Opublikowano 20 grudnia 20168 l Ja tak jak velius napisał zrobiłem już research ofiary i w dniu wigilii wysyłam prezenty
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Ja wysyłam w wigilie jakos późniejszym wieczorem. Wszysto pięknie, research zrobiony, chociaz oczywiscie przestalkowałem wszystkie profile przed losowaniem zeby jakies wstepne rozeznanie mieć. Edytowane 20 grudnia 20168 l przez pawelgr5
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Ja nic nie wysylam, wszyscy dostali jako target Velius'a. Plan doskonały. Zgarne ze 100 prezentów i spieprzam do Colorado
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Autor Po co tak kombinowac, jak i tak milion prezentow dostaniesz pewnie jak w zeszlym roku od kazdego jako organizator i zalozyciel tej wspanialej inicjatywy
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Autor Nie, ja tylko poniosłem zapalony przez Veliusa znicz i jego ciepło dalej, ku nowemu roku i nowym ludziom. Jestem ledwie oratorem dobrej nowiny, apostołem mikołajkowego eventu, orędownikiem radosnej chwili, by magia świąt ponownie wkroczyła między nasze ,momentami mocno zgorzkniałe, wirtualne ego i sprawiła radość kilkunastu osobom Jeśli komukolwiek należą się laury i symbole wdzięczności to tylko i wyłącznie pomysłodawcy.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l No mój cel troszkę bardziej poczeka, ale powinien być zadowolony z prezentu/ów
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Ok są osoby które jeszcze nie przyjęły ode mnie zaproszenia na steam. Chcę oprócz osoby wylosowanej obdarować losowo 2-3 osoby prezentem . Jeżeli nie przyjmą zaproszenia do piątku to prezentu nie dostaną
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Jak sie nie zglosza to sie poswiece i moge zajac ich miejsce To uczucie kiedy przegladasz wishlist swojej ofiary i widzisz jedna ze swoich ulubionych gier
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Autor To uczucie, kiedy za 24 godziny zacznię się Winter Sale, a ty msamym ostra zabawa w prezentowanie
Opublikowano 21 grudnia 20168 l No ale nie mieszaj w ten temat klapa kermita. On już nie należy do rodziny Edytowane 21 grudnia 20168 l przez blantman
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Jeszcze 22 godziny do... Kolejnych błędów związanych z zbyt dużą ilością osób naraz na serwerach Steam
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Dodałem jeszcze dlc do civ 6 z polską Mam nadzieję że dlc też mogą być na liście życzeń
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Mikołaj chyba nie popatrzył na zegarek Edytowane 22 grudnia 20168 l przez tomzacz
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Autor Mikołaj przyszedł dziś wcześnie do mojego pokoju i dał mi w tajemnicy parę prezentów dla kilku uczestników akcji. Naturalnie dla tych co byli grzeczni w tym roku bądź zachowywali się przyzwoicie jak na standardy FPE
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Autor Dobrze, że to tylko prysznic, gorzej jakby Ci stary do wanny wchodził