękny prezent dziękuję. Chętnie wrócę do mojej ukochanej gry fps z lat 90'tych :)

Czym to się różni od darmowej wersji? Zawsze się zastanawiałem czy kupić

Nie wiem :D Może wsparciem i działaniem bezproblemowym 

Opublikowano

Multiplayer, wiecej stworow, jakis xen, ciagle updejty i ogolnie bogatsza wersja.

Sa plotki ze darmowa nie bedzie juz rozwijana i zostanie tam gdzie jest.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

"jakiś xen" A dokładniej końcowe etapy gry, te w

kosmosie, z końcowym bossem

Opublikowano

Tomzacz nie wiem jak Ci dogodzic, co dam to brak radosci :reggie:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

E tam, ja się cieszę i to bardzo, będę miał w co grać. Z gry AAA niby bym się bardziej cieszył, ale i tak bym nie pograł, bo nie ma na czym ;)

Opublikowano

Tamte czasy już dawno minęły :/

Opublikowano
  • Autor

rękę oszukasz, chvja oszukasz, kobiete oszukasz,

ALE FORUMKA NIE OSZUKASZ

Opublikowano

Jeden człowiek oszukał całe forum, ludzie go nienawidzą! [ZOBACZ ZDJĘCIA]

Opublikowano

Miales gre na 1 pozycji WL a potem "z XXX bardziej bym sie cieszyl"  :facepalmz:

Opublikowano

"niby" :dunno: Kero Blaster jest na pierwszym, bo cóż, gierka od twórcy Cave Story, czyli będzie co najmniej bardzo dobra platformówka, do tego mój ulubiony gatunek :banderas: Gry AAA mam na konsoli, a i tak w większości nie chce mi się w nie grać :/ Jestem zadowolony z prezentów, po prostu raczej nie spamuje emotkami

Opublikowano

I tak mam co w grać do następnej akcji, a do tego jeszcze bundle... Muszę się zastanowić, czy trochę kodów z bundli tu nie rozdać ;)

Opublikowano

Grzecznie sobie siedze a tu nagle :obama:

H6mYfa1.png

STONECZKO TY KOCHANA :obama: :obama: :obama:

Co za dzien, najpierw upragnione Civ 6,a teraz gierka z pozycji nr 1. Co sie dzieje jezu, ale piekny okres swiateczny. BEDZIE GRANE :banderas:

crazy-nigga-o.gif

Opublikowano

Już poprawione :D

juQo7nY.png

Prezent świetny, jakoś nigdy mi nie było po drodze kupić, a wstyd się przyznać, nigdy nie grałem.

Edytowane przez Moldar